*Blogi 2009 huhtikuu 30. Näiden tekstien julkaisusta Yle vaikeni poliitikkojen ja lääketehtaiden käskystä EU-vaalien alla: Poliitikkojen ja lääketehtaiden rahastuskampanja-SIKAINFLUENSSA! Kansalaiset panikoi ja ostaa turhia lääkkeitä ja hengityssuojia! Tekstien loppupuolella on tärkeä päivitys 2010.03.18!


Tämä sivu on päivitetty 10. kesäkuu 2020.


Tämän sivun sisältö:
* Mitä yhteistä: Sikainfluenssa-virus, MRSA-sairaalabakteeri, Clostridium difficile-tappajabakteeri ja EHEC-tappajabakteeri?
* MRSA sairaala bakteerin turhat uhrit
* Näiden kolmen maitohappobakteerin puutteesta olemme kärsineet jo 30-vuotta. Lue miksi?
* Rasva- ja Probiootti-remontti
* Sikainfluenssarokotteen sisältö:


* Mitä yhteistä: Sikainfluenssa-virus, MRSA-sairaalabakteeri, Clostridium difficile-tappajabakteeri ja EHEC-tappajabakteeri?

Kaikkia näitä ”pikkupiruja” voimme yrittää ”juosta karkuun” tai parantaa limakalvot kolmella tärkeimmmällä maitohappobakteerilla, jolloin oma immuunipuolustus hoitaa ”pahat” bakteerit ja virukset!

Pidän lääketieteen ennakkovalmisteluja ja potilaiden eristämisiä vähintäänkin hätävarjelun liioitteluna. Toki voimme ”juosta” bakteereita ja viruksia karkuun, mutta pakoon emme niiltä pääse koskaan!

Milloinkahan lääketiede pääsee tälle 2000-luvulle?

Alkuun


* MRSA sairaala-bakteerin turhat uhrit:
Viittaus MRSA – sairaala-bakteeri epidemiaan.
Ihmettelen sitä, että miksi yritämme ”juosta” bakteereita ja viruksia karkuun?? Toki voimme ”juosta” bakteereita ja viruksia karkuun, mutta pakoon niiltä emme pääse koskaan:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Alkuun


Näiden kolmen maitohappobakteerin puutteesta olemme kärsineet jo 30-vuotta. Lue miksi?

Kadonneiden elämää ylläpitävien Probiootti bakteereiden arvoitus ja homeiden antibiootti:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.


Alkuun


Rasva- ja Probiootti-remontti:

Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Alkuun


Päivitys 18.03.2010
Sikainfluenssarokotteen sisältö:
Suomessa käytettävän Pandemrix-sikainfluenssarokotteen sisältö sekoittamisen jälkeen:
3,75 ug inaktivoitua, pilkottua influenssavirusta, joka sisältää kananmunissa tuotettua antigeenia A/Kalifornia/7/2009 (H1N1)v-kaltaisesta viruskannasta (X-179A)

vaikuttava aine:
10,69mg skvaleeni =tehosteaine.
11,86mg DL-alfa-tokoferoli (E-vitamiini) =tehosteaine.
4,86 mg polyoksietyleenisorbitaanimono-oleaatti (polysorbaatti 80) =tehosteaine.
5,00 ug tiomersaali (elohopeayhdiste) =säilöntäaine.
ovalbumiini.
formaldehydi.
gentamysiinisulfaatti
natriumdeoksikolaatti.
oktoksinoli-10.
natriumkloridi.
dinatriumvetyfosfaatti.
kaliumdivetyfosfaatti.
kaliumkloridi.
magnesiumkloridi.
vesi.

Formaldehydi:
Suomessa käytettävä Pandemrix-sikainfluenssarokote sisältää formaldehydiä. Formaldehydiä on käytetty rokotteen valmistuksessa influenssaviruksen inaktivointiin. Yksi annos Pandemrix-rokotetta sisältää sekoittamisen jälkeen formaldehydiä enintään 50 mikrogrammaa.

