*Mhb. Tee tästä elämäntapa! Rasva- ja Probiootti-remontti!Tämä sivu on päivitetty 01.03.2014

*L-a,L-b,Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontainen bakteeristo.
*L-a,L-b,+Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


Näe koko ”metsä”, eikä pelkästään yhtä ”puuta”! Rasvasota, laihtuminen/lihominen ja terveys koostuu peräti neljästä osa-alueesta, eikä lopullista parannusta terveydessä saavuteta ennenkuin otat kaikki neljä osa-aluetta huomioon:


Selite:
(a=xx%)=%osuus Rasva- ja Probiootti-remontista.
(AB=XX%)=%osuus (Höty)-Lihomiseen.
Koosta energia-tarpeesi saanti RasMa_1/3+1/3+1/3_säännöllä!
*Huomaa: Kun koostat energian-saantisi RasMa-säännöllä, niin sinun Ei tarvitse-Eikä saa mennä BMI=20 alemmas silloin kun olet yli 20-vuotias! Eli pystyt hallitsemaan Laihtumistasi/Lihomistasi täysin. Joudut ainoastaan laskemaan energian-tarpeesi valmiiden kaavojen mukaan:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/mhb-laihduta-itseasi-turvallisesti-tyydyttyneella-maitorasvallaoikein-seka-lihota-itseasi-turvallisesti-tyydyttyneella-maitorasvallaoikein-mita-lue-ja-yllaty/

1.Tyydyttyneen rasvan saannin lisääminen (a=20%), jonka saantisuositus piilorasvoineen on 1g/normaalipaino-kilo/vrk(=kevyt työ) ja maitorasvan Probiootti-bakteerien huomioiminen (a=30%).
Tyydyttyneen rasvan puuttuminen(!!!) jonka vaikutus höty-lihomiseen=50%(AB=50%)!!!

– Koska piilorasvoista emme saa riittävästi tyydyttynyttä rasvaa solu-kalvon ”rakennusaineeksi”, niin pyri siihen että saat tyydyttyneen rasvan lehmän maidosta, voista ja juustoista siksi että lehmän maidon rasva sisältää pastöroinnin jälkeen kaksi tärkeintä Probiootti-bakteeria; Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium, jotka saat ”kaupan-tekijäisiksi” tyydyttyneen rasvan lisäksi!
– Saat 4-5.stä lasillisesta (n.4r-%) raakamaitoa (=pastöroimaton ja homogenoimaton!) riittävästi tyydyttynyttä rasvaa (em.n on huomioitu piilorasva) + kaksi tärkeintä Probiootti-bakteeria; L-a ja Bif.
– Jos haluat lihoa, eli lisätä painoasi terveellisesti, niin käytä runsaasti tyydyttynyttä rasvaa!
– Po Probiootti-bakteerit kuolevat silloin kun kuumennat maidon yli +50 C-astetta.
Ainoastaan elävistä Probiootti-bakteereista on hyötyä!
– Em muodostaa puolet (a 50%) kokonaisuudesta silloin kun rasvan saantilähde on rasvainen lehmän-maito!
+-+ Käytä rasvaista lehmän-raakamaitoa(=käsittelemätön maito) suoraan maitotilalta.
Tai,
+-+ Käytä kaupasta ostettua luomumaitoa joka on ainoastaan pastöroitu! Esimerkiksi:
http://www.arlaingman.fi/tuotteet/tuote/?productId=6413300015249
+
+-+ Käytä kaupasta ostettua piimää:
Sivu avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen:
http://www.arlaingman.fi/tuotteet/maidot-ja-piimat/piima/arla-ingman-ab-piima-1l/
-+- Käytä kaupasta ostettua Bulgarian-jukurttia!
Tyydyttynyttä rasvaa tarvitaan:
1. Solukalvon ”rakennus aineeksi”,
2. Probiootti-bakteerien suojaksi ja
3: D-vitamiinin imeytymiseen
Huomioi tämä:
– Esimerkiksi sianlihan ”läski” eli tyydyttynyt-rasva(n.40%) ei sisällä Probiootti-bakteereita ollenkaan!
Paluu tämän sivun alkuun


