*Vinkkisivu. Uusin=* Löytyi syyllinen jatkuviin nivelkipuihin, reumaan, jne! Lue ja yllätyt!


Tämä sivu on päivitetty 08. helmikuu 2015.


Tämän sivun sisällys Uusin=ylinnä:
Uusin=* Löytyi syyllinen jatkuviin nivelkipuihin, reumaan, jne! Suolaa-Suolaa, mutta mitä suolaa!? Lue ja yllätyt.
* Lämpö sisältyy vuokraan! Silti asunnon sisälämmön ON/OFF(=26…30C°/15…18C°)-ilmiö aiheuttaa lisäkuluja vuokralaiselle!
* Koliikki/itku-Vauvan paha olo on helppo parantaa!
* Laihduta itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein), sekä lihota itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein)! Mitä? Lue ja Ylläty!
* Tyydyttynyt rasva ei tuki verisuonia vaan KALSIUM!
* Tappavat E-pillerit ja veritulpan vaaran-tason testi!
* Paras vinkki: 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyötybakteerit ovat paras lääke syövän ennaltaehkäisyyn ja parantamiseen!
* Miten on: Teenkö tupakkalakon(=oikein), vai lopetanko kokonaan(=väärin)? Mitä!? Lue ja ylläty!
* Huom! Älä valmista/lämmitä ruokia mikroaaltouunissa, koska se tuhoaa ruuan ja Probiootti-bakteerit!
* Itsepäinen WC-pytty. Ei puhdistunut, MUTTA joutui puhdistumaan. Nyt suorastaan sädehtii!


Uusin=* Löytyi syyllinen jatkuviin nivelkipuihin, reumaan, jne! Suolaa-Suolaa, mutta mitä suolaa!? Lue ja yllätyt.
Oma yhteenveto pähkinänkuoressa:
Taas surullinen esimerkki siitä, kuinka suurteollisuuden(mm.Lääke-teollisuuden) bisnes-etu ajaa meidän Terveytemme edelle! Josta seuraa esimerkiksi tällaisia terveysongelmia:
Lopeta veteen-/elimistöön-liukenemattoman Pöytäsuolan käyttö ja rupea käyttämään veteen-/elimistöön-liukenevaa Kristalli-, eli Ruusu-suolaa siten että saat Ruusu-suolaa:
1. Alkuun 1 gramma/vrk/6kk.n——–24kk.n ajan(=Suuntaa-antava): Näin siksi että kun olet käyttänyt tavallista pöytäsuolaa, niin kudoksiin varastoitunut ylimääräinen Natriumkloridi poistuu virtsan mukana, mutta terveet munuaiset pystyvät poistamaan Natriumkoridia enintään 7 grammaa/vrk, jolloin alkuun tunnet Natriumkloridin pistävän maun suun limakalvoilla. Natriumkloridin pistävä maku poistuu noin 2-3vrk.ssa ja lievenee noin 6.ssa kuukaudessa/20vuoden Natriumkloridin käyttöä kohden!
Eli esimerkiksi kun olet saanut ylimääräistä Natriumkloria noin 40-vuoden ajan, niin ylläolevilla ohjeilla ylimäärä kudoksista poistuu noin 12 kuukaudessa, jonka jälkeen vasta tunnet/maistat Ruususuolan-/elintarvikkeen-makua korostavan miedon maun!
2. Sen jälkeen nosta Ruususuolan määrää vähitellen 1…..1,5 g/vrk, eli enintään 1,5 grammaa/vrk jolloin kokonais- Natriumkloridin saanti/vrk jää n. 4,1 grammaan/vrk!
Jolloin esimerkiksi RasMa-dieetin(Energiapommi leivän muodossa) yhteydessä saat Natriumia riittävästi(=vähintään 1 g/vrk).
*) Vihdoinkin löytyi syy kroonisiin nivelkipuihini ja selkäkipuihini(n.20v)-jotka paikansin itse vasempaan SI-niveleen, jonka paransin itse 1,5 vuodessa yo ohjeilla, jonka jälkeen olen ollut TÄYSIN kivuton!
-Kehomme pitää natriumkloridia myrkkynä, joka täytyy nopeasti poistaa elimistöstä. Jokaista Natriumkloridi-grammaa kohti jota keho ei pysty käsittelemään, tarvitaan 23 g vettä, jotta kehomme pysyisi neutraalina. Tätä varten keho ottaa käyttöönsä solunesteen, ja solut kuihtuvat.
*) Jos soluneste ei riitä, natriumkloridi kiteytyy proteiineista muodostetun virtsahapon kanssa >luihin ja >niveliin aiheuttaen mm. reumaa.
-Käytä Kristallisuolaa joko 2 tuntia veteen liuenneena liuoksena(=ehdottomasti liuoksena leivontaan jossa käytetään hiivaa kohottamiseen), tai suoraan jauheena, mutta vain 1…1,5g/vrk.
Esimerkiksi kun keität perunoita, tms niin suodata kraanavesi kahvinsuodattimen läpi ja laita suodatettuun/haaleaan keitinveteen 1 grammaa Kristalli-(Ruusu-)suolaa/100-grammaa vettä liukenemaan vähintään kaksi-tuntia ennen varsinaista perunoiden, tms keittämistä, syystä että kristallisuola vaatii vähintään 2-tuntia liukenemisaikaa –
Liuennut seos on steriili ja säilyy huoneenlämmössä.
*Huom! Liuokseen käytettävää vettä-sekä itse liuosta Ei saa lämmittää mikroaaltouunissa-tämän syyn selityksen löydät tämän sivun lopusta!
Nimesin (Kristalli-)Ruusu-suola+Vesi liuoksen ”keinotekoiseksi lapsivedeksi”(lapsivesi=1%.n liuos), jota voit käyttää esimerkiksi:
-Nenäkannun huuteluvetenä,
-Korvakäytävän huuhteluvetenä,
-Jne. 1%.n……5%.n liuosta voit käyttää kosvakäytävän sieni-kasvuston liuottamiseen/huuhteluun!
Eri suolojen ominaisuudet Lähde/Lähteet löytyvät linkistä, jonka lukemiseen tarvitset lukuohjelman:
http://get.adobe.com/fi/reader/otherversions/
Saat tietoa eri suoloista:
http://www.luomuruokatukku.fi/pdfpub/Suola.pdf

