*Yksi sukupolvi ja totaalinen tuho+Ajattelemisen aihetta!


Tämä sivu on julkaistu 12 heinäkuu 2012.
Tämä sivu on päivitetty 30 tammikuu 2018.


+++ Tarvittiin satojen sukupolvien työ rakentamaan maapalloa paremmaksi asua!
— Tarvittiin vain yksi perkeleen pullamössö-sukupolvi tuhoamaan kaikki 50 vuodessa! 1940….1950 syntyneet, jotka päästyään valtaan 1960-luvun jälkeen ”nollittivat” vanhempien sukupolvien keräämän tiedon, joka tieto oli ja on pätevintä tietoa mitä saada voi: Käytännössä fyysisesti testattua ja hyväksi havaittua!
Pullamössö-sukupolven tieto perustui/perustuu pelkkiin ”mutu”-teorioihin, jonka seuraukset näämme luonnonvarojen järjettömänä haaskaamisena ja suruttomana myrkkyjen syytämisenä luontoon.
Pistivät rakennus”määräykset” kokonaan uuteen uskoon ja seuraukset ovat nähtävissä katastrofaalisina:
– 80% rakennuskannasta on KosteusVaurio-myrkyllisiä (=luonnonhome-myrkyt + MaaperäBakteeri-myrkyt + Kemikaali-myrkyt kosteus-hengittämättömässä rakenteessa!), joissa kvht-altistuu noin 4-miljoonaa kansalaista, suurin osa tietämättään!
Ja seuraukset ovat surulliset 1980 jälkeen syntyneiden kohdalla:
* Äiti odottaa lasta KV-myrkyllisessä kodissa=>
* Lapsi syntyy KV-myrkyllisellä synnytyslaitoksella=>
* Lapsi palaa KV-myrkylliseen-kotiin=>
* Lapsi siirtyy KV-myrkylliseen päiväkotiin=>
* Lapsi/Nuori siirtyy KV-myrkylliseen kouluun ja hyvällä tuurilla selviää lukioon asti, jonka jälkeen KosteusVaurioHome-, MaaperäBakteeri- ja Kemikaali-myrkkyjen ”kyllästämänä” on valmis sairaseläkkeelle!

Saatte sitä ihmetellä että minkähän takia:
* Vastasyntyneillä vauvoilla todetaan SYÖPÄ!
* alle 10-vuotiaat valittavat rintakipuja,
* 15-vuotiaat paskovat verta ja
* 20-30-vuotiaat tippuvat suorilta jaloiltaan kuolleena maahan!
Mikä helvetin hyvinvointivaltio tämä Suomi muka on!!??
– Tämä on jumalattoman kaukana hyvinvointivaltiosta!!

Adolf Hitler teki suur-Saksaa Mannerheimin avulla! Mitä saatiin??
– Saatiin mini-Suomi!
Merkell tekee suur-Saksaa märkäkorva-Kataisen avulla! Mitä saatiin??
– Saatiin ahdingossa olevien turhia perhesurmia ja helvetisti velkaa!!
Sipilä ja Niinistö houkuttelevat KeskusTerroristi-järjestö Naton Suomeen. Ja sitten tulevat Kilpailevat Terroristi-järjestöt Isis ja Bocahara Suomeen automaattisesti, jonka jälkeen kuolon’uhrit lasketaan vähintään kymmenissä-tuhansissa!


*Lisäys 30 tammikuu 2018:
*Suomi ei ole koskaan ollut näin huonossa hapessa-jossa Eduskunta keskittyy ainoastaan suojelemaan:
*1.Vääryyttä,
*2.KosteusVaurio’myrkyllisiä rakennuksia ja
*3.Bisnes-miesten ja Lääketehtaiden miljardeja, jotka näyttävät määräävän Suomenkin Terveyden-huollon toteutus-suunnan!
*Eduskunta pitää korvata välittömästi Suomen Kansallisteatterilla-joka tulisi 50’kertaa halvemmaksi ja saisimme kerrankin nauttia Makeasta naurusta aidosti teeskentelemättä!


