*Blogi 2010 toukokuu 26. Estetty kirjoitukseni Hauva.com issa: Lääketehtaiden kansallinen mainonta siirtynyt Eviralle! Nyt rahastetaan koiranomistajia!


Viittaus: ””Evira julkisti suosituksen MRSA-tartunnan torjunnasta ja ehkäisystä.
Pe, 21/05/2010 – 07:50
Tämä sivu on päivitetty 10. kesäkuu 2020.

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira on julkaissut suosituksen metisilliinille resistentin Staphylococcus aureuksen (MRSA) aiheuttaman tartunnan torjunnasta ja ehkäisystä eläimillä.

Suosituksen tarkoituksena on antaa tietoa MRSA:sta eläimillä sekä ohjeita eläimen MRSA-tartunnan varalta. Suosituksessa korostetaan tartuntojen ehkäisemisen merkitystä MRSA:n torjunnassa.

MRSA on aiheuttanut ihmisille sairaalainfektioita 1960-luvulta lähtien. Sen esiintyminen on kuitenkin viime vuosikymmeninä muuttunut ja 1990-luvulta lähtien MRSA:ta on myös todettu ihmisillä avohoidossa. Aivan viime vuosina MRSA on yleistynyt myös eläimillä.

Suomessakin MRSA-tartuntoja on jo todettu useasta eri eläinlajista. Hevosilla löydökset ovat pääasiassa liittyneet eläinsairaalaepidemioihin. MRSA:n yleistyminen eläimillä voi vaikuttaa myös ihmisten MRSA-tilanteeseen.

Ihmisten MRSA-tartuntojen yleistyminen on todennäköisesti johtanut MRSA:n leviämiseen seuraeläimissä ja eläinsairaaloissa. Seuraeläimillä todetaankin pääasiassa ihmisillä esiintyviä MRSA-tyypppejä.

Uudenlaisen, ilmeisesti sioissa kehittyneen MRSA-CC398-tyypin on todettu leviävän sioissa myös Euroopassa. Tämän ”sikatyypin” MRSA:n on todettu tarttuneen myös muihin eläinlajeihin ja ihmisiin. Ihmisten tartunnat ovat liittyneet pääasiassa työperäiseen altistumiseen sikaloissa.

Suositus on tehty Suomen oloja varten ja se on tarkoitettu ensisijassa eläinlääkäreille käytännön toimenpiteitä varten. Se on laadittu yhteistyössä Suomen eläinlääke- ja lääketieteen asiantuntijoiden kanssa siten, että terveydenhuollon ja eläinlääkinnän käytännöt maassamme tukisivat toisiaan.””


Kommentti:
””Kirjoittanut Oiva Rutanen (ei varmistettu) Ti, 25/05/2010 – 01:22.

Olisi Eviran kin korkea aika palata ruotuun ja lopettaa paskan levittäminen ja alkaa opiskelemaan tämän päivän tietoa, ettei tarvitsis levittää 10-vuotta sitten vanhentunutta tietoa!

MRSA sairaala-bakteerin turhat uhrit:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.


Estetty kirjoitukseni:
Eviran toimenkuva on sekaisin totaalisesti!
Evira oli alunperin ELINTARVIKETURVALLISUUSVIRASTO(!), johon toimenkuvaan ei todellakaan sisälly Lääketehtaiden tuotteiden mainostaminen, varsinkaan kun viraston varsinaiset tehtävät ovat hoitamatta totaalisesti!

Mikäli po viraston joku paperinpyörittäjä vielä sattuisi tajuamaan, että voimavarat pitää suunnata sinne minnekä ne on alunperin tarkoitettu suunnattavaksi, niin Evira voisi ensin opiskella mistä meidän elollisten immuunijärjestelmä koostuu:
Kolme vaikutukseltaan tarkeintä Probiootti-bakteeria ovat immuunipuolustuksen perusta:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.


-Sitten voisitte opiskella sen miksi näistä tärkeimmistä probiootti-bakteereista on ollut puute jo 30-vuotta:
Kadonneiden elämää ylläpiävien maitohappobakteerien arvoitus:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.


-Nyt kun tiedätte mistä tämä probiootti-puute limakalvoilla johtuu, niin voisitte tehdä asian hyväksi konkreettisia toimia. Ja ensimmäisenä voisitte vaatia meijereitä-varsinkin Valio n(Suomi) lopettamaan raakamaidon turhan homogenoinnin*), jolloin köyhemmätkin kansalaiset saisivat tärkeimmät probiootti-bakteerit(mhb) suoraan maitotuotteista, koska köyhimmillä ei ole varoja ostaa maitohappobakteeri-kapseleita erikseen!

*)Selite: Homogenointi on maidossa olevien rasvapallojen mekaaninen pilkkominen, jonka seurauksena rasva ei enää suojaa probiootti-bakteereita(mhb) kuumuudelta(=pastörointi) ja mahahapoilta, jolloin probiootti-bakteerit eivät pääse elävänä ohutsuoleen. Ainoastaan elävistä mh-bakteereista on hyötyä!


Olen tehnyt palkatonta työtä po ongelmien kanssa nyt 20-vuotta tauotta, enkä todellakaan usko että Evira lle kuuluvat työt minun pitäisi tehdä palkatta!


Olet tässä:
*Blogi: 26.05.2010 Estetty kirjoitukseni Hauva.com issa: Lääketehtaiden kansallinen mainonta siirtynyt Eviralle! Nyt rahastetaan koiranomistajia!

Paluu tämän sivun alkuun