*Kvht. Kosteusvauriohome-toksiinin saastuttaman irtaimiston puhdistus.


Tämä sivu on päivitetty 13. helmikuu 2012.


Tässä muutama pääsääntö:
Homeiden itiöitä on joka paikassa, joten ne siirtyvät tavaroiden mukana aina, eikä itse homeitiöistä ole mitään haittaa. Terveys-haittaa homeitiöistä on vain suljetussa(=kosteushengittämätön) kosteassa rakenteessa-tämän takia kv-homeisia rakenteita ei saa avata ilman suojauksia!!

*Huomaa, että kosteusvaurio homeisessa kiinteistössä yleisesti löytyvän (mm betoni, kipsi-levy, jne) streptomyces griseus-bakteerin aineenvaihdunnassa syntyvää rasvaliukoista valinomysiini-toksiinia (=supermyrkky) ei voi tuhota edes polttamalla.
Uusi koko irtaimisto, jos et halua siirtää kosteusvaurio homeiden toksiinia (=myrkky) uuteen puhtaaseen asuntoon. Rankkaa, mutta valitettavasti totta!
*Huom!!
– Mutta älä uusi turhaan irtaimistoa, mikäli epäilet että uudessa asunnossakin on kosteusvaurio-hometta.
– Älä käytä klooria ja tolua puhdistamiseen, koska useat aktino-bakteerit (=maaperäbakteeri) käyttävät klooria ja tolua ravintonaan.

*Huom!! Kun käytät kemiallisia ”humpuuki/busines”puhdistus- ja desinfiointi-aineita, niin kv-homeiden ja mp-bakteereiden myrkkyjen lisäksi altistut vielä lisäksi kemiallisille myrkyille!

1. Irtaimisto, jonka joudut tuhoamaan ja uusimaan aina:
1.1. Pölyn-imuri.
1.2. Kosteusvaurio homeisissa tiloissa säilytetyt elintarvikkeet:
– Jauhot, leivät, näkkileivät, juurekset, jne.

2. Irtaimisto, joka aiheuttaa allergista oireilua, joudut ehkä tuhoamaan:
2.1. Tietokoneen keskus-yksikkö *).
2.2. Useimmat pehmeät tavarat:
– Pehmolelut, patjat, jne.

*Huom!! *)Tietokoneen keskus-yksikkö on laitepuhallin jäähdytetty, joten puhallin työntää sekä itse laitteen komponenteista irtoavat kemialliset epäpuhtaudet, sekä kv-homeiden tuottamat toksiset-epäpuhtaudet käyttäjän hengitettäväksi. Tämä voidaan estää siten, että laitteesta poistuva saastunut ilma johdetaan ulos.

3. Irtaimisto, joka ei aiheuta allergista oireilua voidaan siirtää puhdistamisen jälkeen. Jos mahdollista niin siirrä irtaimistoa yksitellen, koska silloin on helpompi poistaa ne tavarat jotka aiheuttavat oireita sittenkin:
3.1. Televisio, tietokonenäyttö.
– Puhdista laite ulkona paineilmalla ja pyyhi kostealla-älä käytä kemiallisia puhdistusaineita.
3.2. Muut laitteet, kovat huonekalut jne.
– Hepa-imuroi pyyhi kostealla-älä käytä kemiallisia puhdistusaineita.
3.3. Patjat.
– Uusi jos suinkin mahdollista, hepa-imuroi ulkona kauan.
3.4. Vaatteet, tekstiilit, yms-pehmeä.
– Pese normaalisti, esim. 40 C-astetta Swipe-white **) pesu-aineella, joka tällä hetkellä on ainoa pesujauhe joka tehoaa kv-homejäämien hajuun!
Mikäli haju ei poistunut, niin lisää pesun-tehostajaa 40/60 ja pese uudelleen.
Mikäli haju ei vieläkään poistunut, suorita pesu 60 C-astetta edellä mainitulla tavalla.
Mikäli haju ei poistunut vieläkään, niin seuraava konsti on siirtää tekstiilit siltään/pakkaamatta katettuun ulkovarastoon vähintään kahdeksi kuukaudeksi.
Mikäli haju ei poistunut vieläkään niin seuraava paikka on kaatopaikka!
**) yksi pesukerta maksaa noin 0,27Euroa (=noin 1,60mk)
Maahantuojan sivut, josta löydät lähimmän jälleenmyyjän tiedot (Suomi):
http://www.homcare.fi/jalleenmyyjat/groupe/29
Linkki avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen!
Huomautus! Suurin osa kosteusvaurio-homeen hajusta saadaan tekstiileistä pois, mutta mm valinomysiini-toksiini jää edelleen tekstiilien kuituihin aiheuttamaan ongelmia-tämän huomaa helposti siitä, että tällaista vaatetta et pysty pitämään, jolloin seuraava paikka on kaatopaikka.