2.Lääke antibiootin ja Kv-homeiden-antibiootin vaikutuksen huomioiminen (a=20%), jonka osuus höty-lihomisesta on (AB=30%):
– Antibiootti-lääke tappaa po Probiootti-bakteerit, joten vältä antibioottia! Akuuttien tulehdusten parantaminen voidaan tehdä kolmella tärkeimmällä Probiootti-bakteerilla ”tehosessiona” (ks mm ”Rankat bakteerikokeet”!)
– Mm Penisilliini-lääke tehdään homeiden antibiootista, jolloin KosteusVaurioHomeiden-antibiootti aiheuttaa samat ongelmat kuin lääke-antibiootti! Ks ”KVHT-altistuneen hoito”.


3.Prebiootin saaminen limakalvoille (a=10%):
– Prebiootti on sulamaton kuitu, joka on Probiootti-bakteerien elatus alusta limakalvoilla!
– Saat prebioottia syömällä mm raakabanaania, raakasipulia ja kokojyvä vehnää.
– Kaupalliset mhb jauhe-/jauhekapseli-tuotteet sisältävät limakalvoille tarvittavan Prebiootin!


4.Hiilihydraattien saannin vähentäminen (a=20%), jonka osuus höty-lihomisesta on (AB=20%):
– Olemme saaneet sokereita n. 6-kertaa enemmän, kuin elimistömme sitä tarvitsee, joten vähennä reilusti sokerin saantia – mutta älä lopeta sokerin saantia kokonaan. Huomaa 1/3+1/3+1/3 sääntö-Hiilihydraatin minimi-saanti/vrk=1/3.s osa Energian-saannista!
– Suomessa tilanne on parempi verrattaessa Amerikkaan, jossa käytetään sokeria n. 12-kertainen määrä tarpeeseen nähden!
– Elimistön käyttämättä jääneistä sokereista maksa ”tahkoaa” rasvaa, joka näkyy ylimääräisenä rasvana vyötäröllä. Ja mikäli käytät antibioottia ja/tai kvht-altistut, etkä ole syönyt po Probioottia niin ylimääräinen sokeri näkyy hyllyvänä ”ohuena” rasvahötynä!


Probiootti=hyödyllinen/tarpeellinen bakteeri(mhb). Immuunipuolustuksen perustan muodostavat tärkeimmät Probiootti-bakteerit:
1.(1.)Lactobacillus asidophilus, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
3.(7.)Bifidobacterium Bifidum ja/tai Lactis, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
– Joita on saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus on 3×2)-miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk + muut Probiootit, joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa.
Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP=1…..12, eli ns ”normaali”) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella ”antibiootti-kuuri’lla”!

:
Kolmea tärkeintä bakteeria saat joko Teho-monistamalla kotona silloin kun immuunipuolustus-järjestelmäsi=OK!
Eniten kolmea tärkeintä bakteeria saat joko Teho-monistamalla kotona silloin kun immuunipuolustus-järjestelmäsi=OK!
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-koti-viili-natural-yoghurt-teko-ohje-probiootti-bakteerien-monistus-kotona/
Ja jauhe-/jauhekapseli-tuotteena silloin kun immuunipuolustus-järjestelmäsi ei ole OK:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/

Kahden tärkeimmän Probiootti-bakteerin:
1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
3.(7.) Bifidobacterium
luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito), jossa Probiootti bakteerit ovat sekä vapaana maidossa, että maidon rasvaan sitoutuneena.

Pastörointi tappaa maidossa vapaana olevat Probiootti-bakteerit.
Pastöroidun homogenoimattoman maidon rasva sisältää po Probiootti-bakteerit. Mitä enemmän maito sisältää rasvaa, sitä enemmän on rasvaan sitoutuneita Probiootti-bakteereita!
Pastöroidun ja homogenoidun maidon sisältämä suojattu Probiootti-bakteeri määrä on suorassa suhteessa siihen, kuinka pieniksi partikkeleiksi maidon rasvapallot on pilkottu (=homogenointi meijerillä)!

