*Mhb. Tiesitkö tämän Probiootti-bakteereista?


Tämä sivu on päivitetty 10. kesäkuu 2020.


*L-a, L-b ja Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerikannat.
*L-a, L-b ja Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


Kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria ovat limakalvojen ja immuunipuolustuksen pelastus!
Tiesitkö tämän limakalvojen kolmesta tärkeimmästä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereista:
Vatsan(=suolisto) limakalvot ovat ”ihmisen toiset aivot”. Kun vatsa ei toimi kunnolla, niin ihminenkin voi huonosti ja se kertoo karuttomasti sen, että suoliston limakalvojen hyöty-bakteerikannat ovat vääristyneet! Vatsan toiminta kannattaa palauttaa normaaliksi mahdollisimman pian, kun ongelmia rupeaa ilmenemään, oli ongelmien aiheuttaja sitten antibiootti-lääke, kosteusvaurio-homeen tuottama antibiootti, tai mikä muu syy tahansa. Suurin osa bakteereista ovat hyviä/tarpeellisia, jotka mm antibiootti ja KVHT-antibiootti tappaa, jolloin limakalvot ”ohenee” ohenemistaan ja immuunipuolustus heikkenee, kunnes romahtaa kokonaan. Sen vuoksi elimistöön pitää palauttaa nämä hyvät/tarpeelliset limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria! Tässä apu joka tehoaa meille kaikille. Kun luet alla olevat tekstit niin tajuat limakalvojen kunnon tärkeyden.
Uutta asiaa limakalvojen kolmesta tärkeimmästä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereista joita käytetään hoidoissa.

Yksistään suoliston limakalvojen alueelta löytyy noin 80% immuunipuolustuksen soluista ja 1.0.immuunipuolustus heikkenee limakalvojen ”ohenemisen” myötä, kunnes limakalvot ovat niin ”ohuet”, että veri irtoaa ja immuunipuolustus romahtaa kokonaan, jonka seurauksena elimistö ei pysty enää taistelemaan sairauksia vastaan, josta surullisimmat seuraukset ovat syöpä ja kuumeeton keuhkokuume.
Ainoa konsti korjata limakalvot ovat määrätyt kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria, jolloin immuunipuolustus vahvistuu pikkuhiljaa limakalvojen paranemisen myötä, joka vie aikaa useita vuosia silloin kun limakalvot ovat huonossa kunnossa!
Huom! Paranemista voit nopeuttaa syömällä suurempia L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerimääriä(=Tehosessiot) jolloin ongelmaksi muodostuu ainoastaan hinta!

Seuraavat kaksi lausetta kertoo kaiken:
– Ihmiselimistö jakaantuu 1.0.immunologiseen-, 1.1.hermostolliseen- ja 1.2.hormonaaliseen-järjestelmään.
– Kun limakalvot ovat kunnossa(=löytyy limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria), niin 1.0.immuunipuolustus on kunnossa ja sekä 1.1.hermostollinen-, että 1.2.hormonaalinen-järjestelmä ovat kunnossa.

– Näistä luonnollisista bakteereista on meillä jokaisella puute.
– Terveen ihmisen suoliston alueelta löytyy bakteereita noin 1,2-2,0kg, iholta noin 200g, keuhkoista noin 20g, nenästä noin 10g, silmistä noin 1g. Ja kosteusvaurio-homeiden tuottama antibiootti, kuten myöskin antibiootti-lääke tuhoavat ensimmäisenä nämä hyvät/tarpeelliset limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria.
– Ihmisen tärkein immunologinen elin on limakalvot.
– Immuunipuolustuksen soluista noin 80% löytyy suoliston limakalvojen alueelta.
– Nykyaikaisen ihmisen elimistö ei saa tarpeeksi Probiootti bakteereita pastöroidusta/homogenoidusta-maidosta, hapanmaitotuotteista, jne. Tämä mahdollistaa ihmisen erilaisille sairauksille.
– Pro’biootti on anti’biootti vastakohta.
– Kun sairastat astmaa tai muuta perinteistä allergiaa, niin voit parantaa ne limakalvojen kolmella tärkeimmällä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereilla ja nimen omaan oikeilla/elävillä hyöty-bakteereilla, syömällä niitä useamman vuoden. Astma-tasolla 2,5-4vuotta.
– Kun kärsit kosteusvaurio homeiden-toksiinien aiheuttamasta peräaukon kostumisesta/kirvelystä/kutinasta, niin apu löytyy seuraavasti:
1. Vähennä sokerien käyttöä ja lopeta keinotekoisen(=kuiva-hiiva)hiivan käyttö,
2. Aloita limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien syönti ja jatka vähintään kahdentoista (12) kuukauden ajan mieluummin jatkuvasti.
3. Lopeta altistuminen kosteusvaurio homeiden-toksiineille pysyvästi.


Tärkeä, huomioi tämä:
Kun sairastat verenpainetautia, johon sinulla on lääkitys:
Kun rupeat syömään limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria, niin verenpaineesi pikkuhiljaa normalisoituu yleensä yhden vuoden kuluessa, jolloin mikäli et seuraa tiiviisti verenpainetta, niin synteettiset verenpaine-lääkkeet vievät paineet vaarallisen alas!


Todellakaan ei sanota turhaan, että vatsa (=suolisto) on ihmisen toiset aivot.
Näitä bakteeri-kuvioita ei välttämättä lääkärisi tiedä vielä.


Olet tässä:
*Mhb. Tiesitkö tämän Probiootti-bakteereista?

Ylös Hakemisto


Tai mene limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytön aloitus + Ohjeistus ongelmien ohituksesta:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/