*Mhb. Rankat bakteeri-kokeet.


Tämä sivu on päivitetty 10. kesäkuu 2020


*L-a, L-b ja Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerikannat.
*L-a, L-b ja Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


Syyskuu 2006
Keksintö-immuunipuolustuksen perusta: Kolme tärkeintä probiootti-bakteeria:
1.(1.)Lactobacillus asidophilus, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus(antibiootti-bakteeri), jonka saantisuositus=2mrd bakteeria, tai enemmän/vrk.
3.(7.)Bifidobacterium, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
– Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus on 3×2)-miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk+muut Probiootit-joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP=9..12) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella ”antibiootti-kuuri lla”!
Probiootti-tuote saa sisältää muitakin Probiootteja.

Ensin ajattelin, että ei tämä voi olla totta, koska lääketieteen korttipakka menee kerralla uusjakoon ja Lääke-tieteestä tuleekin Terveys-tiedettä. Päätin, että sehän on helppo todistaa:
-Aloin 9/2006 syömään po limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria jatkuvasti n.15 miljardia bakteeria/vrk ja jos olen väärässä, niin siinä menee korkeintaan henki ja jos olen oikeassa, niin tautini paranevat!
– 3,5 kuukauden kuluttua parani laktoosi-intoleranssi ja migreeni,
– 4 kuukauden kohdalla tapahtui jo ensimmäinen verenpainelääkityksen(=synteettinen) vähentäminen. Tämä verenpaineen normalisoitumisen nopeus yllätti minut täysin.
– 8,5 kuukauden kuluttua verenpaineeni normalisoitui kokonaan!
– Reilun vuoden kuluttua veriarvoni/rasva-arvoineen olivat normaalit, jolloin lopetin kaikkien synteettisten-lääkkeiden syönnin ja jatkoin ainoastaan L-a, L-b ja Bif bakteerien syöntiä!
– Sellainen jännä ilmiö tapahtui ja tapahtuu koko ajan: Hiukseni alkoivat tummumaan!
Eli testasin itse ensin näiden bakteereiden turvallisuuden ennen kuin uskalsin tehdä testejä ulkopuolisilla henkilöillä!
Potilastesteissä palaute oli 100%.sti positiivista silloin kun Probiootti-bakteerien käytössä ei oltu tehty virheitä!
Lisäys 29.12.2012:
Sillä rahamäärällä mikä minulta meni aiemmin vuodessa(!) synteettisiin lääkkeisiin, niin v.2008 jälkeen samalla rahamäärällä olen saanut 2,5 vuoden hyötybakteeri-tuotteet ja mm flunssan sairastin viimeksi reilut 4-vuotta sitten!


Huomioi tämä:
– Verenpainetautia sairastava. Kun rupeat syömään limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria päivittäin, niin seuraa verenpainettasi viikottain ja kun verenpaineet normalisoituvat pikkuhiljaa, niin vähennä synteettistä verenpaine-lääkitystä portaittain lääkärisi valvonnassa, tai osta oma verenpainemittari.
Huom!!! Älä lopeta verenpainelääkitystä kerralla-koska se aiheuttaa hengenvaarallisen tilan!


Tehosessio=Suuret bakteeri määrät=30…60…90miljardia bakteeria/kerralla!

Syyskuu 2009
Erään bakteerikokeen yhteydessä kipeytyi vatsani; otin kokeessa tietoisen riskin! Ja eräänä päivänä tunsin, että elimistössäni tapahtuu todellinen myllerrys. Mittasin lämmön, joka oli 37,1 C-astetta. Vartin kuluttua tunsin kuumeen nousevan ja haiman kipeytyvän ja kipeimmillään olisin pystynyt piirtämään haimani ääriviivat ihoon. Vartin kuluttua alkoi valtava kuumehorkka ja mittasin kuumeen, joka oli 39,7 C-astetta. Meinasin ensin, että soitan ambulanssin, mutta tuumasin että on tässä tehty rankempiakin kokeita.
Otin limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria noin 70 miljardia bakteeria kerralla ja odotan puoli tuntia, jos mitään ei tapahdu niin soitan ambulanssin.
Sitten tapahtuikin ihmeitä:
Tunsin että kuumehorkka vähenee koko ajan ja 35-minuutin kuluttua tunsin oloni normaaliksi. Mittasin lämpöni joka oli 36,8 C-astetta!
Ambulanssia minun ei tarvinnut tilata.


Olet tässä:
*Mhb. Rankat bakteeri-kokeet.

Ylös Hakemisto


Tai mene limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytön aloitus + Ohjeistus ongelmien ohituksesta:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/