*–Mhb. Lue palaute laktoosi-intoleranssista, migreenistä, verenpaineesta, ripulista ja L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereista.


Tämä sivu on päivitetty 10. kesäkuu 2020


*L-a, L-b ja Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerikannat.
*L-a, L-b ja Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeri kato itselläni:
Kun keksin tämän kolmen tärkeimmän mh-bakteerin kuvion 8/2006, niin olen itse aina ensin koekaniinina. 9/2006 rupesin syömään noita kolmea tärkeintä hyöty-bakteeria jatkuvasti. Aiemmin söin hyöty-bakteereita 2-3kk.n jaksoissa.
– 3,5kk.n L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereiden syönnin jälkeen minulta parani laktoosi-intoleranssi ja migreeni.
– 4,0kk.n L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereiden syönnin jälkeen tapahtui ensimmäinen verenpaine-lääkkeen (=synteettinen) vähentäminen.
– 8,5kk.n L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereiden syönnin jälkeen verenpaineeni normalisoitui kokonaan. Söin aiemmin verenpaine-lääkettä 1,5-pilleriä/vrk.
– Reilun vuoden L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereiden syönnin jälkeen olin lopettanut KAIKKI synteettiset lääkkeet.
Ja koko ajan tapahtuu:
Olen ollut 40-vuotiaasta lähtien hopean-harmaa hiuksinen ja nyt hiukseni/partani tummuvat jatkuvasti lisää – ihmeellistä!
Nykyään käytössäni on L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerit, joita tällä hetkellä syön yli 3×3-miljardia bakteeria/vrk, siksi että nykyinenkin asuntoni on kosteusvauriohomeiden-toksiinin saastuttama, joten altistun KVHT.lle jatkuvasti. Otan mhb.ta puolet aamulla ja puolet illalla-aina viimeisenä yötä vasten, kuten pitääkin ottaa.

Huomaa että:
– Ensimmäisen viikon mhb.n syönnin jälkeen vasta alkaa limakalvojen hyöty-bakteerikannat pikku hiljaa normalisoitumaan, sekä
– Limakalvojen bakteerikantojen normalisoimiseen tarvitaan prikulleen juuri kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyötybakteeria!!!


Viestiketju parantavista bakteereista:
Linkki avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/8100548


Olet tässä:
*–Mhb. Lue palaute laktoosi-intoleranssista, migreenistä, verenpaineesta, ripulista ja L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereista.

Ylös Hakemisto


Tai mene limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytön aloitus + Ohjeistus ongelmien ohituksesta:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/