+Ajattelemisen aihetta:
28.04.2010 Luontoäiti tukehtuu myrkkyihin ja rankaisee kovalla kädellä!
Tätä ei vaan uskota, että ihmisen vastatoimet luontoäitiä vastaan ovat kuin itikan pieruja erämaassa, jossa voittaja on aina ennakolta tiedossa: Luontoäiti voittaa aina! Kun luontoäiti päättää pitää lentokoneet maassa-niin ne kanssa pysyy niin kauan että ymmärtämättöminkin sanoman ymmärtää!
26.10.2011 Linkki avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen-
Luontoäidin päätös: Luonnontuhooja pysyy maassa.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288423449422.html

Lisäys 18 marraskuu 2012
Myrkkypäästöt luonnonvesiin:
Lopettakaa Talvivaaran ja vastaavat nyrkkypommi-louhokset välittömästi jos aiotte, että myrkkykuolemat jäävät tuhansiin ihmisiin! Jos olette todellakin noin tyhmiä että uskotte nousukauden vielä koittavan, niin lisätkää myrkkyjä luontoon surutta niin loppuupahan elämä maapallolta!!! Tätäkö te idiootit todella haluatte-onko omat miljoonavoitot tärkeämpää kuin ihmiskunnan tulevaisuus????!!!!!


26.04.2009 Lama – maapallon pelastus!
Olemme eläneet ahneuden kourissa kuin siat hernepellossa myrkyttäen luontoa viimeiset 30-vuotta. Olemme unohtaneet sen että kasvit, pölyttävät hyönteiset, eläimet ja ihmiset elävät puhtaan luonnon antimilla eikä kemikaaleilla mitä olemme luontoon syytäneet.

Jos minä saisin päättää, niin maapallolta lopetettaisiin kaikki sodat ja rupeaisimme taistelemaan yhteistä vihollistamme-saastemyrkkyjä vastaan! Valjastaisin tutkijat kaikkialla tutkimaan mitenkä voimme estää pölyttävien hyönteisten kuoleminen saastemyrkkyihin. Vastaus ehkä on HyötyBakteerit. Toivottavasti minuakin kuultaisiin ennen kuin on myöhäistä!


06.02.2009 Kansanedustaja, ajatko meidän kansalaisten asioita, vai haluatko tuhota sen ainoan mitä meillä enää on-maapallon?
Olemme kärsineet tärkeimpien HyötyBakteerien puutteesta 30-vuotta, johtuen päättömästä maatalouspolitiikasta ja KosteusVaurioHomeiden antibiootti(=myrkky) tuhoaa viimeisetkin HyötyBakteerit limakalvoiltamme. Ja lääkärit varmistavat terveytemme totaalisen tuhoamisen määrätessään kvht-altistuksen aiheuttamiin oireisiin aina vaan lisää antibioottia(=lääke?), joista monet tehdään home-antibiootista. Tällä hetkelläkin HyötyBakteerien puutteen takia esiintyy pilvin pimein ripuli-epidemioita, jotka tulevat lisääntymään räjähdysmäisesti ihmisten sairastuessa KosteusVaurio-homeisissa tiloissa!

Kun seuraavan kerran painat eduskunnassa äänestysnappia, niin mieti:
– Haluatko ajaa meidän kansalaisten asioita jota varten sinut on eduskuntaan valittu, vai haluatko saada toimistasi pysyvän muistomerkin: Tuhotun/elottoman maapallon?
Jos et ymmärrä mitä tarkoitan, niin mene ensi kesänä luontoon ja katso ympärillesi; Mitä sinä et enää näe? Pölyttävät hyönteiset! Mieti mikä ketjureaktio seuraa siitä, kun pölyttävät hyönteiset loppuvat!
Mieti tarkkaan, mitä äänestysnappia seuraavan kerran painat!


09.09.2008 Miksi tätä ei tajuta??
* Luonto-äiti ei elä meidän ehdoillamme. Meidän on elettävä luonto-äidin ehdoilla!
* Se tuho mitä aiheutimme luonnolle 10-vuotta sitten, näkyy nyt luonnon katastrofeina.
* Se tuho mitä aiheutamme luonnolle nyt, näkyy 10-vuoden päästä luonnon katastrofeina!


Olet tässä:
Yksi sukupolvi ja totaalinen tuho+Ajattelemisen aihetta!

Ylös Hakemisto