Lääkärikään ei pysty auttamaan KVM-altistunutta kuin näin:
Selvennys: KVM=KosteusVaurioMyrkyt.
Sitten sinulle selvitetään hoidon kulku. KVM-altistuneen hoito menee näin esimerkiksi oirehtiminen 40-osuman saaneella:
*KosteusVaurio-Myrkyille altistuneen hoito menee näin pähkinänkuoressa:
A. Oireilu-osumista poistuu noin puolet(=50%) kun muutat puhtaisiin tiloihin.

B. Loput oire-osumat ovat jo-tulleita vaurioita elimistössäsi, joiden korjaamiseksi tarvitaan LACTOBACILLUS-BULGARICUS ANTIBIOOTTI-BAKTEERI lievän-mutta laaja-alaisen tulehduksen parantamiseen kahden tärkeimmän:
1.Lactobacillus-asidophilus ja
2.Bifidobacterium-bifidum ja/tai lactis lisäksi.
Huom! Jäljelle jääneet noin 20-oiretta ovat Lääke-tieteelle PARANTUMATTOMIA(!!?) sairaus-oireita, he kun eivät halua ymmärtää että Antibiootin korvaaja on keksitty jo.
Ei ”pyörää” tarvitse uudestaan keksiä!

C. Kun kymmenkertaistat 1.La+2.Lb+3.Bif hyötybakteereiden saannin(=10kapselia/vrk), niin paranet myöskin 10x nopeammin, esimerkiksi tällä konstilla 1-vuoden paranemis’aika saadaan nopeutettua reiluun kuukauteen!

D. Kun kolme-kymmentäkertaistat La+Lb+Bif hyötybakteereiden saannin(=30kapselia/vrk), niin 1x30kapselin annos vastaa Antibiootti-kuuria, jonka voit turvallisesti toistaa tarvittaessa useampanakin päivänä! Huom: Käytä tätä suurempaa annosta ainoastaan hätätapauksessa, koska tätä suuremmilla annoksilla ”ulostat rahaa pyttyyn”!
Järkevämpää on ottaa 30-kapselia/vrk ja toistaa tarvittaessa seuraavana päivänä!

E. Olet terve vasta sitten kun:
1. 6x2h välein toistetun pintalämmön(=kainalosta)-mittauksen keskiarvo on 36,4-36,8 C astetta, sekä
2. Oiretesti-osumat ovat 5-osumaa, tai alle(=0…..5). Huom: Puhdas nolla(0)-tasolle pääset vain TÄYSIN altisteettomissa tiloissa, sekä
3. CRP-arvosi(=verestä) on 3, tai alle(=0….3)!
*Huomioi seuraava:
-Vaikka olet ”Terve-tasolla” sinulle voi kerran-pari vuodessa tulla esimerkiksi korvatulehdus jonka hoitamiseksi tarvitaan Antibioottia-eli autetaan omaa immuuni-puolustustasi hoitamaan tulehdus pois-mutta ei Lääke-antibiootilla-vaan 1.L-a +2.L-b +3.Bif 90miljardin ”Antibioottia” Hyötybakteereina!

F. Käytä Oiretestin tulkinta-ohjeita käänteisenä kun parannat itseäsi-mm hajuste-yliherkkyytesi katoaa kun oireilusi laskee alle 17-osumaan!

Huom: Älä missään nimessä käytä tähän hoitoon LÄÄKE-Antibioottia!


Olet tässä:
*Kvht. Kosteusvauriohome-toksiinin saastuttaman irtaimiston puhdistus.

Ylös Hakemisto