*Antibiootin korvaaja on keksitty jo.


*Antibiootin korvaaja on keksitty jo elokuu 2006!
Tämä sivu on julkaistu 11. toukokuu 2016.
Tämä sivu on päivitetty 3. huhtikuu 2020.


Kuten varmaankin tiedätte, niin Antibiootti tuli tiensä päähän jo yli kymmenen vuotta sitten jonka jälkeen Antibiootit ovat olleet täysin tehottomia tuhotessaan viimeisetkin Hyötybakteeri-kannat potilaan limakalvoilta, jolloin potilaan oma immuunipuolustus-järjestelmä on tuhottu totaalisesti ja seuraksena on kuumeeton keuhkokuume, syöpä, bakteeri- ja virus-herkkyys, jne. Ja kaikki tämä vain nyky-maailmaa vaivaavan ”Eurosyndrooman” takia, jossa kaikesta päättää vain raha(Lääketehtaat), eikä terve järki ja inhimillisyys!

On suorastaan säälittävää tuo Lääketieteen nyky-touhu, kun he etsivät Antibiootin korvaavaa Antibioottia joka tehoaisi tulehduksiin!?
Keksin jo elokuu.2006 Antibiootin korvaajan; ensimmäisten-aivojen(=ohutsuoliston)-limakalvojen kolme tärkeintä Hyöty-bakteeria, jotka muodostavat koko immuunipuolustus-järjestelmän perustan=1.+2.+3:
1.*Lactobacillus asidophilus+
2.*Lactobacillus bulgaricus=Antibioottibakteeri+
3.*Bifidobacterium bifidum ja/tai lactis.

-joita käytetään tulehduksissa ”Tehosessioina” eli suuria bakteerimääriä 30mrd….60mrd….90miljardia bakteeria/vrk, jolloin joka ”Antibiootti-kuurilla” vahvistat omaa puolustus-järjestelmääsi, etkä tuhoa puheena-olevia Hyöty-bakteeri kantojasi. Hätätapauksessa voit käyttää suurempiakin hyöty-bakteeri määriä, mutta se ei ole suotavaa-koska silloin ulostat ”rahaa” pyttyyn! Toki vaikka otat 60kaselia kerralla, niin et pysty tekemään itsemurhaa. Mutta tehokkaampaa on, kun otat 30kapselia useampana päivänä!

*Huomaa että Lääke-Antibiootti tappaa kaikki bakteerit sekä haitta-bakteerit, että Puheena-olevat Hyöty-bakteeritkin, jolloin olet voimaton tappaja-bakteerien ja -virusten edessä!

Näitä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita on Eläinperäisinä, sekä Ihmisperäisinä.
-Eläinperäiset hyötybakteerit eristetään maito- ja hapanmaito-tuotteista, jolloin hyöty-bakteerituotteessa >>saattaa olla maitoproteiini-jäämiä, jotka saattavat olla kohtalokkaita herkästä anafylaksiasta kärsivälle.
Kehitin tähän ongelmaan ratkaisun jolla ongelma korjataan:
-Aloita po. Hyötybakteereiden käyttö ihmisperäisillä bakteereilla, jotka ovat eristetty ihmisestä, jolloin maitoproteiini-ongelmaa ei ole!
Puheena-olevien L-a, +L-b +Bif hyöty-bakteereiden käyttöön opastus:
Sivu avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen.
Kun avaat sivun, niin huomaat, että voit monistaa itsekin puheena-olevia Hyöty-bakteereita.

Testit:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/laaketiede-vs-terveystiede/

Hyvää jatkoa kaikille toivoo:
Oiva
Ylös Hakemisto


Olet tässä:
*Antibiootin korvaaja on keksitty jo!!