*–Mhb. Ripuli, antibiootti-ripuli, tappaja-bakteeri, uloste-tutkimus ja L-a, L-b ja Bif hyötybakteerit(mhb).*-Mhb. Ripuli, antibiootti-ripuli, tappaja-bakteeri, uloste-tutkimus ja L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerit.
Tämä sivu on julkaistu 30. toukokuu 2012.
Tämä sivu on päivitetty 10. kesäkuu 2020.


*L-a,+L-b,+Bif hyöty-bakteereireilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerit.
*L-a,+L-b,+Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke Kvht-altistusta vastaan.
*Bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


Seuraavien ongelmien selvittämiseen minut johdatti Nokian vesikatastrofi!

Mitä yhteistä: Sikainfluenssa-virus, MRSA-sairaalabakteeri, Clostridium difficile-tappajabakteeri ja EHEC-tappajabakteeri?

Kaikkia näitä ”pikkupiruja” voimme yrittää ”juosta karkuun” tai parantaa limakalvot kolmella tärkeimmmällä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerilla, jolloin oma immuunipuolustus hoitaa ”pahat” bakteerit ja virukset!

Pidän lääketieteen ennakkovalmisteluja ja potilaiden eristämisiä vähintäänkin hätävarjelun liioitteluna.

Milloinkahan lääketiede pääsee tälle 2000-luvulle? Päivityksessä 10. kesäkuu 2020 näytti sille, että ei koskaan!!!

Clostridium difficile-bakteeri on yleinen meillä ihmisillä, lapsilla varsinkin. Itse Clostridium difficile-bakteeri ei ole perus syy kuolemiin, vaan antibiootti ja kosteusvaurio-homeiden antibiootti ovat tappaneet nämä limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria, jonka takia Clostridium difficile-bakteerit ovat päässeet kiinnittymään/kasvamaan/lisääntymään limakalvoilla, joilta puuttuu tämä luonnollinen vastarinta: Limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria!


* Kun vatsamme (=suolisto) on täysin kunnossa(=löytyy limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria), niin silloin ei esiinny: Kipu-Vihlonta-Närästys-Ummetus-Ripuli-Jne.
*limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria muodostavat limakalvoilla ”bakteeripuolustuksen”, jolloin jos esimerkiksi saat suun kautta Clostridium difficile tappaja-bakteerin, niin Clostridium difficile bakteeri jatkaa vahinkoa aiheuttamatta suoliston läpi ja poistuu ulosteen matkassa. Kolmella (3) tärkeimmällä bakteerilla voidaan ehkäistä tilanteen kärjistyminen, jolloin:

* Ripuli (löysä uloste), johon ei liity ripulia edeltänyttä antibiootti-kuuria:
Kertoo sen että suoliston tarpeelliset hyöty-bakteeri kannat ovat vääristyneet, mutta tilanne ei vielä ole vakava joka voidaan parantaa antamalla suoliston limakalvoille kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria syöden, huomioiden että syöt oikeita eläviä luonnollisia bakteerikantoja riittävästi-vähintään 3×1(suositus=3×2)-miljardia bakteeria/vrk.
Antibiootti tappaa hyöty-bakteerit: Ota mhb.t kolme tuntia antibiootin jälkeen ja ajoita mhb.n otto viimeiseksi yötä vasten, jne.

Hoito:

A. Käytä joko ihmis-peräisiä hyötybakteereita:
B. Tai käytä eläin-peräisiä hyötybakteereita jotka saattavat sisältää maito-jäämiä:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Käytä vakavuus-tasosta riippuen Tehosessioina 30-90miljardia bakteeria/vrk.
-Jos olet käyttänyt aiemmin po bakteereita, niin käytä suoraan 90miljardia bakteeria(=Tehosessio 90mrd bakteeria) kerralla 1xvrk!
Mutta jos limakalvoille ei olekaan annettu kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita, niin:

* Veri-ripuli (veri tulee haavautuneilta limakalvolta), johon saattaa liittyä ripulia edeltänyt antibiootti-kuuri:
Kyseessä saattaa olla Clostridium difficile-bakteerin tuottaman toksiinin (myrkky) aiheuttama ripuli. Clostridium difficile tappaja-bakteeriin ei tehoa mikään antibiootti, vaan antibiootti ainoastaan pahentaa suoliston limakalvojen tilaa tappamalla kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita. Clostridium difficile tappaja-bakteerin kiinnittyminen/kasvu/lisääntyminen vaurioituneilla limakalvoilla voidaan estää ainoastaan kolmella tärkeimmällä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereilla! Luonnollisilla/elävillä hyöty-bakteereilla ei ole yliannostuksen vaaraa, joten tilanteen vakavuudesta riippuen potilaalle voidaan antaa kymmeniä……satoja miljardeja hyöty-bakteereita/vrk!
Välitön hoito-Käytä suoraan kolmea tärkeintä bakteeria!

A. Käytä joko ihmis-peräisiä hyötybakteereita:
B. Tai käytä eläin-peräisiä hyötybakteereita jotka saattavat sisältää maito-jäämiä:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Tehosessioina 90miljardia bakteeria/vrk.
Toista hoito tarvittaessa niin monesti kuin tarvitsee, koska hoitamaton veri-ripuli voi olla kohtalokas!

Kun limakalvot ovat kunnossa, niin Closridium difficile tappaja-bakteeri ei aiheuta mitään erityis toimenpiteitä. Ainoastaan toksiinia tuottava kanta vioituneilla (=haavautuneilla(=veri irtoaa)) limakalvoilla aiheuttaa välittömiä toimenpiteitä! Sen vuoksi kannattaa teettää sairaalassa:

* Uloste-tutkimus:
Jossa ulosteesta määritetään Cd-bakteerit ja toksiinit. Mikäli ulosteesta löytyy Clostridium difficile bakteereita ja niiden tuottamaa toksiinia, niin paksusuolen pelastamiseksi ja Clostridium difficile bakteerin nopean häätämisen vuoksi kannattaa teettää sairaalassa:

* Hyöty-bakteeri liuoksella korvattu ulosteen-siirto:
Jossa paksusuoli tyhjennetään ja paksusuoleen ruiskutetaan 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteeri liuosta.


Olet tässä:
*–Mhb. Ripuli, antibiootti-ripuli, tappaja-bakteeri, uloste-tutkimus ja L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerit (mhb).

Ylös Hakemisto


Tai mene limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytön aloitus + Ohjeistus ongelmien ohituksesta.
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.