*–Mhb. Tappavat E-pillerit ja vaaran-tason testi! Naisten vaivat, vauvan-odotus, lapsi ja parantavat 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteerit!-Mhb. Tappavat E-pillerit ja vaaran-tason testi! Naisten vaivat, vauvan-odotus, lapsi ja parantavat 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteerit!
Tämä sivu on julkaistu 12. heinäkuu 2012
Tämä sivu on päivitetty 10. kesäkuu 2020
–Mhb. Tappavat E-pillerit ja vaaran-tason testi! Naisten vaivat, vauvan-odotus, lapsi ja parantavat 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteerit!


*L-a, L-b ja Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerikannat.
*L-a, L-b ja Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


Tämän sivun sisällys:
* Koliikki/itku-Vauvan paha olo on helppo parantaa:
* Tappavat E-pillerit ja vaaran-tason testi!
* Naisen hiivatulehdus. +Miehen hiivatulehdus!
* Lapsen suunnittelu, odottava äiti, vauva ja lapsi:
* Pieni lapsesi ja kotieläimesi kärsivät tästä salakavalasta/haisemattomasta ongelmasta-eivätkä pysty kertomaan siitä! Joten lue ja kiinnitä huomio kohta-8:
* Älä valmista/lämmitä ruokia mikroaaltouunissa, koska se tuhoaa ruuan ja hyöty-bakteerit!


Uusin=* Koliikki/itku-Vauvan paha olo on helppo parantaa!
Limakalvojen 3-tärkeintä hyötybakteeria 1.Lactobacillus asidophilus, 2.Bifidobacterium xxxxx + 3.Lactobacillus bulgaricus käyttöön jo kiireesti! Jos on ongelmia, niin linkistä löytyy opastus siihen kuinka ongelmat kierretään turvallisesti(=”Kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyötybakteereiden käytön aloitus vaiheittai”-sivu).

Koliikki-vauva parani: Kohdassa noin 17-minuuttia>>>:
http://areena.yle.fi/tv/2111283


* Tappavat E-pillerit ja vaaran-tason testi!
Tästä on kyse limakalvoillasi. Mystinen yhtälö:
Ihmisen yksittäinen ylivoimaisesti suurin elin on: Ohutsuolen limakalvot, joka on noin 100-kertaa suurempialainen kuin iho.
Kun limakalvot eivät ole kunnossa (ei löydy tärkeimmät 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif Probiootti bakteerit), niin 1.0.immuunipuolustus ei ole kunnossa ja sekä 1.1.hermostollinen-, että 1.2.HORMONAALINEN-järjestelmä eivät ole kunnossa.
Ja kääntäen-
Kun limakalvot ovat kunnossa (löytyy tärkeimmät 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif Probiootti bakteerit), niin 1.0.immuunipuolustus on kunnossa ja sekä 1.1.hermostollinen-, että 1.2.HORMONAALINEN-järjestelmä ovat kunnossa.


Tee veritulpan vaaran-tason testi. Huomaa että verisuonien ahtautumisen- ja veritulpan-aiheuttaa imeytymätön kalsium johtuen tyydyttyneen rasvan ja D-vitamiinin puutteesta!
Immuunipuolustuksen mittari=Vartalon PINTALÄMPÖ-kainalosta mitattuna:
Kuume on osoitus siitä että immuunipuolustus toimii, mutta onko immuunipuolustus täysin kunnossa voidaan päätellä vartalon lämmöstä.
Normaalilämpönä voidaan pitää 36,4-36,8 C-astetta, joka perustuu kuuteen 2-tunnin välein tehtyjen mittausten keskiarvoon/pv.
Esimerkiksi: (34,9+36,0+35,7+35,6+34,9+35,1)/6=35,37C-astetta, eli on alilämmön puolella -1,03C-astetta!

