*Eutanasia on laillistettu murha! Lue tekstit ennenkuin hyväksyt Eutanasian! 26.05.2012


Tämä sivu on päivitetty 27. heinäkuu 2013.


En hyväksy eutanasiaa (=Laillistettua murhaa) tämänpäivän Terveys-tieteen tietojen puolelta tarkasteltuna!
Perustelu:
Mihinkä Lääke-tieteen tietotaito loppuu, siitä jatkaa Terveys-tiede. Lääke-tieteen parantumattomaksi toteamat astma, syöpä, jne ovat tämänpäivän tiedoilla täysin parannettavissa kolmella tärkeimmällä 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteereilla, joita vaikeissa tapauksissa käytetään ”tehosessioina”(=suuret bakteerimäärät 30…60…90miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk), syöpä-tapauksissa AINA ”Tehosessioina”!
Herääkin kysymys:
– Oletko valmis tappamaan/tapattamaan lapsesi Lääke-tieteen ”parantumaton tauti”-arvailun pohjalta?
– Pystytkö ”teloituksen” jälkeen elämään itsesi kanssa kun tiedät että Terveys-tiede olisi pystynyt lapsesi pelastamaan?

Mieti edellistä ennenkuin hyväksyt eutanasian!

Lääketiede dumppaa kipulääkkeitä syöpäpotilaalle aina vain suurempia annoksia, kunnes potilas on niin myrkytetty synteettisillä lääkkeillä että potilas menehtyy väkisinkin, jos ei syövän takia niin synteettisten myrkkyjen takia! Eli lääketiede hoitaa pelkästään syöpäpotilaan oireita eikä itse sairautta-eli syöpäkasvaimia joista kivut johtuvat!
Kun taas:
Terveystieteessä keskitytään nimenomaan parantamaan itse syöpä-joka onnistuu kolmella tärkeimmällä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereilla:
1.(1.)Lactobacillus asidophilus,
– jonka luonnollinen saantilähde=rasvainen lehmänmaito.
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus ”antibiootti-bakteeri”,
– jonka luonnollinen saantilähde=esimerkiksi Bulgarian jogurtti.
3.(7.)Bifidobacterium,
– jonka luonnollinen saantilähde=rasvainen lehmänmaito.
Joita käytetään tarvittaessa(=mm. syöpä) ”Tehosessioina”(=suuret bakteerimäärät 30…60…90miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk)!

Ihmettelen suuresti miksi syöpäpotilaiden omaiset eivät ymmärrä sitä, että tietotaito kehittyy terveydenhoidossa, vaikka lääketiede on jämähtänyt paikoilleen-johtuen siitä, että lääketehtaat eivät hyödy taloudellisesti koska syövän ennalta-ehkäisyyn ja parantamiseen tarvitaan luonnollisia/eläviä tärkeimpiä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita, eikä synteettisiä myrkkyjä!!!

Terveystieteessä po 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteerit ovat olleet jokapäiväisessä käytössä 9/2006 alkaen, ensin itselläni, koska lääketiede ei minua pystynyt auttamaan:

Lainaus alkaa:
””………….jatkuu.
Ensin ajattelin, että ei tämä voi olla totta, koska lääketieteen korttipakka menee kerralla uus-jakoon ja Lääke-tieteestä tuleekin Terveys-tiedettä. Päätin, että sehän on helppo todistaa:
-Aloin 9/2006 syömään limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita n.15 miljardia bakteeria/vrk ja jos olen väärässä, niin siinä menee korkeintaan henki ja jos olen oikeassa, niin tautini paranevat.
– 3,5 kuukauden kuluttua parani laktoosi-intoleranssi ja migreeni,
– 4 kuukauden kohdalla tapahtui jo ensimmäinen verenpainelääkityksen(=synteettinen) vähentäminen. Tämä verenpaineen normalisoitumisen nopeus yllätti minut täysin!
– 8,5 kuukauden kuluttua verenpaineeni normalisoitui kokonaan-jolloin lopetn verenpaine-lääkkeiden syönnin!
– Reilun vuoden kuluttua veriarvoni/rasva-arvoineen olivat normaalit, jolloin lopetin kaikkien synteettisten-lääkkeiden syönnin ja jatkoin ainoastaan L-a, L-b ja Bif bakteerien syöntiä, sekä tein ”Rasva- ja Probiootti-remontin”!
– Sellainen jännä ilmiö tapahtui ja tapahtuu koko ajan: Hiukseni, partani ja viikseni alkoivat tummumaan!
*Eli testasin itse ensin näiden bakteereiden turvallisuuden ennen kuin uskalsin tehdä testejä ulkopuolisilla henkilöillä!
***Potilastesteissä palaute oli 100%.sti positiivista silloin kun limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytössä ei oltu tehty virheitä!
Huomioi tämä:
– Verenpainetautia sairastava. Kun rupeat syömään limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita päivittäin, niin seuraa verenpainettasi viikottain ja kun verenpaineet normalisoituvat pikkuhiljaa, niin vähennä synteettistä verenpaine-lääkitystä portaittain(!!!) lääkärisi valvonnassa, tai osta oma verenpainemittari!
Huom!
Älä lopeta verenpainelääkitystä kerralla-koska se aiheuttaa hengenvaarallisen tilan!