Paluu tämän sivun alkuun


*Lämpö sisältyy vuokraan! Silti asunnon sisälämmön ON/OFF(=26…30C°/15…18C°)-ilmiö aiheuttaa lisäkuluja vuokralaiselle!
*Huomio! Tiedosta ensin nämä seikat:
Rakenteissa home- ja maaperäbakteeri(=ns.sädesieni)-itiöiltä pystytään estämään 100%.sti ainoastaan kosteus!
Kun kosteus pääsee esteettä kuivamaan rakenteesta, niin silloin ei ole kosteusvauriohome-ongelmia!
Home- ja maaperäbakteeri-itiöitä on kaikkialla-eikä kuivasta itiöstä ole terveys-haittaa luonnossa, eikä rakenteissa!
Huomioi kuinka pienen kiertovesipumpun väärä asennuspaikka putkistossa aiheuttaa kosteusvaurioita rakenteissa

Voit maksaa alennettua vuokraa kunnes vuokranantajasi korjaa ongelman joka ilmiö johtuu kiertovesipumpun väärästä asennuspaikasta Paluu-linjaan, joka aiheuttaa ”seisovan ilmalukon” putkistoon! Ja tämä fysiikan-ilmiö näyttää monelle olevan ylivoimaisen vaikeaa tajuta! Lue valmis teksti 4-vuoden tutkimuskooste kiertovesipumpuista, josta ongelma selviää yksityiskohtaisesti:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.
Sekä lue valmis teksti kosteusvaurioiden aiheuttajista, sekä ongelmien poistamisesta:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Paluu tämän sivun alkuun


* Koliikki/itku-Vauvan paha olo on helppo parantaa! Limakalvojen 3-tärkeintä hyötybakteeria 1.Lactobacillus asidophilus, 2.Bifidobacterium xxxxx + 3.Lactobacillus bulgaricus käyttöön jo kiireesti! Jos on ongelmia, niin linkistä löytyy opastus siihen kuinka ongelmat kierretään turvallisesti
(=Kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyötybakteereiden käytön aloitus vaiheittain-sivu):
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Äiti ja vauva:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Koliikki-vauva parani: Kohdassa noin 17-minuuttia>>>:
http://areena.yle.fi/tv/2111283

Paluu tämän sivun alkuun


Laihduta itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein), sekä lihota itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein)! Mitä? Lue ja Ylläty!
*Tiedosta ensin tämä:
-Meidän kaikkien yksimahaisten(=ihminen, leijona, koira, kissa, jne) kuuluu saada energiamme monimahaisten märehtijöiden tuotteista – ensisijaisesti lehmän rasvaisesta-maidosta.
P.S. liha on ravintoköyhää Rasvaiseen lehmänmaitoon verrattuna!