Tiukalla sihdillä pilkotut rasvapallot eivät juurikaan sisällä Probiootti-bakteereita ja niiden hyödyllinen määrä on tarpeeseen nähden pieni. (Lue ”-Mhb Meijereiden takia maidon käsittelyssä on vakava terveys uhka: Maidon homogenointi on lopetettava välittömästi!!!”. Ks Navigaatio-hakemisto)
Kun raakamaito on pastöroitu ja siitä on poistettu rasva kokonaan (=rasvaton maito), niin maito ei sisällä enää Probiootti-bakteereita, jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po Probiootti-bakteerit limakalvoille syöden (Probiootti-jauhe/-jauhekapseli) näitä riittävästi: 3-tärkeimmän Probiootti-bakteerin saantisuositus on 3×2-miljardia bakteeria/vrk + muut Probiootti bakteerit joita Probiootti-tuote saa sisältää.

Voit monistaa itsekin Probiootti-bakteereita tuolla Navigaatio-hakemistossa olevalla kotiviilin teko-ohjeilla.
Saat tärkeimmät Probiootti-bakteerit käyttämällä rasvaisia maito- ja/tai hapanmaito-tuotteita:
– Raakamaitoa r%=n.4% (=käsittelemätön maito) (Lactobacillus aidophilus ja Bifidobacterium) ja/tai
– Rasvaista homogenoimatonta maitoa (Lactobacillus aidophilus ja Bifidobacterium) ja/tai
– Rasvaista hapanmaitotuotetta (Lactobacillus aidophilus ja Bifidobacterium),
+
– Bulgarian jogurtti (Lactobacillus bulgaricus).

Huomioitava:
Tyydyttynyttä(kovaa)-rasvaa tarvitaan;
1. Solukalvon ”rakennusaineeksi”,
2. Probiootti-bakteerien suojaksi ja
3. D-vitamiinin imeytymiseen.
(Tärkeä!) Kun rupeat käyttämään rasvaisia maito- ja hapanmaito-tuotteita ja voita, niin huomaat jännän seikan: Sinulla on tunne että lihot, mutta kun nouset vaakalle niin huomaat että painosi putoaa-joten älä usko tuohon tunteeseen, vaan usko ehjää vaakaa!
Edellämainittu johtuu kiinteytymisestä.
– Kun haluat laihtua lisää, niin vähennä sokerin käyttöä, mutta älä lopeta sokerinkäyttöä kokonaan!
Esimerkiksi; jos olet tähän mennessä laittanut kahvin sekaan kuusi(6) sokeripalaa, niin laita tulevaisuudessa vain yksi(1) sokeripala!
– Tyydyttynyt rasva sisältää paljon energiaa, joten laita edelleenkin esimerkiksi leivälle ohut kerros voita, tai leike, mutta ei molempia!
– Maito- ja hapanmaito-tuotteiden Probiootti-bakteerit tarvitsevat rasvaa suojakseen selviytyäkseen elävänä ohi mahalaukun happojen, joten vältä rasvattomia tuotteita ja homogenoituja tuotteita.
– Jos et pysty käyttämään rasvaisia maito- ja/tai hapanmaito-tuotteita esimerkiksi Laktoosi-intoleranssi n ja Maito-allergia n takia, niin ongelman voit ratkaista siten että syöt tarvittessa ihmisperäisiä Probiootti-jauhekapseleita niin kauan; viikkoja.. ….kuukausia että kestät maitotuotteita. Jos syystä tai toisesta haluat, niin rasvan voit välttää (-ei ole suositeltavaa!) syömällä Probiootti-bakteereita kapselissa, jossa on kolme tärkeintä bakteeria, joiden saantisuositus on 3×2-miljardia bakteeria/vrk + muut Probiootti-bakteerit joita Probiootti-tuote saa sisältää.
– Mahalaukun happamuuden laskemiseksi (PH.n nostamiseksi) mahalaukkuun on saatava myöskin suojaamattomia Probiootti-bakteereita, joten suosi pastöroimattomia tuotteita.


Olet tässä:
*Mhb. Tee tästä elämäntapa: Rasva- ja Probiootti-remontti!

Ylös Hakemisto