*Kvht-altistus pahimmillaan johtaa tähän: Videolla surullista katsottavaa. Lääkärit eivät osaa auttaa!


Tämä sivu on julkaistu 10. helmikuu 2012.


Valitse kieli (Select Language)=Ms Edge Translate!


Nyt tarvitsen apua! Mitenkä saan nämä limakalvojen 3.n tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien- / Antibiootti- ja kemikaali-tiedot Newyorg in lääkäreille asti!? Kiitos avustasi!


Kvht-altistuminen pahimmillaan johtaa tähän-surullista katsottavaa videolla!
Kysy itseltäsi: Haluatko oman lapsesi olevan tässä tilassa!?


Huom! Video löytyy linkistä!
Linkki avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen!
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012020115152001_ul.shtml
– Linkin teksti:
””Koulutytöillä erikoinen syndrooma: Kiroilevat hallitsemattomasti.
Keskiviikko 1.2.2012 klo 13.03

12 newyorkilaista koulutyttöä sairastaa erikoista syndroomaa.

Erikoista lihasten nykimistä, huutamista ja kiroilua. 12 Newyorkilaisen Le Royn yläasteen koululaista alkoi kärsiä samaan aikaan samantapaisista oireista. Lääkärit eivät ole löytäneet Tourette’n syndrooman kaltaisiin oireisiin mitään selitystä!!!

Tapauksen omituisuutta lisää se, että kahdella Saratoga Countyssa asuvalla teinitytöllä on havaittu samanlaisia oireita. Kaupunki on noin 250 mailin päässä New Yorkista.

CNN:n raportissa epäillään, että koululaisten oireet saattavat johtua joukkohysteriasta tai massapsykoosista. Myös stressi on saanut aiheuttaa pakkoliikkeet.

Asiantuntija on kuitenkin vakuuttunut, että tytöt eivät huijaa, vaikka verikokeissa ei ole löytynyt mitään erikoista.

Ympäristöaktivisti Erin Brockovich on alkanut tutkia tapausta. Hän epäilee, että koulun lähistöllä vuonna 1970 tapahtuneella kemikaalivuodolla voi olla yhteys oireisiin.

Tourette’n syndrooma aiheuttaa motorisia ja äänellisiä pakkoliikkeitä. Sairastuneilla koululaisilla on muun muassa havaittu pään nykimistä, erikoista äännähtelyä ja kiroilua.””


99,9%.n varmuudella voin kertoa että kyseessä on KosteusVaurioHome-, Kv’Bakteeri- ja Kemikaali-Toksiini’en(=myrkky) yhteisvaikutuksesta, jossa tuhoutuu limakalvojen tärkeimmät L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerit, jonka takia 1,0 immuunipuolustus romahtaa, josta seuraa 1.1 hermostollisen(!!!)- ja 1.2(!!!) hormonaalisen-järjestelmän romahtaminen.
Ja hoito on se että po potilaat poistetaan suorasta altisteesta(50%) ja limakalvoille palautetaan 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteerit(50%) jolloin pikkuhiljaa paraneminen alkaa.
Huomautus:
– Po bakteeri-hoidon tulee kestää vuosia, vähintään 3×2…4 miljardia bakteeria/vrk ja tarvittaessa teho-sessio=3×30 miljardia bakteeria tai enemmän!
– Itse bakteeri ei voi aiheuttaa ongelmia, mutta hyöty-bakteeri valmisteen lisä-aine voi aiheuttaa ongelmia!

Lainaus alkaa:
””…….jatkuu. KVHT-altistusta (=KosteusVaurioHomeidenToksiini-/Kemikaali-altistusta(Toksiini=Myrkky) ei voida luotettavasti todentaa yksilötasolla veren IgG ja IgE vasta-aineista, eikä ihon Prick-testeillä. KVHT-altistus voidaan todentaa alla olevalla oiretestillä, tai keuhkojen BAL-huuhtelulla. Kun epäillään KosteusVaurioHome-/Kemikaali-altistusta, voidaan po.n olemassa olon varmistaa kotikonstillakin ja poistaa ensiapuna välitön terveyshaitta(=poistu heti altisteesta). Koska kosteusvaurio-hometta/Kemikaalihöyryjä ei välttämättä ole näkyvissä, eikä ne välttämättä haise(!!!), niin on vielä yksi varma kotikonsti todeta sen olemassa olo nimittäin altistuneen-oiretesti……
Jatkuu…….””
Lainaus loppuu.
Pelkään pahoin että nuo oireilevat nuoret potilaat saavat näissä testeissä huolestuttavia tuloksia:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/laaketiede-vs-terveystiede/


Opastus tyydyttyneen rasvan saantiin solukalvoille ja limakalvojen tärkeimpien L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereiden saantiin:
Sivu avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen!
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/


***Ja jälleen kerran! – Huomioi tämä:
– Kvht-oireilu poistuu viiveellä (ks.oiretesti) sen nopeammin, mitä enemmän syöt limakalvojen tärkeimpiä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita-limakalvojen tuhoutuneiden Probiootti-bakteereiden tilalle.
!!!***Tämä probiootti bakteerien palautusprosessi tarvitsee prikulleen nämä kolme nimen-omaista bakteeria:
1. ***Lactobacillus asidophilus,
2. ***Lactobacillus bulgaricus ja
3. ***Bifidobacterium xxxxx.
Probiootti(mhb)-tuotteessa saa olla lisäksi muitakin Probiootteja.

Rahastavia hyöty-bakteerituotteita löytyy pilvin pimein, mutta käyttökelpoisia hyöty-bakteeri tuotteita ei ole montaakaan:
Huomautus:
– Mhb-tuotteet on listattu Suomen tilanteen/saatavuuden mukaan.
– Amerikassa tietääkseni DDS -tuotenimellä saa kaikkia kolmea tärkeintä 1.Lactobacillus asidophilus, 2.Lactobacillus bulgaricus ja 3.Bifidobacterium!
Sivu avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen!
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/


Milloinkahan näihin ongelmiin suhtaudutaan vakavasti!? Sittenkö vasta kun mädäntyneet rakennukset romahtavat ja kuolonuhrit lasketaan sadoissa tuhansissa!?
Katso jutun lopussa oleva video sairastuneista nuorista ja kysy itseltäsi: Haluatko oman lapsesi olevan tässä tilassa!?

Oiva Kalevi Rutanen
oiva.kalevi.rutanen@gmail.com
Suomi


Olet tässä:
*Kvht-altistus pahimmillaan johtaa tähän: Videolla surullista katsottavaa. Lääkärit eivät osaa auttaa!

Ylös Hakemisto