*Ebola-Tappajavirus tulee Suomeen – Oletko valmis, vai panikoitko?


Tämä sivu on päivitetty 13.10.2014


Nyt rupeaa huolestuttamaan todella tuo WHO.n köyhien ihmisten teurastus Afrikassa! Kuinka pahaksi Ebola-epidemia päästetään maailmassa ennenkuin kuunnellaan järkipuhetta!?
Ebola-Tappajavirus epidemia tulee kohta myöskin Suomeen! Aiotko panikoida, vai aiotko ennalta-ehkäistä sairastumisesi vahvistamalla omaa vastustus-kykyäsi?
Suosittelen vahvistamaan omaa vastustus-kykyäsi, koska muuten olet voimaton Ebola-Tappajaviruksen edessä!

a. Aiemmin immuunipuolustus-järjestelmänsä(vastustuskykynsä) heikkenemisen takia ihmisen hengenlähtöön pystyivät ainoastaan Tappaja-bakteerit.
b. Sen jälkeen immuunipuolustus-järjestelmänsä(vastustuskykynsä) edelleen heikkenemisen takia ihmisen hengenlähtöön pystyivät jo Tappaja-virukset.
c. Tänäpäivänä saa lukea jo tapauksista joissa immuunipuolustus-järjestelmänsä(vastustuskykynsä) totaalisen heikkenemisen takia ihmisen hengenlähtöön riittää jo yksi Ampiaisen-pisto!
Ja kaikki tämä mielettömyys Ainoastaan Lääketieteen=Lääketehtaiden ”Eurosyndrooman” eli rahastuksen takia!
Ja WHO Teurastaa Lääke-tehtaille tuottamattomia köyhiä Afrikkalaia vetoamalla siihen, että Lääketehtailla ei ole-(Oma kommentti: Eikä tule olemaan!) PARANTAVAA-LÄÄKETTÄ mm. Ebola-virus epidemiaan, koska mm. Ebola-virus pystyy MUUNTAUTUMAAN!

Ja miljoonannen kerran:
-Ebola-potilaan limakalvoille on saatava PRIKULLEEN NÄMÄ KOLME HYÖTY-BAKTEERIA:
1.Lactobacillus asidophilus, jonka luonnollinen saantilähde on rasvainen lehmänmaito,
2.Lactobacillus bulgaricus, jonka luonnollinen saantilähde on rasvainen Bulgarian-jogurtti ja
3.Bifidobagterium xxxx jonka luonnollinen saantilähde on rasvainen lehmänmaito.
-TEHOSESSIOINA=suuret bakteerimäärät-30…60…90miljardia bakteeria/vrk!
Ei nimittäin onnistu muilla hyötybakteereilla!!!
-Onkohan WHO.lla todellakin noin tyhmiä Lääkäreitä, etteivät ole koskaan kuulleet puhuttavan IMMUUNIPUOLUSTUS-JÄRJESTELMÄSTÄ:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/who-tappaa-enemman-siviileja-kuin-mikaan-muu-euro-syndroomasta-karsiva-jarjesto-maailmassa-ebola-virus-ja-karsivat-kansalaiset/

Toisaalta hyvin ymmärtää Lääketehtaiden paniikin; koska ANTIBIOOTTI huuma tuli tiensä päähän, eikä Lääke-tehtaat pysty enää antibiootilla rahastamaan! Eli antibiootti aiheuttaa enemmän limakalvojen hyöty-bakteerien tuhoa kuin haitta-bakteerien tuhoa. Ja mitä enemmän tärkeimpiä hyöty-bakteereita limakalvoilta tuhotaan-sen vääristyneempiä hyöty-bakteerikannat ovat-ja sen huonommassa kunnossa potilaan oma vastustuskyky on kuten ebola-epidemia osoittaa. Tästä on kyse potilaiden limakalvoilla:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/

Tämän ongelman takia Suomenkin Kansalaiset ovat alttiina Ebola-virus epidemialle valmiiksi heikentyneen vastustus-kykynsä takia! Joten: VAHVISTAKAA OMAA VASTUSTUSKYKYÄNNE AJOISSA-ENNENKUIN TULEE HÄTÄ!
Miksi sitten KosteusVaurio-rakennuksista vaietaan Suomessa ja muissa maissa?
-Suomessa arvioin vuosia sitten olevan 80% rakennuskannastamme kosteusvaurioisia. Valitettavasti tämä arvioni oli virheellinen, koska todellinen luku Suomessa on tämänpäivän arvion mukaan yli 90%, eli tilanne on KATASTROFAALINEN – MUTTA LÄÄKETEHTAILLE TILANNE ON IHANTEELLINEN TUHANSIEN MILJARDIEN EUROJEN BISNES! Ja henkilökohtaisesti vetää surulliseksi hoitaa huonokuntoisia potilaita jotka Lääkärit ovat RAHASTANEET LÄHES HENGILTÄ!
Ironisinta on että pahimmin kvht-altistunut potilaani oli yllätys…yllätys LÄÄKÄRI, joka ”löi pohjat”(61-osumaa!) oire-testissä ( http://pappasmurffi.nettisivu.org/laaketiede-vs-terveystiede/ )! Sikäli oli ihanne-potilas; että hän omaksui hoitokuviot kertasanomalla, eikä tarvinnut toistaa.
Kun utelin sitä, miksi lääkärit hoitavat esimerkiksi kvht-altistunutta potilasta väärin mm. antibiootilla-joka on pahinta myrkkyä mitä kvht-altistuneelle voi syöttää, niin selvisi yllättäviä asioita:
-Lääkärin on pakko noudattaa kvht-altistuneen potilaan kohdalla Käypähoito-ohjeita kirjaimellisesti! Mikäli hän ei tee näin ja suosittelee limakalvojen kolmea tärkeintä 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteereita, niin siitä seuraa välittömästi potkut Lääkärin-virasta ja hän menettää Lääkärin-oikeutensa! Tässäkin on kyse rahan’ahneudesta. Eikä Lääketehtaita kiinnosta pätkääkään potilaan vointi,-heitä kun kiinnostaa vain potilaan lompakon sisältö! Ja seuraukset näen henkilökohtaisesti-tässä kolme törkeintä tapausta väärin hoidetuista potilaista:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/blogi-08092010-meijereiden-takia-maidon-kasittelyssa-on-vakava-terveys-uhka-maidon-homogenointi-on-lopetettava-valittomasti/mhb-turhat-synteettiset-kemialliset-laakkeet-laaketieteen-kaikkien-aikojen-huijaus-nyt-kohteena-kosteusvaurio-homeen-toksiinille-altistuneet/

Ja se on satavarma asia että Ebola-Tappajavirus tulee Suomeenkin jossain vaiheessa, mutta sinun ei tarvitse olla huolissasi kun rupeat vahvistamaan omaa vastustuskykyäsi-joka on yhtä helppoa kuin syöminen:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/

P.S. Saapa nähdä, kaikuuko nämäkin varoitukset päättäjien kuuroille-korville!


Olet tässä:
*Ebola-Tappajavirus tulee Suomeen – Oletko valmis, vai panikoitko?

Ylös Hakemisto