Eduskunta on syyllinen Joukkomurhaan sekä Kansallisella-, että Klobaalilla-tasolla, jolloin puhutaan miljoonista Kuolon-uhreista.Tämä sivu on julkaistu 09. syyskuu 2021.
Tämä sivu on päivitetty 24. syyskuu 2021.


Eduskunta on syyllinen Joukkomurhaan sekä Kansallisella-, että Klobaalilla-tasolla, jolloin puhutaan miljoonista Kuolon-uhreista.
Motiivina ainoastaan Lääketehtaiden Miljonäärien-, Miljardöörien-osakkeiden omistajien Taloudellisen edun tavoittelu!
Motiivi on 100 prosenttisesti Varmaa! MUTTA:

Harhauttaako THL ja/tai STM, vai Kuka, vai Ketkä Eduskuntaa-Harhaanjohtavilla/Väärillä tiedoilla?
Saamani selvitystietojen mukaan THL ei pidä immuuni-testi ja -hoito keksintöjäni TIETEELLISENÄ koska THL Ei pysty toistamaan edellä-mainittuja testejä ja hoitoja, joka itsellään on suorastaan huvittavaa ja huolestuttavaa Koska SADAT-TUHANNET tavalliset Suomen-kansalaiset ymmmärtävät Selko-kieliset ohje-tekstini ja pystyvät noudattamaan niitä.

Tappaja-Virukset:
Koska Tappaja-Virukset pystyvät muuntautumaan, eikä edes teoriassa ole Pienintäkään mahdollisuutta kehittää TOIMIVAA-ROKOTETTA tappaja-viruksia vastaan! Ja näin ollen puhutaan Harkitusta Murhaamisesta!

Eduskunta on vaiennut julkisesti kansalaisten immuuni-järjestelmää koko-ajan tuhoavista KosteusVaurio Myrkyistä (=KosteusVaurioiset-rakennukset)ja liiallisesta Lääke-Antibiootin käytöstä, jotka ovat tuhonneet lukemattomien ihmisten immuunijärjestelmän, rankoin seurauksin!

Testit ja Parantavat hoidot:
Keksin jo elokuulla 2006 TESTIT ja PARANTAVAT HOIDOT oman immuuni-järjestelmän Terve-tasolle saattamiseksi, jolloin mitkään Virukset, eikä Haitta-Bakteerit pysty tappamaan tartunnan saanutta potilasta!
Näiden selkokielellä tehtävien Testien ja Hoitojen tekemiseen ei tarvitse olla edes Lääkäri, eikä Lääkärin taitoja omaava henkilä:

http://pappasmurffi.nettisivu.org/laaketiede-vs-terveystiede/

Alkuun


Olet tässä:
Eduskunta on syyllinen Joukkomurhaan sekä Kansallisella-, että Klobaalilla-tasolla, jolloin puhutaan miljoonista Kuolon-uhreista.