*Virallinen-ravintosuositus-Suosittelee ainoastaan:
1.Proteiinia,
2.Hiilihydraattia ja
3.myrkkymargariineja,
joista maksasi joutuu tekemään tyydyttynyttä rasvaa solukalvojen ”rakennusaineeksi”-eli maksasi joutuu työskentelemään turhaan 24-tuntia/vrk, kun tyydyttynyt rasva voidaan ”antaa solukalvojen rakennus’aineeksi” valmiina rasvaisesta lehmänmaidosta!
Ei ole mikään ihme että elin-aika odote laskee koko ajan!
-Tyydyttyneen rasvan(=Tärkein!) he kieltävät jyrkästi-Ei ole ihme kun ihmiset Höty-lihovat luonnottomasti ja sairastavat itsensä hengiltä ennen’aikojaan!
Ja kaikki vain Poliitikkojen ja Lääketehtaiden EUROSYNDROOMAN takia! Ei voi sanoa muuta kuin: Voi kuukkelin-munat tuota ahneutta!
*Unohda VIRALLISET suositukset:
-Koska ne kieltävät juuri RASVAISEN lehmänmaidon-Joka on YLIVOIMAISESTI PARAS LUONNOLLINEN SAANTILÄHDE PROTEIINILLE, HIILIHYDRAATILLE(SOKERI), TYYDYTTYNEELLE-RASVALLE ja LIMAKALVOJEN KAHDELLE TÄRKEIMMÄLLE L-a ja Bif HYÖTY-BAKTEEREILLE-Ainoa mitä jää puuttuumaan, on D-itamiini n.10ug/vrk-kun vähimmmäis-saantisuositus=50mikrogrammaa/vrk!
1/3-osa 1. Proteiinille,
1/3-osa 2. Hiilihydraatille(sokeri) ja
1/3-osa 3. Tyydyttyneelle rasvalle ja limakalvojesi kahdelle tärkeimmälle Lactobacillus-asidophilus ja Bifidobacterium hyötybakteereille(=Tärkeä!)!
*Me kaikki yksimahaiset pedot(=Ei märehtijät) tarvitsemme energiamme:
1. Proteiinista – Nimen’omaan RASVAISESTA LEHMÄNMAIDOSTA,
2. Hiilihydraatista – Nimen’omaan RASVAISESTA LEHMÄNMAIDOSTA ja
3. Tyydyttyneestä rasvasta – Nimen’omaan RASVAISESTA LEHMÄNMAIDOSTA!
Koko energiatarpeesi koostuu ylläluetelluista 1/3+1/3+1/3=3/3 ja kun teet kuten neuvon, niin sinun ei tarvitse murehtia jaksamistasi ja liiallista laihtumista/lihomista!
Laske ensin normaalipainosi-sinun tarvitsee tietää ainoastaan painosi(nyt!) ja pituutesi(=m,cm):
– Saat normaalipainosi seuraavalla kaavalla: (PituusxPituus)x25(=BMI(=painoindeksi)).
Esimerkiksi kun pituutesi on 1,78m niin normaalipainosi on (1,78×1,78)x25(BMI)=79kg.jolloin energia-tarpeesi/vrk =(79+79+79)x10=2370’kaloria/vrk.
– Pyri ensin normaalipainoosi jolloin BMI=25(kevyt työ) ja vasta sen jälkeen:
– Jos haluat mennä kevyemmäksi kuin normaali-painosi on, niin käytä BMI-kertoimena 24, 23, 22, 21, tai 20.(Kevyt työ!) Älä mene BMI=20 alemmas! BMI=20 kertoimella tavoite-painosi saat esimerkki-kaavalla (1,78×1,78)x20(=BMI)=63kg, jolloin energia-tarpeesi/vrk =(63+63+63)x10=1890’kaloria/vrk(Kevyt työ).
-Tällä kalorimäärällä et koe näläntunnetta kun saat tyydyttyneen-rasvan lehmänmaidosta(=Tärkeää!), etkä silloin repsahda turhaan herkutteluun(=hormonaalinen-järjestelmäsi)!
*Huomioi nämä:
– Kun esimerkiksi laihdutat, etkä laihdu odotuksen mukaan niin saat kaloreita liian paljon(näin käy yllättävän helposti!)-jolloin tarkasta saamasi kalori-määrä.
– 1/3+1/3+1/3=3/3 säännön kalori-määrällä laihdut/lihot noin 1kg/viikko! Mitä lähemmäksi pääset normaalipainoasi, sitä hitaammin laihdut/lihot(=epälineaarinen käyrä)!
– Punnitse itsesi 1xviikossa – aina heti herättyäsi ja käytä samaa vaakaasi punnituksessa!
*Tyydyttynyt-rasva on sitä ”hidasta polttoainetta” jolla luot kestävyyttä/jaksamistasi ja
*Hiilihydraatti(sokeri) on sitä ”nopeaa polttoainetta” jonka energian saat heti käyttöön, mutta jolla et pysty luomaan kestävyyttä/jaksamistasi!
*Tyydyttynyttä(kovaa)-rasvaa tarvitaan:
A. solukalvon ”rakennusaineeksi”(=Tärkeää!) ja
B. L-a ja Bif hyötybakteerien suojaksi(=Tärkeää!)
C. D-vitamiinin imeytymiseen(=Tärkeää!)
*Huomioi nämä seikat:
Kun rupeat käyttämään rasvaisia lehmän maito- ja hapanmaito-tuotteita ja voita, niin huomaat jännän seikan:
– Sinulla on tunne että ’lihot’, mutta kun nouset vaakalle niin huomaat että painosi putoaa-Joten älä usko tuohon tunteeseen, vaan punnitse vaakalla itsesi!
Edellämainittu johtuu kiinteytymisestä.
– Tyydyttyneen rasvan >>>puuttuminen(!!!) – jonka vaikutus höty-lihomiseen=50% (AB=50%)!!!