Formaldehydi on ihmisessä syöpää aiheuttava aine, mikäli sille altistuu pitkäaikaisesti tai toistuvasti.
Toistuva altistuminen formaldehydille voi aiheuttaa myös silmien ja nenän kroonista ärsytystä, alempien hengitysteiden ärsytystä ja astman kaltaisia oireita. Toistuva ihoaltistus voi aiheuttaa allergista ihottumaa.
Lyhytaikaisen altistumisen vaikutuksia ovat muun muassa silmien ja hengitysteiden ärsytys. Hengitysteissä formaldehydi aiheuttaa polttavaa tunnetta, yskää, päänsärkyä, pahoinvointia ja hengenahdistusta. Formaldehydin hengittäminen voi aiheuttaa myös kurkunpään turvotusta, keuhkoputkien supistumista, keuhkotulehdusta, maksa- ja munuaisvaurioita sekä keuhkopöhön. Formaldehydin vesiliuosten roiskeet silmään aiheuttavat polttavaa tunnetta silmässä. Väkevä formaldehydin vesiliuos voi aiheuttaa sarveiskalvon samentumisen tai sokeutumisen. Formaldehydiliuos voi aiheuttaa ihon kihelmöintiä, kuivumista ja punoitusta.

Lähteet:
GlaxoSmithKline (Suomen rokotetoimittaja).
Työterveyslaitos.
Maailman terveysjärjestö WHO.
Euroopan lääkevirasto EMEA.

Gentamysiinisulfaatti:
Suomessa käytettävä Pandemrix-sikainfluenssarokote sisältää gentamysiinisulfaattia, joka on vain sairaalakäyttöön tarkoitettu aminoglykosidiryhmän antibiootti.
Gentamysiinisulfaatin on todettu aiheuttavan ototoksisia ja nefrotoksisia haittavaikutuksia. Ototoksiset haittavaikutukset ilmenevät sisäkorvavaurioina ja nefrotoksiset haittavaikutukset munuaisvaurioina. Vaurioille herkkiä ovat erityisesti sikiöt ja vastasyntyneet, etenkin keskoset, sekä potilaat, jotka kärsivät munuaisten heikosta toiminnasta, nestetasapainon häiriöstä tai aliravitsemuksesta.

Gentamysiinisulfaatilla on havaittu myös seuraavia haittavaikutuksia: ihottuma, kutina, kuulohäiriöt ja sisäkorvavaurio, johon liittyy pahoinvointi, huimaus ja tasapainohäiriöt. Valkuaisvirtsaisuus, seerumin kreatiniini- ja ureapitoisuuden nousu, nokkosrokko. Poikkeavia maksa-arvoja ja verenkuvan muutoksia, jotka voidaan todeta ainoastaan verikokeesta.
Gentamysiinisulfaatti saattaa aiheuttaa huimausta ja pyörrytystä. Tämän vuoksi on syytä välttää autolla ajamista tai tarkkuutta vaativien koneiden käyttöä gentamysiinisulfaattilääkityksen aikana. Gentamysiinisulfaattia ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana, koska aineen vaikutusta sikiöön tai pieniin lapsiin ei tunneta.
Gentamysiinisulfaattia, kuten kaikkia ototoksisia antibiootteja, saa käyttää vain pakottavissa tilanteissa.

Tällaisiin sikapiikistä sairastuneisiin törmään lähes päivittäin:
””Olen terve vanhempi nainen, ruokavalioini on ollut pienestä pitäen kasvisruoka. Liikun normaalisti, pääasiassa kävellen. En ole syönyt mitään lääkkeitä koskaan ! Joskus asperiini tabletti !
Otin sika piikin ja nyt olen ollut kolmeviikkoa kuin invalidi. Ensin oli käsi puuduksissa , sitten tuli kainalo kipeäksi että, en voinut nostaa kättä. Joka liike sattui jopa pc- llä. kirjoittaminen, sitten niska jäykisty.
ei voi päätä kääntää. Kaikki piikin jälkeen ????
Olen varma että, sillä on ollut yhteys nyt oleviin kipuihin. En ota enää mitään piikkiä ! ””

Iskuryhmä: Rokoteasiantuntija: ”En ikinä rokotuttaisi lapsiani”
Linkki avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen.
http://www.iskuryhma.com/2011/05/rokoteasiantuntija-en-ikina.html


Vieläkö haluat ottaa sikapiikin ja tehdä itsemurhan? En suosittele!


Olet tässä:
Blogi 2009 huhtikuu 30: Näiden tekstien julkaisusta Yle vaikeni poliitikkojen ja lääketehtaiden käskystä EU-vaalien alla: Poliitikkojen ja lääketehtaiden rahastuskampanja-SIKAINFLUENSSA! Kansalaiset panikoi ja ostaa turhia lääkkeitä ja hengityssuojia!
Tekstien loppupuolella on tärkeä päivitys 18.03.2010!

Ylös Hakemisto