36,40 – 36,80C-astetta: immuunipuolustus toimii normaalisti.
36,00 – 36,40C-astetta: immuunipuolustuksen heikkeneminen on lievä.
Huom! Tästä eteenpäin veritulpan vaara on todellinen-kun siihen liittyy stressi, tupakka, alkoholi, tyydyttyneen rasvan puute, D-vitamiinin(=väh.50ug/vrk) puute, jne-puute elimistössä.
35,0 – 36,0C-astetta: immuunipuolustuksen heikkeneminen on keski-vaikea.
34,0 – 35,0C-astetta: immuunipuolustuksen heikkeneminen on vaikea.
33,0 – 34,0C-astetta: immuunipuolustuksen heikkeneminen on huolestuttava!
32,0 – 33,0C-astetta: immuunipuolustuksen heikkeneminen voi olla kohtalokas!!!
Huomioi nämä:
– Mittaus on tehtävä samalla mittarilla kainalosta-oleskeltaessa huoneenlämmössä.
– Mittaustulos voi olla virheellinen, jos potilaalla on mittauspäivänä ”näkyvä” tulehdustila!

Immuunipuolustustuksen vahvistamiseksi tarvitaan prikulleen nämä määrätyt kolme tärkeintä hyöty-bakteeria:
1.(1.)Lactobacillus asidophilus, jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus, jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
3.(7.)Bifidobacterium, jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
– Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus on 3×2)-miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk+muut Probiootit, joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP on 1…….12) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella ”antibiootti-kuuri lla”!
Paranemista voit nopeuttaa käyttämällä suurempia 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteeri määriä, jolloin ongelmaksi muodostuu ainoastaan hinta!


Limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytön aloitus + Ohjeistus ongelmien ohituksesta:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Paluu tämän sivun alkuun


* Naisen hiivatulehdus +Miehen hiivatulehdus!
Selite:
*Pro’biootti =Elämää ylläpitävä hyödyllinen/elintärkeä bakteeri:
– Joka tuhoaa haitta-bakteereita(=Hyvä), mutta joka ei tuhoa hyöty-bakteereita(=Hyvä)!

*Anti’biootti=Elämää tuhoava, kuten lääke-antibiootti, homeiden-antibiootti(=Penisilliini):
– Joka tuhoaa haitta-bakteereita(=Hyvä), >>>mutta joka tuhoaa myöskin hyöty-bakteeritkin(=Paha)!

Jos minä olisin saanut päättää, niin Lääke-Antibiootti olisi kielletty jo 10.vuotta sitten!
*Perustelu: Koska Lactobacillus_asidophilus, +Lactobacillus_bulgaricus, +Bifidobacterium_bifidum ja,tai_Lactis bakteerit ”Teho-sessioina” ovat korvanneet lääke-antibiootin tulehdusten-hoidoissa jo vuodesta 2007-lähtien!
On edesvastuutonta enää käyttää lääke-antibioottia, koska Eduskunta kyllästää meidät KosteusVaurio-Antibiootilla(=Penisilliini) ja muilla KosteusVaurio-Myrkyillä!

Voit parantaa esimerkiksi hiiva-tulehduksen hyöty-bakteeri tuotteella, joka sisältää limakalvojen 3-tärkeintä hyöty-bakteeria(=Probiootti):
1.(1.)*** Lactobacillus asidophilus. = Tärkein probiootti bakteeri.
Ominaisuus:
Elää normaalisti ohutsuolen limakalvoilla * Kykenee estämään haitallisten bakteereiden ja hiivojen lisääntymistä(!) * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Helpottaa maitosokerin imeytymistä * Korjaa suoliston limakalvojen mikrobiflooraa antibiootti-hoidon jälkeen(!).
2.(2.)*** Lactobacillus bulgaricus. = Luonnon oma turvallinen antibiootti. Tämä on Bulgarialaisten pitkän iän bakteeri, josta nimikin.
Ominaisuus:
Säätelee immuuni-järjestelmän toimintaa * Vaikuttaa rasva-aineen vaihduntaan * Alentaa veren kolesteroli tasoja * Tuottaa luonnollisia atibioottisesti vaikuttavia aineita(!) * Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolen limakalvoilla.
3.(7.)*** Bifidobacterium. = Ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein bakteeri.
Ominaisuus:
Tehostaa ruuansulatus-järjestelmän toimintaa * Säätelee immuunijärjestelmää ja rasva-aineen vaihduntaa * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Estää haitallisten bakteereiden kiinnittymistä ja kasvua limakalvoilla(!) * Estää haitallisten amiinien imeytymistä.