*Lue edelleen:
* Tyydyttynyt rasva ei tuki verisuonia vaan KALSIUM!
*Muista nämä!
Meidän kaikkien yksimahaisten(=ihminen, leijona, koira, kissa, jne) kuuluu saada energiamme monimahaisten märehtijöiden – ensisijaisesti lehmän rasvaisesta-maidosta:
1. Proteiini,
2. Hiilihydraatti(Sokeri) ja
3. Tyydyttynyt rasva – eläinkunnan tuotteista-mieluummin lehmän(=monimahainen märehtijä) rasvaisesta maidosta/rasvaisista maitotuotteista syistä, että lehmän maitorasva sisältää:
– A. Kaksi tärkeintä L-a ja Bif hyöty-bakteeria ja
– B. Valmiiksi tyydyttynyttä rasvaa, jonka lehmän maksa ”tahkoaa” rehujen hiilihydraatista! Ymmärtääksesi mitä tämä käytännössä tarkoittaa, niin: Lehmän maksa joutuu työskentelemään ympäri vuorokauden tehdäkseen tyydyttynyttä rasvaa. Lehmän elinikä-odote on noin 20-vuotta! Ja kysymys:
Minkä arvelet olevan oman elinikä-odotteesi jos syöt pelkkiä rehuja ja kauanko arvelet maksasi kestävän terveenä tuota rääkkiä???
On paljon järkevämpää syödä valmista tyydyttynyttä rasvaa, kuin rääkätä omaa maksaansa turhaan ja lyhentää eliniän odotetta!!!
– C. 100g maitoa sisältää noin 120mg Kalsiumia-jonka aikuisen saantisuositus=800mg/vrk. Ja jotta kalsium pystyy imeytymään luuston ”rakennusaineeksi” niin tarvitaan rasvaliukoista D-vitamiinia ja huomasitko: Taas tarvitaan maidon tyydyttynyttä rasvaa sillä ilman tyydyttynyttä rasvaa D-vitamiinista ei ole mitään hyötyä, jolloin kalsium ”plakkiintuu” verisuonien seinämiin!
D-vitamiinia on saatu tähän asti liian vähän-eli keskimäärin alle 10-mikrogrammaa/vrk. D-vitamiinin saantisuosituksena voitaneen pitää 50…75 mikrogrammaa/vrk.

Paluu tämän sivun alkuun


* Tappavat E-pillerit ja veritulpan vaaran-tason testi!
Tästä on kyse limakalvoillasi. Mystinen yhtälö:
Ihmisen yksittäinen ylivoimaisesti suurin elin on: Ohutsuolen limakalvot, joka on noin 100-kertaa suurempialainen kuin iho.

