*Mhb. L-a, L-b ja Bif hyötybakteerien käytössä tehdyt virheet.


Tämä sivu on päivitetty 10. kesäkuu 2020.


*L-a, L-b ja Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerikannat.
*L-a, L-b ja Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


1. Mhb-tuote on sisältänyt väärät bakteerit.
Elollisten-yksimahaisten immuunipuolustuksen perusta on allamainitut kolme probiootti-bakteeria, jolloin palautusprosessi tarvitsee prikulleen nämä kolme tärkeintä hyötybakteeria:
– A.(1.)*** Lactobacillus asidophilus. = limakalvojen tärkein probiootti bakteeri.
Ominaisuus:
Elää normaalisti ohutsuolen limakalvoilla * Kykenee estämään haitallisten bakteereiden ja hiivojen lisääntymistä limakalvoilla(!) * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Helpottaa maitosokerin imeytymistä * Korjaa suoliston mikrobiflooraa antibiootti-hoidon jälkeen(!).
– B.(2.)*** Lactobacillus bulgaricus. = luonnon oma turvallinen antibiootti. Tämä on Bulgarialaisten pitkän iän bakteeri, josta nimikin.
Ominaisuus:
Säätelee immuuni-järjestelmän toimintaa * Vaikuttaa rasva-aineen vaihduntaan * Alentaa veren kolesteroli-tasoja * Tuottaa luonnollisia antibioottisesti vaikuttavia aineita(!) * Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolen limakalvoilla(!).
– C.(7.)*** Bifidobacterium. = ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein bakteeri.
Ominaisuus:
Tehostaa ruuansulatus-järjestelmän toimintaa * Säätelee immuuni-järjestelmää ja rasva-aineen vaihduntaa * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Estää haitallisten bakteereiden kiinnittymistä ja kasvua limakalvoilla(!) * Estää haitallisten amiinien imeytymistä.


2. limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria on syöty liian lyhyen aikaa. Kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria on saatava limakalvoille jatkuvasti! Ensimmäisen viikon käytön jälkeen vasta alkaa limakalvojen hyötybakteeri-kannat pikkuhiljaa normalisoitumaan.
– Syö limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria vähintään kahdentoista(12) kuukauden ajan, mieluummin jatkuvasti.


3. Antibiootti-lääke ja limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria on otettu yhtäaikaa, jolloin antibiootti tappaa ensimmäisenä po. hyötybakteerit.
– Sen vuoksi ota limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria kolme tuntia antibiootti-oton jälkeen. Noudata tätä kolmen tunnin sääntöä muidenkin lääkkeiden kohdalla.


4. Käytetty L-a, L-b ja Bif hyötybakteeri määrä on ollut liian pieni.
– Kun limakalvojen bakteeri-kantoja lähdetään palauttamaan normaalitasolle, niin vuorokausi annoksen on sisällettävä vähintään 3×1(suositus=3×2)-miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
– Kun limakalvot ovat haavautuneet, niin tiedät sen siitä että veri irtoaa limakalvoilta, jolloin esimerkiksi Clostridium difficile tappaja-bakteerin uhatessa, alkuun on käytettävä 1-3vrk.tta 50…..100 miljardia limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria/vrk ja sen jälkeen muutaman viikon ajan 20…30 miljardia po. hyötybakteeria/vrk.


5. Käytetty hyötybakteeri-tuote on ollut synteettinen, jolloin bakteerit eivät ole luonnollisia/eläviä bakteereita. Luonnollinen/elävä hyötybakteeri ei kestä pilleriksi puristamista! Ainoastaan elävistä bakteereista on hyötyä!
– Älä osta hyötybakteeri-tuotteita puristettuina pillereinä.


6. Hyötybakteeri-tuote on säilytetty huoneenlämmössä.
– Avaamaton ja avattu, luonnollisia/eläviä bakteereita sisältävä hyötybakteeri-tuote on säilytettävä AINA(!) viileässä/pimeässä, esimerkiksi jääkaapissa.


7. Hyötybakteerit ovat kuolleet kuumennettaessa.
– Kuumentaminen yli +50 C-astetta tappaa hyötybakteerit.


Elimistön bakteeri-remontti vesittyy helposti jos et ole syönyt oikeita limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria:
Ei riitä että syö vain hyötybakteereita, pitää syödä oikeita bakteereita!! Tehdäänpä ajatusleikki-Verrataan auto/bakteeri:
1. Henkilö-autoa Volvo V70 josta ainoana löytyy kaipaamamme X-ominaisuus!
^^vv
2. Hyötybakteeri Lactobacillus bulgaricus josta löytyy kaipaamamme antibiootti-ominaisuus!

1.A. Auto pitää sisällään kaikki autot, kuorma-, henkilö-, erikois-autot, jne.
1.B. Henkilö-auto pitää sisällään kaikki henkilö-autot,
1.C. Henkilö-auto Volvo V70 pitää sisällään tuon kaipaamamme X-ominaisuuden!
^^vv
2.A. Bakteeri pitää sisällään kaikki bakteerit,
2.B. hyötybakteeri pitää sisällään kaikki hyötybakteerit,
2.C. Hyötybakteeri Lactobacillus bulgaricus pitää sisällään tuon kaipaamamme antibiootti-ominaisuuden!


Olet tässä:
*Mhb. L-a, L-b ja Bif hyötybakteerien käytössä tehdyt virheet.

Ylös Hakemisto


Tai mene limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytön aloitus + Ohjeistus ongelmien ohituksesta:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/