*Pikaopas: Limakalvojen 3-Tärkeintä Probioottia ja Sairaudet.


Tämä sivu on julkaistu 12. heinäkuu 2012.
Tämä sivu on päivitetty 11. huhtikuu 2017.
*Pikaopas: Limakalvojen 3-Tärkeintä Probioottia ja Sairaudet.


*L-a,+L-b,+Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerikannat.
*L-a,+L-b,+Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


Sairaus: Esimerkiksi ”Naisen hiivatulehdus +Miehen hiivatulehdus!”
Selite:
*Pro’biootti =Elämää ylläpitävä hyödyllinen/elintärkeä bakteeri:
– Joka tuhoaa haitta-bakteereita(=Hyvä), mutta joka ei tuhoa hyöty-bakteereita(=Hyvä)!

*Anti’biootti=Elämää tuhoava, kuten lääke-antibiootti, homeiden-antibiootti(=Penisilliini):
– Joka tuhoaa haitta-bakteereita(=Hyvä), >>>mutta joka tuhoaa myöskin hyöty-bakteeritkin(=Paha)!

Jos minä olisin saanut päättää, niin Lääke-Antibiootti olisi kielletty jo 10.vuotta sitten!
*Perustelu: Koska Lactobacillus_asidophilus, +Lactobacillus_bulgaricus, +Bifidobacterium_bifidum ja,tai_Lactis bakteerit ”Teho-sessioina” ovat korvanneet lääke-antibiootin tulehdusten-hoidoissa jo vuodesta 2007-lähtien!
On edesvastuutonta enää käyttää lääke-antibioottia, koska Eduskunta kyllästää meidät KosteusVaurio-Antibiootilla(=Penisilliini) ja muilla KosteusVaurio-Myrkyillä!

Voit parantaa esimerkiksi hiiva-tulehduksen hyöty-bakteeri tuotteella, joka sisältää limakalvojen 3-tärkeintä hyöty-bakteeria(=Probiootti):
1.(1.)*** Lactobacillus asidophilus. = Tärkein probiootti bakteeri.
Ominaisuus:
Elää normaalisti ohutsuolen limakalvoilla * Kykenee estämään haitallisten bakteereiden ja hiivojen lisääntymistä(!) * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Helpottaa maitosokerin imeytymistä * Korjaa suoliston limakalvojen mikrobiflooraa antibiootti-hoidon jälkeen(!).
2.(2.)*** Lactobacillus bulgaricus. = Luonnon oma turvallinen antibiootti. Tämä on Bulgarialaisten pitkän iän bakteeri, josta nimikin.
Ominaisuus:
Säätelee immuuni-järjestelmän toimintaa * Vaikuttaa rasva-aineen vaihduntaan * Alentaa veren kolesteroli tasoja * Tuottaa luonnollisia atibioottisesti vaikuttavia aineita(!) * Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolen limakalvoilla.
3.(7.)*** Bifidobacterium. = Ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein bakteeri.
Ominaisuus:
Tehostaa ruuansulatus-järjestelmän toimintaa * Säätelee immuunijärjestelmää ja rasva-aineen vaihduntaa * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Estää haitallisten bakteereiden kiinnittymistä ja kasvua limakalvoilla(!) * Estää haitallisten amiinien imeytymistä.

1.Lactobacillus_asidophilus, jonka minimi bakteeri-määrä=1.miljardia bakteeria/kapseli.
2.Lactobacillus_bulgaricus=antibiootti bakteeri, jonka minimi bakteeri-määrä=1.miljardia bakteeria/kapseli.
3.Bifidobacterium_Bifidum ja,tai Lactis, jonka minimi bakteeri-määrä=1.miljardia bakteeria/kapseli.
*Eli hyöty-bakteereita on oltava yhteensä vähintään 3.miljardia(=3000 miljoonaa) bakteeria/kapseli*
*Limakalvojen vääristyneet elämää yllä-pitävät hyötybakteeri-kannat voidaan korjata VAIN yllä luetelluilla 3.lla hyöty-bakteerilla! Ei onnistu muilla hyöty-bakteereilla: Usko Jo!

Käyttökelpoiset/Testatut hyötybakteeri-tuotteet löydät linkin-sivulta näiden tekstien jälkeen.
Huomaa että sivu sisältää tuotteet, joilla pystytään parantamaan migreeni, laktoosi-intoleranssi, hiivatulehdus, jne.
-Mikäli käytät hyöty-bakteeri tuotetta joka ei ole listalla, niin käytät rahastus tuotetta joka on käyttö-kelvoton/tehoton, jolla ei päästä samaan hoitovasteeseen kuin L-a,+L-b,+Bif hyöty-bakteereilla(=probiootti) käytännön testeissä!

Kun sinulla on esimerkiksi migreeni, jonka paraneminen edellyttää minimi-bakteeri määrien=3.miljardia bakteeria/kapseli syömistä esimerkiksi 10.kuukautta, niin voit nopeuttaa paranemisen 1.kuukauteen syömällä puheena olevia hyöty-bakteereita 10.kapselia/vrk (=10×3.miljardia bakteeria=30.miljardia bakteeria/vrk), jolloin Migreenisi paranee noin 1.kuukaudessa! Eli kun kymmenkertaistat hyöty-bakteeri määrät hoidossa, niin tautisi paranee myöskin kymmenen kertaa nopeammin!

*”Käyttö-kelpoiset Hyöty-bakteeri(=probiootti) tuotteet Suomessa”-sivu:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Vaikeasta hiiva-tulehduksesta paranet nopeammin kun avaat kapselin valmiiksi ja selälläsi maaten laitat pehvan alle korokkeen (=tyyny, tms) ja varistat 1.kapselin mhb-jauheen suoraan emättimeen. Sekä kumppanisi pestyyn/kosteaan terskaan/esinahkaan mhb-jauhetta. Mikäli kumppanisi hiivatulehdusta ei hoideta yhtä-aikaa sinun kanssasi, niin seuraavassa yhdynnässä kumppanisi tartuttaa sinut uudelleen!

Vältä Antibioottia! Yksi Antibiootti-kuuri ”tuhoaa” limakalvojesi hyöty-bakteerit 1-2.vuodeksi, eli saat takapakkia rajusti! Voit korvata Antibiootin käyttämällä yllä lueteltuja kolmea hyöty-bakteereita 30.kapselia/vrk (=90.miljardia bakteeria/vrk). Yleensä riittää 1.sessio, mutta voit toistaa session tarvittessa useampanakin päivänä, koska oma immuuni puolustuksesi vahvistuu joka sessiolla! Huom. Immuuni-puolustus mittarin löydät ”Lääketiede vs. Terveystiede”-sivulta. Tarvittaessa käytä sivulla-hakua!

*Puheena olevien 3.hyöty-bakteereiden kotona monistus, käyttöön opastus ja ohjeistus ongelmien ohituksesta löydät sivuilta:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.


Olet tässä:
Pikaopas: Limakalvojen 3-Tärkeintä Probioottia ja Sairaudet.

Ylös Hakemisto