Kun limakalvot eivät ole kunnossa (ei löydy tärkeimmät 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteerit) niin:
1.0.immuunipuolustus ei ole kunnossa ja sekä
1.1.hermostollinen-, että
1.2.HORMONAALINEN-järjestelmä eivät ole kunnossa.

Ja kääntäen-
Kun limakalvot ovat kunnossa (löytyy tärkeimmät 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteerit), niin:
1.0.immuunipuolustus on kunnossa ja sekä
1.1.hermostollinen-, että
1.2.HORMONAALINEN-järjestelmä ovat kunnossa.


Tee veritulpan vaaran-tason testi. Huomaa että verisuonien ahtautumisen- ja veritulpan-aiheuttaa imeytymätön kalsium johtuen tyydyttyneen rasvan ja D-vitamiinin puutteesta!
Immuunipuolustuksen mittari=Vartalon PINTALÄMPÖ-kainalosta mitattuna:
Kuume on osoitus siitä että immuunipuolustus toimii, mutta onko immuunipuolustus täysin kunnossa voidaan päätellä vartalon lämmöstä.
Normaalilämpönä voidaan pitää 36,4-36,8 C-astetta, joka perustuu kuuteen 2-tunnin välein tehtyjen mittausten keskiarvoon/pv.
Esimerkiksi: (34,9+36,0+35,7+35,6+34,9+35,1)/6=35,37C-astetta, eli on alilämmön puolella -1,03C-astetta!

36,40 – 36,80C-astetta: immuunipuolustus toimii normaalisti.
36,00 – 36,40C-astetta: immuunipuolustuksen heikkeneminen on lievä.
Huom! Tästä eteenpäin veritulpan vaara on todellinen-kun siihen liittyy stressi, tupakka, alkoholi, tyydyttyneen rasvan puute, D-vitamiinin(=väh.50ug/vrk) puute, jne-puute elimistössä.
35,0 – 36,0C-astetta: immuunipuolustuksen heikkeneminen on keski-vaikea.
34,0 – 35,0C-astetta: immuunipuolustuksen heikkeneminen on vaikea.
33,0 – 34,0C-astetta: immuunipuolustuksen heikkeneminen on huolestuttava!
32,0 – 33,0C-astetta: immuunipuolustuksen heikkeneminen voi olla kohtalokas!!!
Huomioi nämä:
– Mittaus on tehtävä samalla mittarilla kainalosta-oleskeltaessa huoneenlämmössä.
– Mittaustulos voi olla virheellinen, jos potilaalla on mittauspäivänä ”näkyvä” tulehdustila!

Immuunipuolustustuksen vahvistamiseksi tarvitaan prikulleen nämä määrätyt kolme tärkeintä hyöty-bakteeria:
1.(1.)Lactobacillus asidophilus, jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus, jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
3.(7.)Bifidobacterium, jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
– Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus on 3×2)6-miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk+muut Probiootit, joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP on 1…….12) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella ”antibiootti-kuuri’lla”!
Paranemista voit nopeuttaa käyttämällä suurempia 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteeri määriä, jolloin ongelmaksi muodostuu ainoastaan hinta!

Paluu tämän sivun alkuun


* Paras vinkki: 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyötybakteerit ovat paras lääke syövän ennaltaehkäisyyn ja parantamiseen!
A. Syö alkuun 2vrk….14vrk herkkyydestäsi ja tilanteesi vakavuudesta riippuen IHMISPERÄISIÄ 1.L-a ja 2.(3)Bif hyötybakteereita ”tehosessioina”:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

B. Sitten jatkossa voit käyttää myös eläinperäisiä hyötybakteereita jotka saattavat sisältää maito-jäämiä.

*Huom! 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyötybakteereita voit käyttää jauheena suoraan kostealle iholle ja limakalvoille!

