*Kvht. Todettu kv-hometta oiretestillä. Missä on kv-hometta?


Tämä sivu on päivitetty 24. kesäkuu 2011.


Huomioi tämä ensin:
Jos rakennuksessa jatkuvasti oleskelevat oireilevat rankasti, niin ennen homekoiran tilaamista kannattaa varmistaa se seikka, onko rakenteet jo niin pahoin vaurioituneet, että kannattaako korjaaminen enää!

Seuraavaksi pitää löytää kosteusvaurio-homeet rakenteista. Tässä vaiheessa kannattaa muistaa se seikka että suurin osa rakenteissa muhivista kosteusvaurio-homeiden cocktaileista ei haise ollenkaan, eikä sitä useinkaan näe rakenteen pinnasta, niin ainoiksi vaihtoehdoiksi jää joko rakenteiden avaaminen, tai koulutettu home(mold)koira. Rakenteiden purkamisessa on se vaara, että saattaa tulla massiivisiakin rakenteiden purkamisia turhaan. Siksi on järkevää käyttää home(mold)koiraa joka merkkaa ne kohdat missä on aktiivisia kosteusvaurio homeiden- ja maaperäbakteerien-kasvustoja.
Home(mold)-koira, esimerkiksi:

Home(mold)-koira, esimerkiksi:
http://www.homekoira.com
Linkki avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen!

Vakava varoitus:
Kosteusvaurio-homeiden saastuttamien rakenteiden purkutöissä on noudatettava samoja määräyksiä mitä asbestia sisältävien rakenteiden purkutöistä on annettu! Eli se vanha sääntö: ”Älä tee mitään, ellet tiedä mitä teet” pätee tähänkin.


Olet tässä:
*Kvht. Todettu kv-hometta oiretestillä. Missä on kv-hometta?

Ylös Hakemisto