1.Lactobacillus_asidophilus, jonka minimi bakteeri-määrä=1.miljardia bakteeria/kapseli.
2.Lactobacillus_bulgaricus=antibiootti bakteeri, jonka minimi bakteeri-määrä=1.miljardia bakteeria/kapseli.
3.Bifidobacterium_Bifidum ja,tai Lactis, jonka minimi bakteeri-määrä=1.miljardia bakteeria/kapseli.
*Eli hyöty-bakteereita on oltava yhteensä vähintään 3.miljardia(=3000 miljoonaa) bakteeria/kapseli*
*Limakalvojen vääristyneet elämää yllä-pitävät hyötybakteeri-kannat voidaan korjata VAIN yllä luetelluilla 3.lla hyöty-bakteerilla! Ei onnistu muilla hyöty-bakteereilla: Usko Jo!

Käyttökelpoiset/Testatut hyötybakteeri-tuotteet löydät linkin-sivulta näiden tekstien jälkeen.
Huomaa että sivu sisältää tuotteet, joilla pystytään parantamaan migreeni, laktoosi-intoleranssi, hiivatulehdus, jne.
-Mikäli käytät hyöty-bakteeri tuotetta joka ei ole listalla, niin käytät rahastus tuotetta joka on käyttö-kelvoton/tehoton, jolla ei päästä samaan hoitovasteeseen kuin L-a,+L-b,+Bif hyöty-bakteereilla(=probiootti) käytännön testeissä!

Kun sinulla on esimerkiksi migreeni, jonka paraneminen edellyttää minimi-bakteeri määrien=3.miljardia bakteeria/kapseli syömistä esimerkiksi 10.kuukautta, niin voit nopeuttaa paranemisen 1.kuukauteen syömällä puheena olevia hyöty-bakteereita 10.kapselia/vrk (=10×3.miljardia bakteeria=30.miljardia bakteeria/vrk), jolloin Migreenisi paranee noin 1.kuukaudessa! Eli kun kymmenkertaistat hyöty-bakteeri määrät hoidossa, niin tautisi paranee myöskin kymmenen kertaa nopeammin!

*”Käyttö-kelpoiset Hyöty-bakteeri(=probiootti) tuotteet Suomessa”-sivu:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Vaikeasta hiiva-tulehduksesta paranet nopeammin kun avaat kapselin valmiiksi ja selälläsi maaten laitat pehvan alle korokkeen (=tyyny, tms) ja varistat 1.kapselin mhb-jauheen suoraan emättimeen. Sekä kumppanisi pestyyn/kosteaan terskaan/esinahkaan mhb-jauhetta. Mikäli kumppanisi hiivatulehdusta ei hoideta yhtä-aikaa sinun kanssasi, niin seuraavassa yhdynnässä kumppanisi tartuttaa sinut uudelleen!

Vältä Antibioottia! Yksi Antibiootti-kuuri ”tuhoaa” limakalvojesi hyöty-bakteerit 1-2.vuodeksi, eli saat takapakkia rajusti! Voit korvata Antibiootin käyttämällä yllä lueteltuja kolmea hyöty-bakteereita 30.kapselia/vrk (=90.miljardia bakteeria/vrk). Yleensä riittää 1.sessio, mutta voit toistaa session tarvittessa useampanakin päivänä, koska oma immuuni puolustuksesi vahvistuu joka sessiolla! Huom. Immuuni-puolustus mittarin löydät ”Lääketiede vs. Terveystiede”-sivulta. Tarvittaessa käytä sivulla-hakua!

*Puheena olevien 3.hyöty-bakteereiden kotona monistus, käyttöön opastus ja ohjeistus ongelmien ohituksesta löydät sivuilta:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Paluu tämän sivun alkuun


* Lapsen suunnittelu, odottava äiti, vauva ja lapsi:
Luontoäiti on järjestänyt siten että sekä äiti, että sikiö/vauva oletus-arvoisesti altistuvat samoille allergeeneille odotus- ja imetys-aikana, jolloin äidin on pystyttävä tuottamaan vasta-aineet sekä itseään, että lastaan varten. Lapsi saa oman immuunipuolustuksesi tuottamat vasta-aineet äidinmaidossa!

