*Imogen Elliott – Lääketieteen tietämättömyyden uhri, jonka L-a, L-b ja Bif -Probiootit pelastaisivat!


Tämä sivu on päivitetty 11 helmikuu 2018


Viite:
http://www.dailymail.co.uk/health/article-2155826/Girl-1-eat-fish-fingers-mystery-illness-means-kill-her.html

Konekielinen(google) käännös Suomeksi:
http://translate.google.fi/translate?sl=auto&tl=fi&js=n&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Fhealth%2Farticle-2155826%2FGirl-1-eat-fish-fingers-mystery-illness-means-kill-her.html&act=url

Seuraavat tekstit kohdentuvat Imogen Elliott’iin:
Näin vakavaksi imakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien puutostilaa ei pidä päästää! Nimittäin Imogen Elliott on parannettavissa-MUTTA ei lääketieteen tietotaidolla-vaan terveystieteen tietotaidolla, joka nyt pitkittyessään aiheuttaa aikamoista ’taiteilua’ hoidossa.
Mistä on kyse?:
– Kyse on limakalvojen lievä laaja-alainen tulehdus’-joka on aiheutunut kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien puutteesta limakalvoilla, jonka vuoksi koko 1.0.immuunipuolustus-järjestelmä, ja sekä 1.1.hermostollinen-, että 1.2.hormonaalinen-järjestelmä on romahtanut!

Mitä pitää tehdä?:
– Ensimmäisenä pitää välttää ANTIBIOOTTIA-jota on käytettävä tosissaan harkiten – Syy:
Antibiootti tappaa KAIKKI bakteerit-myöskin nämä imakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria, eli antibiootilla ei pystytä parantamaan ’limakalvojen lievää laaja-alaista tulehdusta’, mutta po tulehdus pystytään parantamaan näillä 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteereilla ja nimenomaan näillä po bakteereilla – Ei onnistu muilla bakteereilla!!!

Ja nyt pitää jo kiireesti palauttaa Imogen’in limakalvoille kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria:
Huom! Itse po bakteerit eivät aiheuta mitään ongelmia, MUTTA mhb-tuotteen jokin oheisaine (=apuaine) VOI AIHEUTTAA ONGELMIA, joten kiinnitä huomio apuaineisiin!

1.Tilanteen ollessa noin paha niin alkuun on käytettävä VAIN IHMISPERÄISIÄ hyöty-bakteereita pelkkänä jauheena, esimerkiksi:
Klikkaa tätä tekstiä niin: Sivu avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen.

Jos ei ole hätä niin:
– Yhden (1.n) kapselin jauhetta 2x/vrk, sitten toisena päivänä 4x/vrk, sitten kolmantena päivänä 6x/vrk, sitten neljäntenä päivänä 8x/vrk, sitten viidentenä päivänä 10x/vrk niin kauan että potilas pystyy nielemään koko kapselin!
Jatkossa 10-kapselia/vrk niin kauan kuin tarvitaan!

Jos on hätä niin:
– Kymmenen (10.n) kapselin jauhe tarpeen mukaan 1x/vrk(=30mrd.bakt.), tai 2x/vrk(=60mrd.bakt.), tai 3x/vrk(=90mrd.bakt.)!

Edellisillä toimenpiteillä pystytään kiertämään mahdollisten maitojäämien aiheuttama anafylaksian vaara, jolloin voidaan käyttää turvallisesti kaikkia kolmea 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyötybakteeria myöskin Eläinperäisinä.


Kuvista päätellen sekä äiti, että tytär kvht-altistuu homeiden antibiooteille ja kemikaaleille, jotka tuhoavat po Probiootteja limakalvoilta! Testaa/Seuraa testillä mihin suuntaan kehittyy:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.


Puheena olevat limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria pitää huomioida jo ennen lapsen syntymää:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.


Olet tässä:
2012.06.10 Imogen Elliott-Lääketieteen tietämättömyyden uhri, jonka L-a, L-b ja Bif -Probiootit pelastaisivat!

Ylös Hakemisto