*–Mhb. Koiran yksitoista pyyntöä ihmiselle.


Tämä sivu on päivitetty 24. kesäkuu 2011.


*L-a, L-b ja Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerikannat.
*L-a, L-b ja Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


1. Elämäni kestää ehkä kymmenen vuotta tai hieman enemmän. Jokainen ero sinusta merkitsee minulle kärsimystä, ajattele tätä ennen kuin hankit minut.

2. Anna minulle aikaa käsittää, mitä vaadit minulta.

3. Isäntäni, älä anna minun pettyä, istuta luottamusta minuun – siitä elän.

4. Jos et ole minuun tyytyväinen, älä ole minulle kovin vihainen, äläkä sulje minua sisään rangaistukseksi, sillä sinulla on työsi, huvisi ja ystäväsi – minulla on vain sinut!

5. Puhu joskus kanssani. Vaikka en täysin ymmärrä sanojesi merkitystä, niin ymmärrän joka solullani äänesi sävyn, joka puoleeni kääntyy.

6. Tiedän isäntäni, miten minua kohtaan käyttäydyt, sitä en unohda koskaan.

7. Pyydän; harkitse ennen kuin lyöt minua. Leukani voisivat satuttaa sinua ja murskata pienen kätesi luut, mutta en koskaan halua käyttää niitä tähän.

8. Huomioi isäntäni nämä:
– Olen aina lattian rajassa. Kun nukun lattialla, hengitän ilmaa lattian pinnassa, jossa kosteusvaurio-homeiden toksiinia on eniten ja nuolen välillä muovimattoa, jossa on streptomyces griseus bakteerin (=ns sädesieni) erittämää valinomysiini myrkkyä, jotka saavat minut ärtyisäksi ja voivat muuttaa koko persoonaani. Myrkyn vaikutus lakkaa jo muutamassa päivässä kun pääsen raittiiseen ilmaan! Kvht-altistus tuhoaa limakalvojeni hyviä/tarpeellisia kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria, jonka takia immuunipuolustukseni on heikentynyt ja sairastun aina vaan herkemmin.
Rakas isäntäni, myös pieni leikkikaverini-sinun pieni lapsesi kärsii tästä, joten Auta meitä!

9. Ennen kuin haukut minua työssäni haluttomaksi, vastahakoiseksi, tai laiskaksi, ajattele; ehkä sopimaton ruoka kiusaa minua, ehkä olen pakotettu olemaan liian kauan auringossa, tai kuumassa autossa tai saattaahan minulla olla murtunut sydän.

10. Isäntäni, huolehdi minusta kun tulen vanhaksi – myös sinä tulet kerran olemaan vanha.

11. Rakas isäntäni, kulje jokainen vaikea matka kanssani. Älä koskaan sano ”en voi nähdä sellaista”, tai ”sen on tapahduttava poissa ollessani”.
Minulle on kaikki helpompaa sinun kanssasi – myös viimeinen matkani. Kiitos.

Tuuli lyö aaltoja hiekkarantaan ja vie mukanaan kirjoituksen: ”ikuisesti sinun”

Eikö kaikki kestäkään ikuisesti?


Huomioi nämä:
– Meidän kaikkien yksimahaisten immuunipuolustuksen perusta on kolme tärkeintä; 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteeria. Oli sitten kyseessä aikuinen tai lapsi, mies tai nainen, kissa tai koira.
– Koiran limakalvoille soveltuvat samat ohjeet, kuin ihmisenkin limakalvoille!

Tai mene limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytön aloitus + Ohjeistus ongelmien ohituksesta:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/


Olet tässä:
*–Mhb. Koiran yksitoista pyyntöä ihmiselle.

Ylös Hakemisto