Voit varmistaa tulevan lapsesi terveyden jo lapsen suunnittelu vaiheessa syömällä kolmea tärkeintä L-a, Bif + L-b hyöty-bakteeria koko ajan vähintään(!) imetyksen loppuun asti-jonka pitäisi kestää vähintään 12-kuukauden ajan! Ja tällä varmistat myöskin itsesi pysymisen infektiovapaana. Emättimestä löytyy noin 20g hyöty-bakteereita.

Voit varmistaa lapsesi mahdollisimman terveen elämän antamalla lapsellesi 3-tärkeintä L-a,Bif + L-b hyöty-bakteereita (mhb) vauvasta asti, sen takia että lapsen immuunipuolustus kehittyy yhteen ikävuoteen mennessä-edellytyksellä että äiti imettää itse lastaan ja edellytyksellä että äidin oma immuunipuolustus on Terve-tasolla-jonka jälkeen lapsi itse vasta kykenee tuottamaan tarvittavat vasta-aineet.

*Huom!
– Elollisten-yksimahaisten immuunipuolustuksen perusta on allamainitut kolme Probiootti bakteeria-oli sitten kyse aikuisesta tai lapsesta-miehestä tai naisesta-kissasta tai koirasta, jolloin palautusprosessi tarvitsee prikulleen(!) nämä kolme tärkeintä bakteeria:
1. Lactobacillus asidophilus(L-a),
2. Lactobacillus bulgaricus(L-b) =”antibiootti”-bakteeri ja
3. Bifidobacterium(Bif).

Paluu tämän sivun alkuun


* Pieni lapsesi ja kotieläimesi kärsivät tästä salakavalasta/haisemattomasta ongelmasta-eivätkä pysty kertomaan siitä! Joten lue ja kiinnitä huomio kohta-8:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Sekä testaa kvht-altistuminen. Tarkat hoito-ohjeet ovat testin lopussa:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Paluu tämän sivun alkuun


* Älä valmista/lämmitä ruokia mikroaaltouunissa, koska se tuhoaa ruuan ja *Probiootti-bakteerit!
– Älä lämmitä ruokia mikroaaltouunissa, siksi että mangnetronin synnyttämällä 2450-Megahertzin sähkömagneettisella-säteilyllä aiheutetaan nestemolekyylin värähtely ja lämpö syntyy molekyylien hankausliikkeestä toisiaan vasten ja lämpeneminen alkaa:
*ytimestä——kohti——pintaa(!), jonka seurauksena ”ruoka tuhoutuu”(=kiehuu) vaikka pinta olisikin vielä viileä!
*Huomaa käänteinen lämmön siirtyminen!
Voit lämmittää esimerkiksi tuttipullon siten että; lämmitä mikroaaltouunissa vesi sopivassa astiassa +35C…..+40C-astetta ja laita tuttipullo lämpenemään tähän vesiastiaan, jolloin nesteen lämpeneminen alkaa:
*pinnasta——kohti——ydintä(!) jolloin ruuan, mm Probiootti-bakteereiden tuhoutumista ei tapahdu koska lämpö ei ylitä +40C-astetta.

Edelläkerrottu ilmiö johtuu siitä, että materiaalin ytimen nestetiheys on suurin(=kostein) ja materiaalin pinnan nestetiheys on pienin(=kuivin).
a.Ilmiön voit testata esimerkiksi isolla appelsiinilla-lämmittämällä mikroaaltouunissa ja mittaamalla pintalämpö, sekä ytimen lämpö.
b.Käänteis ilmiön voit testata esimerkiksi isolla appelsiinilla-lämmittämällä hellalla vesikattilassa ja mittaamalla pintalämpö, sekä ytimen lämpö.
Tehokkain nestetiheys on noin 5-6cm.n syvyydessä pinnasta lukien.


Olet tässä:
*–Mhb. Tappavat E-pillerit ja vaaran-tason testi! Naisten vaivat, vauvan-odotus, lapsi ja parantavat 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteerit!

Ylös Hakemisto