*31.tammikuu 2017 Julkisen mustamaalaamiseni yksi esimerkki, jota eivät muunmuassa Yle ja Järviradio suostuneet oikaisemaan.


Tämä sivu on julkaistu 31. tammikuu 2017.
Tämä sivu on päivitetty 22. maaliskuu 2020.


*Oikaisu julkisesti esitettyihin väittämiin, että harrastaisin ”pillerikauppaa” kotoani käsin. Väittämät eivät pidä paikkaansa koska:

En ole koskaan harrastanut mitään pillerikauppaa syystä, että olen tutkija, eikä minulla yksinkertaisesti edes olisi aikaa moiseen toimintaan.
Toki tiedän mistä nuo perättömät väittämät ovat peräisin:

-Kun vuosien 2001-2006 aikana sain selville tarkkaan mistä rakennusten kosteusvauriot johtuvat ja millä mekanismilla kosteusvaurioiset rakennukset sairastuttavat, niin sain selville myöskin sen mistä muodostuu yksimahaisten koko immuunijärjestelmän perusta ja yllätys oli se, että ohutsuolen limakalvoille ei tarvita kuin kolme tärkeintä hyötybakteeria:
1. Lactobacillus asidophilus,
2. Lactobacillus bulgaricus ja
3. Bifidobakterium bifidum ja,tai lactis.
Koska tarvitsin/tarvitsen hyötybakteeri-kokeisiin paljon kyseessä olevia bakteereita. Ja koska joudun itse kustantamaan kaikki kokeisiin tarvittavat materiaalit, niin yritin puheena olevat bakteerit saada myöskin halvemmalla. Kaikki meni muuten ihan OK, mutta maahantuojat vaativat alennusten saamiseksi Ennakkovero-todistuksen, jota ilman ei tipu alennuksia. Joten hommasin verottajalta Ennakkovero-todistuksen johon liitin huomautuksen, että olen Tutkija enkä pillerikauppias.
Parin kuukauden kuluttua Verottaja soitti ja kysyi; ”Myynkö minä noita bakteereita”? Johon vastasin rehellisesti että; ”En edelleenkään myy, mutta joudun ostamaan niitä kokeisiin paljon”, johon verottaja vastasi; ”Et sinä silloin voi olla Ennakkovero-velvollinen eikä sinulta voida vaatia Ennakkovero-todistusta”.
Verottajan soiton jälkeen vasta sain ostamistani bakteeri-tuotteista alennukset ilman Ennakkovero-todistusta!

Mutta sitten törmäsin uuteen inhottavaan ongelmaan:
Tietokoneen käyttäjät jotka tekivät hakuja nimelläni ”Oiva Rutanen”, tai lempinimelläni ”PappaSmurffi”, saivat hakutuloksena osumia jossa olenkin pillerien koti-myyjä.
Puheena olevan erheellisen-/väärän tiedon olisi kuitenkin voinut helposti tarkastaa Verottajalta, mutta harva ymmärsi!

Toivoin että Suomessa joku olisi ryhtynyt valmistamaan näitä L-a, L-b ja Bif -hyötybakteeri-tuotteita MUTTA EI!
-Tämänkin keksinnön hyödyn huomasivat Englantilaiset eroamalla EU.sta ja ryhtyivät valmistamaan 4Billion -hyötybakteerituotetta, joita eivät kerkie valmistamaan niin paljoa kuin menekki on. Sinne menivät nuokin miljardit eurot jotka olisivat voineet jäädä meille Suomeen!

-Kokemuksesta sanon: Jos satut tekemään varsinkin terveyteen liittyvän keksinnön, niin muuta heti esim. Englantiin, täällä Suomessa palkkiot keksinnöistä ovat:
-Selkään puukotus, mustamaalaamista ja Netti-estäminen(1,5-vuoteen en ole päässyt nettiin):
Tutkimustyötä yli 16-vuotta ilmaiseksi/omin varoin! Monikohan poliitikko kykenee samaan!?
Huh, huh, pitääköhän muuttaa Brittein saarille!

Oiva Kalevi Rutanen
44800 Pihtipudas
oiva.kalevi.rutanen@gmail.com

Linkki Englantilaisten myymään 4Billion __ 1.L-a, 2.L-b, 3.Bif-hyötybakteeri tuotteeseen:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/#Asidophilus_Plus_HealthAid


Olet tässä:
*31 tammikuu 2017 Julkisen mustamaalaamiseni yksi esimerkki, jota eivät muunmuassa Yle ja Järviradio suostuneet oikaisemaan.

Ylös Hakemisto