*Blogi 2009 kesäkuu 06. Tästä lastemme terveystuhoa aiheuttavasta katastrofaalisesta ongelmasta Helsingin Sanomat vaikeni, eikä julkaissut kirjoitustani diabeteksesta(T1D ja T2D)!


Tämä sivu on päivitetty 24. kesäkuu 2011.


Helsingin Sanomat:
Tyypin 1 diabetesta sairastavien määrä kasvaa nopeasti.
1. kesäkuu 2009. 8:39
A A Jani Kaaro

Tyypin 1 diabetes jatkaa salaperäistä kasvuaan. Tutkijat varoittavat, että sairauden lisääntyminen on niin nopeaa, että sairaaloiden ja terveydenhoitojärjestelmien on varauduttava hyvissä ajoin potilasmäärien rajuun kasvuun.
Tyypin 1 diabetes johtuu insuliinin puutteesta ja se alkaa usein lapsuudessa. Vaikka se kattaa vain noin kymmenen prosenttia kaikista diabetestapauksista, se on lapsilla yleisempi kuin tyypin 2 diabetes.
Kansainvälisessä tutkimuksessa tarkasteltiin tyypin 1 diabeteksen kehitystä seitsemässätoista Euroopan maassa vuosien 1989 ja 2003 välillä. Tulokset osoittivat, että tyypin 1 diabetes oli lisääntynyt tarkasteluajanjaksolla 0–4-vuotiaiden ryhmässä 5,4 prosenttia, 5–9-vuotiaiden ryhmässä 4,3 prosenttia ja 10–14-vuotiaiden ryhmässä 2,9 prosenttia. Kun nykyiset potilaat lasketaan mukaan, tyypin 1 diabetesta sairastavien alle 15-vuotiaiden potilaiden määrän odotetaan kasvavan yli 70 prosenttia vuoden 2005 tasosta vuoteen 2020 mennessä.
Tutkijoiden mukaan tyypin 1 diabetes lisääntyy niin nopeasti, ettei sitä voi selittää geneettisillä tekijöillä. Syyksi epäillään keisarinleikkausten yleistymistä ja elämäntapatekijöitä. Tyypin 1 diabetes on perinteisesti ollut rikkaiden länsimaiden tauti, mutta se on kasvussa myös monissa Itä-Euroopan maissa.

Tutkimuksesta kertoi Lancet.


Oiva Rutanen:

Todella törkeää tämä tiedotusvälineiden tiedotussalailu, joka tapahtuu eduskunnan määräyksestä! Minäkin tutkijana olen tiennyt jo vuosia syyn lasten räjähdysmäisesti lisääntyvään tyypin 1- ja tyypin 2-diabetekseen. Vahinko, että tutkin ongelma-aluetta josta halutaan vaieta hinnalla-millä hyvänsä ja tuleva sukupolvi maksaa tästä salailusta kalliin hinnan:

Lainaus linkin tekstistä-
””………….jatkuu
Diabetes(T1D ja T2D) lisääntyy räjähdysmäisesti, syy ja hoito ovat tiedossa.

Tyypin-1 diabetes (T1D) aiheuttaja on mm kosteusvaurio-homeisessa rakennuksessa yleisesti löytyvä Streptomyces griseus bakteerin tuottama rasvaliukoinen valinomysiini-toksiini(=myrkky), joka tuhoaa haiman insuliini-hormoonia tuottavan beeta-solun solukalvon, jonka seurauksena beeta-solu tekee ”itsemurhan”(=apoptoosi). Onni onnettomuudessa on, että beeta-solut ovat uusiutuvia soluja, eli kun soluja tuhoava altistus lakkaa, niin insuliinin tuotanto käynnistyy muutamassa vuorokaudessa.

Tyypin-2 diabetes (T2D) aiheuttaja on kosteusvaurio-homeisessa rakennuksessa yleisesti löytyvä kv-homeiden antibiootti, joka tappaa limakalvojen mh-bakteereita. 2-Tyypin Diabeteksessa limakalvojen maitohappobakteerit ovat jo ”suurelta osin poissa pelistä”, jolloin immuunipuolustus on heikentynyt ja siitä seuraa hermostollisen- ja *hormonaalisen-järjestelmän heikkeneminen. Ja *hormonaalisen-järjestelmän heikkenemisestä johtuu, että insuliini-*hormooni ei pääse vaikuttamaan kudoksiin, kudosten pinnalla olevien insuliini-reseptoreiden kautta.

Ensisijaisena hoitona potilaalle pitää olla:
1.KVHT-altistuksen välitön ja pysyvä lopettaminen(50%),
2.KVHT-altistuksen limakalvoilta tuhoamien tärkeimpien maitohappobakteereiden tilalle syöden annettavat maitohappobakteerit(50%) ja tarvittaessa annettava insuliini.

Ennalta ehkäisevänä hoitona kuuluisi olla mahdollisimman varhain aloitettu maitohappobakteeri hoito äidille jo lapsen ”suunnittelu” vaiheessa.

Tämä kolmen tärkeimmän maitohappobakteerin kuviot ovat olleet tiedossa 8/2006 lähtien. Olen saanut Suomessa puolet lääkäreistä jo uskomaan nämä po bakteerikuviot, kunhan saan vielä toisen puolen lääkäreistä uskomaan nämä bakteerikuviot, niin potilaatkin uskovat, että kaiken takana on kolme tärkeintä mh-bakteeria limakalvoilla:
jatkuu…………..””

http://……………………………………………………………………………….
http://……………………………………………………………………………….
http://……………………………………………………………………………….

Ps. Geneettiset tekijät, keisarinleikkaukset ja elämäntapatekijät vaikuttavat 2-tyypin diabetekseen Ei 1-tyypin diabetekseen!

06. kesäkuu 2009.


Olet tässä:
*Blogi 06.06.2009 Tästä lastemme terveystuhoa aiheuttavasta katastrofaalisesta ongelmasta Helsingin Sanomat vaikeni, eikä julkaissut kirjoitustani diabeteksesta(T1D ja T2D)!

Alkuun