Paluu tämän sivun alkuun


* Miten on: Teenkö tupakkalakon(=oikein), vai lopetanko kokonaan(=väärin)? Mitä!? Lue ja ylläty!
Älä missään nimessä lopeta tupakanpolttoa kerralla, vaan tee kuten eräs 84’vuotias pappa minulle neuvoi:
– Älä lopeta vaan tee tupakkalakko! Kun ihmettelin oheista ohjetta, niin pappa neuvoi näin: Neuvo on osaksi psykologinen, eli kun teet lakon, niin älä lopeta kerralla vaan polta edelleen, mutta siten että vähennät yhden savukkeen vuorokaudessa ja vihdoinhan poltettu savukemäärä on nolla, eli elimistö opetetaan pikkuhiljaa savuttomuuteen(nikotiinittomuuteen). Kun olet lakossa – ja jos vuoden kuluttua ”ottaa pannuun”, niin voit ostaa naapurin isännän kanssa tupakka-askin ja wiski-pullon, jotka tuhoatte yhdessä saamatta omantunnon tuskia, koska olet vain lakossa! Ja huomaat että seuraavana päivänä ei tee mieli wiskiä, eikä tupakkaa.
*Ja yllätys-yllätys, tämä neuvo todella tepsii!
Kun kysyin papalta kauanko hän on ollut lakossa? Pappa mietti hetken ja sanoi: ”Nyt kevväällä tulloo neljäkymmentäkolme vuotta”.
Totuushan on se että on hitusen haileaa onko lopettanut, tai lakossa, kunhan ei polta!

Paluu tämän sivun alkuun


* Huom! Älä valmista/lämmitä ruokia mikroaaltouunissa, koska se tuhoaa ruuan ja Probiootti-bakteerit!
– Älä lämmitä ruokia mikroaaltouunissa, siksi että mangnetronin synnyttämällä 2450-Megahertzin sähkömagneettisella-säteilyllä aiheutetaan nestemolekyylin värähtely ja lämpö syntyy molekyylien hankausliikkeestä toisiaan vasten ja lämpeneminen alkaa:
*ytimestä——kohti——pintaa(!), jonka seurauksena ”ruoka tuhoutuu”(=kiehuu) vaikka pinta olisikin vielä viileä!
*Huomaa käänteinen lämmön siirtyminen!
Voit lämmittää esimerkiksi tuttipullon siten että; lämmitä mikroaaltouunissa vesi sopivassa astiassa +35C…..+40C-astetta ja laita tuttipullo lämpenemään tähän vesiastiaan, jolloin nesteen lämpeneminen alkaa:
*pinnasta——kohti——ydintä(!) jolloin ruuan, mm Probiootti-bakteereiden tuhoutumista ei tapahdu koska lämpö ei ylitä +40C-astetta.

*Edelläkerrottu ilmiö johtuu siitä, että materiaalin ytimen nestetiheys on suurin(=kostein) ja materiaalin pinnan nestetiheys on pienin(=kuivin).
A. -Ilmiön voit testata esimerkiksi isolla appelsiinilla-lämmittämällä mikroaaltouunissa ja mittaamalla pintalämpö, sekä ytimen lämpö.
B. -Käänteisen Ilmiön voit testata esimerkiksi isolla appelsiinilla-lämmittämällä hellalla vesikattilassa ja mittaamalla pintalämpö, sekä ytimen lämpö.
Tehokkain nestetiheys on noin 5…6cm.n syvyydessä pinnasta lukien.

Paluu tämän sivun alkuun


* Itsepäinen WC-pytty. Ei puhdistunut, MUTTA joutui puhdistumaan. Nyt suorastaan sädehtii!
*Kaikkea sitä vanhoilla päivillään joutuu ratkomaan:
– Minulla, kuten muillakin oli WC.n pytyssä inhottava ongelma-pytyn vesitilan pohja oli tosi ikävän näköistä tummaa ”plakkia” joka ei lähtenyt pytystä millään pytyn-puhdistusaineella! Sain vinkin, että käytä aitoa CocaColaa, jolla sain plakkia osaittaisesti irti-mutta ei puhtaaksi. Kyllästyin puhdistukseen ja aloin pohtia, onko vika pytyssä vai puhdistusaineessa? Hiffasin että tuon plakin irroittaminen ei onnistu emäksisellä pesuaineella, vaan mahdollisimman happamalla pesuaineella! Pasi toi kaupasta pullon VÄKIVIINAETIKKAA ja testi alkoi:
– Lotrasin WC-harjalla ylimääräiset vedet viemäriin ja kaadoin etikka-pullosta reilun puoli litraa etikkaa veden sekaan ja annoin liota yön yli ja aamulla jynssäsin pytyn puhtaaksi! Vedin(huuhtelin) vessanpytyn ja yllätys – pytty kiilsi kuin uusi!
Yhden miehen testien perusteella tulin siihen tulokseen, että ylivoimaisesti paras WC-pytyn ”plakin”-poistaja on:
1. Väkiviinaetikka,
2. Toiseksi paras oli CocaCola ja
3. Huonoimpia olivat nuo kemikaalimyrkyt!


Olet tässä:
Vinkkisivu.

Ylös Hakemisto