Syyskuu 2009
Erään bakteerikokeen yhteydessä kipeytyi vatsani; otin kokeessa tietoisen riskin! Ja eräänä päivänä tunsin, että elimistössäni tapahtuu todellinen myllerrys. Mittasin lämmön, joka oli 37,1 C-astetta. Vartin kuluttua tunsin kuumeen nousevan ja haiman kipeytyvän ja kipeimmillään olisin pystynyt piirtämään haimani ääriviivat ihoon. Vartin kuluttua alkoi valtava kuumehorkka ja mittasin kuumeen, joka oli 39,7 C-astetta. Meinasin ensin, että soitan ambulanssin, mutta tuumasin että on tässä tehty rankempiakin kokeita.
Otin limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita noin 70 miljardia bakteeria kerralla ja odotan puoli tuntia, jos mitään ei tapahdu niin soitan ambulanssin.
Sitten tapahtuikin ihmeitä:
Tunsin että kuumehorkka vähenee koko ajan ja 35-minuutin kuluttua tunsin oloni normaaliksi. Mittasin lämpöni joka oli 36,8C-astetta!
Ambulanssia minun ei tarvinnut tilata.

Olet tässä: *Mhb. Rankat bakteeri-kokeet.
Lainaus loppuu.””
Kokonaan:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-rankat-bakteeri-kokeet/


Näin käy kun kvht-altistunutta potilasta hoidetaan väärin! Tässä lääketieteen heitteille jättämät potilaat! Top-3 lista: Törkeimmät tapaukset!

Lainaus alkaa:
””…………..jatkuu.
Esimerkki-tapaus 1.
– Puoleeni kääntyi v.2007 äiti, jonka kahdeksan(8) kuukauden ikäinen vauva oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli syöttänyt tälle vauvalle jo kuusi(6) antibiootti kuuria ilman korvaavaa limakalvojen tärkeimpiä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeri hoitoa! Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!

Esimerkki-tapaus 2.
– Tapasin v.2007 noin viisikymmentä(50) vuotiaan pillerihumalassa olleen naishenkilön, jolle lääkäri oli määrännyt neljäkymmentäkolme(43) pilleriä/vrk!? Edellä mainittu henkilö näytti lääkkeensä ja kertoi oikein ylpeänä pillerihumalassa; lääkäri on määrännyt nämä lääkkeet hänelle!? Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!

Esimerkki-tapaus 3.
– Törkeyden huippu:
Törmäsin 9/2010 kaikkien aikojen törkeimpään tapaukseen: Potilas oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli määrännyt ko potilaalle KOLMEN VUODEN (=36 kuukauden!) antibiootti(!)-kuurin ilman korvaavaa limakalvojen tärkeimpiä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeri hoitoa!
Eli lääkäri hoiti potilaan sairautta lääke-antibiootilla, jonka oli aiheuttanut home-antibiootti!
Ko potilas ei olisi selvinnyt menehtymättä 3-vuoden antibiootti-kuurista!!!
Herää kysymys: Onko tällaisella lääkärillä itsellään yhtään aivotoimintaa!!?
Tällaiselta lääkäriltä PITÄÄ poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi enenkuin hän tekee ruumiita!

Julkisen terveydenhuollon heitteille jättämät potilaat-ei ole ihme kun he hädissään hakevat apua netissä!
Linkki avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9902940

Olet tässä: *Mhb-. Turhat synteettiset (=kemialliset) lääkkeet. Lääketieteen kaikkien aikojen huijaus. Nyt kohteena kosteusvaurio homeen-toksiinille altistuneet!””
Lainaus loppuu.
Kokonaan:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/blogi-08092010-meijereiden-takia-maidon-kasittelyssa-on-vakava-terveys-uhka-maidon-homogenointi-on-lopetettava-valittomasti/mhb-turhat-synteettiset-kemialliset-laakkeet-laaketieteen-kaikkien-aikojen-huijaus-nyt-kohteena-kosteusvaurio-homeen-toksiinille-altistuneet/


Olet tässä:
°2012.05.26 Eutanasia on laillistettu murha! Lue tekstit ennen kuin hyväksyt Eutanasian!

Ylös Hakemisto


Tai mene limakalvojen 3-tärkeimmän hyöty-bakteerin opastus-sivulle:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/