*Vitsi, joka naurattaa VAIN ULKOMAILLA!

Tämä sivu julkaistu 29 marraskuu 2009.
Tämä sivu on päivitetty 27 toukokuu 2017.


Tuo arkadianmäen Punaperse-paviaanien kerhon toiminta on jo niin avutonta, että ei voi kuin nauraa niiden touhuille täällä Suomessakin! On ne aika vesseleitä, kun antoivat Hyöty(3xprobiootti)bakteeri-keksintöni miljardit valua Englantiin! Minullakin oli unelma paremmasta/inhimillisestä tulevaisuudesta vielä vuonna 2007, mutta unelmani on hiipunut pikkuhiljaa vuosien myötä! Näin Suomessa kohdellaan vanhempia kansalaisia! Kaiketi oli liian kallista Suomen valtiolle-kun tekemäni yli 16-vuoden tutkimukset tulivat maksamaan valtiolle peräti 0,00-Euroa, henkilökohtaisesti nämä tutkimukset tulivat maksamaan minulle hirsitalon hinnan. Hävettää tunnustaa, että ”Olen Suomalainen”. No hyötyvätpä edes Englantilaiset kesinnöstäni:
Huom!
– Kun klikkaat linkin-sivun auki niin sivu on suojatussa yhteydessä: Valitse haluamasi kielikäännös vasta tällä alkuperäisellä/suojatulla-sivulla vierittämällä sivu alas ja valitse alasveto-valikosta haluamasi kieli:
https://www.healthaid.co.uk/acidophilus-plus-4-billion-capsules
Suomalaisen keksinnön miljardit-eurot valuvat ulkomaille – kun olisivat voineet jäädä meille Suomeen!
Voi hyvä isä sentään: Punaperse-paviaanit odottavat uutta nousukautta ja haaveeksi se jääkin! Noin typerällä toiminnalla eivät saa aikaan kuin kolmannen maailman-sodan houkuttelemalla Nato-terroristit Suomeen – sitten tulee kilpailevat terroristi-järjestöt Isis ja Bogahara ja sitten tulee ruumiita tuhansittain ja rauha loppuu täälläkin lintukodossa!
EU.n Suomi-Venäjä kauppa-pakotteiden takia Suomessa maanviljelijätkin ovat todellista hätää kärsimässä – Mistä helevetistä sitä nousukautta tulee noin idioottimaisella toiminnalla. Koittakaa edes ymmärtää se tosi’asia että digi-laitteiden ravinto-arvo on 0,0’kaloria. Kertokaas meille, kauanko puna-perse paviaani elää syömällä digilaitteita!??
Pakko on sanoa, että kaipaan helevetisti Urho Kekkosen aikakautta, jolloin ymmärrettiin kaikki tärkeä: Naapurisopu yhteistyöllä, jne!

Tekstiversio:
https://www.facebook.com/notes/oiva-rutanen/tuntuuko-tutulta/224420533661


Olet tässä:
Vitsi, joka naurattaa VAIN ULKOMAILLA!