*Blogi 2010 toukokuu 13. Lääketehtaat ovat laillisia huumetehtaita, WHO mainostaa ja Lääkärit markkinoi ja poliitikot pelaavat maailman laajuista busines-pokeria lääketehtaiden keräämillä rahoilla!


Viittaus 3. toukokuu 2009. blogiin:

””Poliitikot-Lääkärit-Lääketehtaat ja Lääketiede on tällä hetkellä kansalaisten suurin terveys uhka!
Poliitikot vaikenevat kosteusvaurio homeiden-myrkyistä, jotka sairastuttavat massiivisesti niin aikuiset, kuin lapsetkin. Lääkärit syöttävät turhia lääkkeitä kvht-altistuneille ja myrkyttävät lapset jo vauvana turhilla rokotuksilla, joista hyötyvät ainoastaan lääketehtaat kaikkialla maailmassa, jolloin puhutaan tuhansien miljardien eurojen bisneksestä jota johtaa Pfizer-lääketehdas jätti Amerikassa!
Vai mistä arvelit noiden satojen miljardien eurojen pankkitukien tulevan?

03. toukokuu 2009.””


Suomen rakennuskannasta on noin 80% eriasteisesti KosteusVaurioHomeiden-Toksiinien(=KVH-myrkkyjen) saastuttamaa, joissa altistuu noin 4 miljoonaa kansalaista – suurin osa tietämättään, koska suurin osa hometoksiineista ei haise ollenkaan!

Rehellisen lääkärin kvht-altistuneelle potilaalle antama pätevä hoito on:
1. Kvht-altistuksen välitön ja pysyvä loppuminen(50%), sekä
2. Kv-homeiden antibiootin limakalvoilta ja kudoksista tuhoamien probiootti-bakteerien tilalle syöden annettavat probiootti-bakteerit(mhb)(50%). >Huomaa että: Oiretestin osumat kertovat KV-Myrkkyjen aiheuttamat-”jo tulleet vauriot elimistössäsi”-joiden korjaamiseen tarvitaan:
*1-Lactobacillus bulgaricus >Antibiootti-bakteeri>,
*2-Lactobacillus asidophilus,
*3-Bifidobacterium bifidum, jne.
>>>Ei onnistu muilla bakteereilla!

Mutta mitä tekevätkään ahneet lääkärit?:
Leimaavat kvht-altistuneen diagnoosilla-”vika korvien välissä”, vaikka todellisuudessa kvht-altistuneen oireet ovat korvien välissä, mutta varsinainen vika on seinien välissä (katso oiretesti-kohdat 1.-16.)!
Meidän yksimahaisten immuunipuolustuksen perusta on limakalvojen tärkeimmät 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif Probiootti-bakteerit(mhb), joita tappaa pääosin antibiootti-lääke ja kv-homeiden antibiootti, jolloin on vähintäänkin edesvastuutonta syöttää potilaalle turhia antibiootti-lääkekuureja! Tällaisiin järkyttäviin esimerkkeihin törmään jatkuvasti:


Esimerkki-tapaus 1.
– Puoleeni kääntyi v.2007 äiti, jonka kahdeksan(8) kuukauden ikäinen vauva oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli syöttänyt tälle vauvalle jo kuusi(6) antibiootti kuuria ilman korvaavaa maitohappobakteeri hoitoa! Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!


Esimerkki-tapaus 2.
– Tapasin v.2007 noin viisikymmentä(50) vuotiaan pillerihumalassa olleen naishenkilön, jolle lääkäri oli määrännyt neljäkymmentäkolme(43) pilleriä/vrk!!!? Edellä mainittu henkilö näytti lääkkeensä ja kertoi oikein ylpeänä pillerihumalassa; Lääkäri on määrännyt nämä lääkkeet hänelle!? Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!


Esimerkki-tapaus 3.
– Törkeyden huippu:

Törmäsin 9/2010 kaikkien aikojen törkeimpään tapaukseen: Potilas oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli määrännyt ko potilaalle KOLMEN VUODEN (36 kuukauden!) antibiootti(!)-kuurin ilman korvaavaa maitohappobakteeri hoitoa! Eli lääkäri hoiti potilaan sairautta antibiootilla, jonka oli aiheuttanut home-antibiootti!!
Ko potilas ei olisi selvinnyt menehtymättä 3-vuoden antibiootti-kuurista!
Herää kysymys:
Onko tällaisella lääkärillä itsellään yhtään aivotoimintaa!!? Tällaiselta lääkäriltä pitää poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi enenkuin hän tekee ruumiita!


Miettikää hetki kuinka paljon pelkästään Suomessa 4-miljoonaa ihmistä syö täysin turhia, jopa hengenvaarallisia lääkkeitä! Ja kuinka paljon koko maailmassa syödään turhia, jopa hengenvaarallisia lääkkeitä! Kun summaa edelliset, niin on helppo päätellä mistä poliitikot saavat varat busines-pokeriin, jossa vähimmäispanokset ovat miljardeja euroja-luokkaa! Ja kansa maksaa!

Adolf Hitleriä pidettiin toisen maailmansodan aikaan todellisena ihmispiruna, mutta olen sitä mieltä, että Adolf Hitler oli Äiti-Theresa eduskunnan punaperse-paviaanien rinnalla, koska Hitleri sentään kaasutti ihmiset kerralla hengiltä, saadakseen ihmisten kultahampaat!
Kun poliitikot kaasuttavat meidät pikkuhiljaa kosteusvauriohomeiden-myrkyillä saadakseen meidän lompakoiden sisällön kv-homeisen asunnon vuokrista ja bonukset lääketehtailta!

Voi helvetti:
POLIITIKOIDEN, LÄÄKETIETEEN JA LÄÄKETEHTAIDEN RÖYHKEYDELLÄ EI OLE ENÄÄ MITÄÄN RAJAA!


Olet tässä:
2010.05.13 Lääketehtaat ovat laillisia huumetehtaita, WHO mainostaa ja Lääkärit markkinoi ja poliitikot pelaavat maailman laajuista busines-pokeria lääketehtaiden keräämillä rahoilla!

Alkuun