*Kvh. Luonnon homeitiöiden matka rakenteisiin. +Alasivu.


Tämä sivu on julkaistu 13 heinäkuu 2012.
Tämä sivu on päivitetty 28 tammikuu 2018.


Vangitsemattomat, vapaassa tilassa olevat luonnonhomeiden itiöt ovat täysin vaarattomia, oli itiöt vapaassa tilassa luonnossa tai rakennuksessa. Vapaassa tilassa olevat homeiden itiöt eivät myöskään eritä toksiineja(=myrkky).

Varastotiloissa ilmassa leijuvat homeitiöt laskeutuvat säilytettävien rakennus-tarvikkeiden päälle, josta ne kulkeutuvat rakennus-tarvikkeiden mukana rakenteisiin. Kuivissa rakenteissa olevat homeiden itiöt ovat edelleen täysin vaarattomia. Mutta kun syystä tai toisesta tapahtuu KosteusVaurio joka saa homeiden itiöt aktiivisiksi, niin siitä alkavat ongelmat. Mikäli KosteusVauriota ei ole korjattu heti (KosteusHengittävyyden palauttaminen!), niin parin-kolmen päivän päästä homeiden itiöt aktivoituvat ja kun kuivuus uhkaa niin itiöt lisääntyvät.

Homeiden itiöillä on huima lisääntymiskyky:
Yksi itiö pystyy lisääntymään muutamassa päivässä sadoilla miljoonilla ”jälkeläisillä”, eli uusilla itiöillä. Itiöt erittävät toksiinia(=myrkky), koska homeitiö suljetussa*) tilassa joutuu elämään agressiivisemmin, johtuen mm siitä että se joutuu käymään ”reviiritaisteluja” vieraita lajeja vastaan, joissa itiöt käyttävät aseenaan erittämäänsä myrkkyä. Sen takia pitkittynyt KosteusVaurio tuottaa voimakkaampia myrkkyjä.

Homeiden itiöitä on joka paikassa niin luonnossa, kuin rakennuksissa, eikä itse kuivasta homeitiöistä ole mitään haittaa. Terveys-haittaa homeitiöistä on vain suljetussa kosteus-hengittämättömässä, kosteassa rakenteessa-tämän takia KV-homeisia rakenteita ei saa avata ilman suojauksia!

*)Selite:
”Suljettu tila” tarkoittaa rakennetta, jonka Kosteus-Hengittävyys on katkaistu Kosteus-Hengittämättömällä pinnoitteella, jonka kaasun läpäisevyys on alle 50%, maali, muovi, jne!


Selittämätön oireilu:
Salakavalaksi tämän Kosteus-Vaurio myrkkyjen ongelman tekee se, että suurin osa Kosteus-Vaurio myrkkyjen cocktaileista ei haise ollenkaan-alle 17-oire osuman saaneen nenään, jolloin saattaa olla vuosien altistus päällä ja ihmetellään ainoastaan jatkuvaa oireilua ja jatkuvaa sairastelua, joille ei löydetä varsinaista syytä!

Summasummarum:
– Luonnonhomeiden-itiöiden tuhotyöt rajoittuvat pääsääntöisesti ylähengitysteiden limakalvoille.
– KosteusVaurio-myrkkyjen, mukaanlukien Kemikaali-myrkkyjen ja Maaperä-bakteerien myrkkyjen tuhotyöt rajoittuvat pääsääntöisesti limakalvoille ja kudoksiin.


Olet tässä:
Kvh. Luonnon homeitiöiden matka rakenteisiin.+Alasivu

Ylös Hakemisto