*Mhb. Kadonneiden elämää ylläpitävien Probiootti-bakteerien(mhb) arvoitus ja homeiden antibiootti.Tämä sivu on päivitetty 24.06.2011
*L-a, L-b ja Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerikannat.
*L-a, L-b ja Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


Sain palautetta, että tämä limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien teoriani ei voi pitää paikkaansa, koska terveillä(?) ihmisillä juuri näitä 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteereita löytyy vähiten limakalvoilta, joten päätin selvittää mistä pitempiaikainen kolmen tärkeimmän hyöty-bakteerin pula johtuu:
Vastaus löytyi 1970-1980 luvuilta raaka-maidon käsittelystä meijereillä!

Huom!
Lehmän rasvainen-maito sisältää kahta tärkeintä:
1.Lactobacillus asidophilus ja
3.Bifidobacterium
Probiootti-bakteeria ja limakalvojen laaja-alaisen lievän tulehduksen parantamiseksi tarvitaan 2.Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella ”antibiootti”-kuuri’lla!


A. Probiootti=hyödyllinen/tarpeellinen bakteeri (mhb):
Meidän kaikkien yksimahaisten immuunipuolustuksen perusta on kolme tärkeintä; 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteeria – oli sitten kyseessä aikuinen tai lapsi, mies tai nainen, kissa tai koira:
1.Lactobacillus acidophilus,
2.Lactobacillus bulgaricus ja
3.Bifidobacterium.

Mystinen yhtälö:
Kun limakalvot eivät ole kunnossa (ei löydy limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria), niin:
1.0.immuunipuolustus ei ole kunnossa ja sekä
1.1.hermostollinen-, että
1.2.hormonaalinen-järjestelmä eivät ole kunnossa.

Ja kääntäen-
Kun limakalvot ovat kunnossa (löytyy limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria), niin:
1.0.immuunipuolustus on kunnossa ja sekä
1.1.hermostollinen-, että
1.2.hormonaalinen-järjestelmä ovat kunnossa.

Kahden tärkeimmän hyöty-bakteerin:
1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
2.(3.) Bifidobacterium,
joiden luonnollisin saantilähde on lehmän rasvainen-maito.

Mutta mihin ovat kadonneet hyvät/tarpeelliset hyöty-bakteerit vuosien saatossa:
– Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän raakamaitoa, jossa oli tärkeimmät hyöty-bakteerit Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium. Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin, ei ollut allergioita, eikä ollut vatsa, eli suolisto sekaisin, jne.
– Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi-intoleranssia ja/tai migreeniä sairastava henkilö:
”Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän raakamaitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeni-ongelmat alkavat heti”.
Eli syy mm laktoosi-intoleranssi- ja migreeni-ongelmiin on limakalvojen kahden tärkeimmän L-a ja Bif hyöty-bakteerien puutteessa!

Herää kysymys:
– Mihin tarpeelliset hyöty-bakteerit sitten katoaa?

Vastaus on yksinkertainen ja löytyy 1970-1980 luvuilta lähtien:
– Vasta lypsetty raakamaito sisältää 2-tärkeintä hyöty-bakteeria 1.(1.)L-a ja 2.(3.)Bif.), jotka kuolevat kuumennettaessa maito yli +50 C-asteen(=pastörointi meijerillä) ja jäljelle jää vain rasvaan sitoutuneet hyöty-bakteerit.

Huom!
Raakamaidon kaupallisessa käsittelyssä raakamaidon pastörointi on välttämätöntä – poislukien suoraan maatilalta myytävä raakamaito! Mutta meijerien suorittama homogenointi (=hyöty-bakteereita suojaavien rasvapallojen pilkkominen) on täysin turha-tarpeeton toimenpide! Kun maidossa oleva rasva pilkotaan, niin rasva ei enää suojaa hyöty-bakteereita. Pilkottuun rasvaan sitoutuneet hyöty-bakteerit kuolevat kuumennettaessa yli +50 C-asteen ja viimeistään mahahappojen vaikutuksesta, jolloin ohutsuoleen päätyy ainoastaan kuolleita hyöty-bakteereita joista ei kuolleina ole hyötyä-ainoastaan elävistä hyöty-bakteereista on hyötyä!

Ja silloin kun raakamaito pastöroidaan ja siitä poistetaan kaikki hyöty-bakteereita suojaava rasva, niin tällaisessa maidossa ei voi olla hyöty-bakteereita, jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po hyöty-bakteerit limakalvoille syöden (hyöty-bakteeri jauhe/jauhekapseli) näitä riittävästi!

1.(1.)Lactobacillus asidophilus, jonka luonnollinen saantilähde=Rasvainen lähmänmaito.
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus, jonka luonnollinen saantilähde=Esimerkiksi Bulgarian jogurtti.
3.(7.)Bifidobacterium, jonka luonnollinen saantilähde=Rasvainen lähmänmaito.

– Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus=3×2)-miljardia bakteeria/vrk+muut
Probiootit-joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa! Lue ”Rasva-ja Probiootti-remontti”:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-tee-tasta-elamantapa-rasva-ja-probiootti-remontti/

Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan:
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP on 1…….12) limakalvo aluetta. L-a ja Bif bakteerien pitkäaikaisen bakteeripulan aiheuttaman lievän/laaja-alaisen tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.) Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella ”antibiootti”-kuuri lla!

Testasin itse ensin näiden limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien turvallisuuden ennen kuin uskalsin tehdä testejä ulkopuolisilla henkilöillä.
Potilastesteissä palaute oli 100%.sti positiivista silloin kun limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytössä ei oltu tehty virheitä!

Tämä hyöty-bakteerien palautus limakalvoille on täytettävä kolme ehtoa:
1. Bakteerien on oltava juuri nämä kolme tärkeintä bakteeria!
*** 1.(1.)Lactobacillus asidophilus,
*** 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus,
*** 3.(7.)Bifidobacterium.

2. Po bakteereita on saatava limakalvoille riittävästi!
*** 1.(1.)L-a, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
*** 2.(2.)L-b, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
*** 3.(7.)Bif, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.

3. Po bakteereita on saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin!

Huom! Ylläolevat hyöty-bakteeriohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kyseessä ei olisikaan allamainittu(B.) kvht-altistus!


B. Antibiootti=haitallisia bakteereita tappava, joka on hyvä, MUTTA kun se tappaa myöskin hyvät-tarpeelliset Probiootti-bakteeritkin (mhb) joka Ei ole hyvä!

Kun penisilliini(=home-antibiootti) keksittiin vahingossa todettiin sen tappavan haitallisia bakteereita, mutta kenellekkään ei tullut mieleen se seikka, että se tappaa KAIKKI bakteerit, myöskin nämä tarpeelliset HYÖTY-bakteerit!

Huomaa yhtäläisyys:
– Suomessa KosteusVaurioHomeToksiini(=KVHT)-altistuu noin 4-miljoonaa kansalaista ((+kotieläimet)suurin osa tietämättään!) eriasteisesti joka päivä kv-homeiden antibiootille(=toksiini), joka tuhoaa(tappaa) limakalvojen jo ennestään(ks.kohta: A.) vajaata hyöty-bakteeri kantoja, jolloin niin ihmiset, kuin kotieläimetkin sairastuvat aina vaan herkemmin immuunipuolustus järjestelmän heikkenemisen myötä. Ja kun potilas hakeutuu lääkäriin, niin lääkäri pahentaa potilaan tilaa määräämällä antibiootti-lääkettä joka tappaa lisää tarpeellisia HYÖTY-bakteereita, jolloin potilaan tila heikkenee entisestään!
Kun oikeaoppisesti lääkärin pitäisi opastaa potilasta poistumaan pysyvästi kvht-tiloista ja opastaa potilasta limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien syöntiin!

Se miksi kv-homeongelmia vähätellään jatkuvasti johtuu siitä, että suurin osa rakenteissa ”muhivista” kv-homeiden gogktaileista ei haise ollenkaan, jolloin potilaalla voi olla vuosien…..,jopa vuosikymmenien kvht-altistus päällä koko ajan ja ihmetellään ainoastaan outoja oireita ja sairastumisia! Helpoimmin kvht-altistus voidaan todentaa oiretestillä, jolla voidaan helposti seurata oireilun poistumista/lisääntymistä.
Huomioi tämä:
– Kvht-oireilu poistuu viiveellä (ks.oiretesti) sen hitaammin, mitä vähemmän syöt limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria limakalvojen tuhoutuneiden hyöty-bakteereiden tilalle.
Tämä probiootti bakteerien palautusprosessi tarvitsee prikulleen nämä kolme nimen-omaista bakteeria:
1. Lactobacillus asidophilus,
2. Lactobacillus bulgaricus ja
3. Bifidobacterium.
Hyötybakteeri(mhb)-tuotteessa saa olla lisäksi muitakin hyöty-bakteereita.


Jännä ilmiö:
– Ruoka lusikassa on ruokaa, mutta kun se tippuu rinnuksille niin se onkin likaa!
– Antibiootti rakenteissa on myrkkyä, mutta kun se puristetaan pilleriksi niin se onkin lääkettä!


Olet tässä:
*Mhb. Kadonneiden elämää ylläpitävien Probiootti-bakteerien(mhb) arvoitus ja homeiden antibiootti.

Ylös


Limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytön aloitus + Ohjeistus ongelmien ohituksesta:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/