*Mhb-Energia-pommi Leivän muodossa.Tämä sivu on julkaistu 22. helmikuu 2015.
Tämä sivu on päivitetty 10. kesäkuu 2020.


Teho-ruokaa leivän muodossa. Huomaa että kyse on ruuasta-Ei tavallisesta leivästä!


Huom! Tiedosta ensin nämä seikat:
A. Me ihmiset kuulumme yksi-mahaisiin petoihin, kuten leijona, kissa, koira, jne. Ja meidän pitää saada energiamme(=ruokamme) moni-mahaisten märehtijöiden tuotteista-esimerkiksi Lihasta, MUTTA joista ylivoimaisesti paras lähde ihmiselle on rasvainen lehmän-maito, joka sisältää kaikki muut ravintoaineet-paitsi D-vitamiinia jota on saatava ”purkista” lisää vähintään 50-mikrogrammaa/vrk!
B. Edellisten seikkojen takia pudotin pois KAIKKI moni-mahaisten märehtijöiden ”rehut” (=salaatit, yms) ja haitallisia lisäaineita sisältävät ruoka-aineet, sekä kaikki mahdolliset Natriumkloridia sisältävät ruoka-aineet!
C. Yksi-mahaisen ihmisen kuidun tarve= 6g…..20g, jolloin suolisto toimii OK etkä kärsi UMMETUKSESTA!
D. Lopeta kemikaali-höystetyn PÖYTÄSUOLAN KÄYTTÖ KOKONAAN ja rupea käyttämään ruusu-suolaa, eli kristalli-suolaa jonka avulla saadaan luu- ja nivel-kudoksiin kiteytynyt Natriumkloridi poistumaan elimistöstämme!
Terveet munuaiset pystyvät poistamaan Natriumkloridia enintään 7g/vrk, joten Natriumkloridin saanti/vrk on saatava alle 4,1 g/vrk. Ed.mainitun takia joudun karsimaan ruoka-aineita raakalla kädellä!
E. Helpoimmin käytännössä pystymme kontrolloimaan ruusu-suolan käyttöä leivässä!
F: Älä käytä Ruusu-suolaa pelkkänä jauheena leivän teossa-koska Ruususuola sitoo kaiken nesteen taikinasta, joka estää taikinan kohotuksen hiivan avulla!
-Taikinan kohotus onnistuu täydellisesti siten, että tee ”Lapsivesi”-liuos ennakolta valmiiksi siten, että mittaa Ruusu-suolaa 1g/vrk annos – jonka laitat 100g.n vettä ja annat Ruusu-suolan liuota veteen vähintään 2-tuntia, jolloin sinulla on 1%.n. ”Lapsi-vesiliuos” valmis käyttöä varten.
Kun 1-Leipä jaetaan 3-osaan niin yhteen leipään laitetaan 3 g Ruusu-suolaa, eli 1dl 3%.sta ruusu(=kristalli-)suola liuosta.
Tai tee esimerkiksi 1-litra ruususuola-liuosta ennakolta valmiiksi siten, että laita 1-litra vettä pulloon ja mittaa Ruusu-suolaa 30g – jonka laitat 1000g (=n.1L) vettä ja annat Ruusu-suolan liuota veteen vähintään 2-tuntia, jolloin sinulla on 3%.n ”Lapsi-vesiliuos” valmis käyttöä varten.

G: Mikäli sairastat reumaa, yms nivelsairautta, tai kärsit nivelkivuista – Niin Lue seuraava suola-sivu(t) tarkkaan niin saat avun nivelvaivoillesi:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.


*Leivänteko-ohje Aikuisille ja Nuorille:

Ainesosat/1Leipä:
1,6 dl Vettä,
25 g Hiiva (Tuore-hiiva),
4 dl Vehnäjauho 1/2-karkea,
1 dl Kokojyvä-Vehnäjauho,
15 g Hieno-sokeri ja
125 g Voi (Suolaton!),
100 g 3%Ruusu-suola liuosta, joka=Saanut nimensä Ruusun-punaisesta väristään(=Kristalli-suola).
*Huomaa, että ruusu-suola liuos ei juurikaan vaikuta leivän veden määrään!

Teko-ohje:
1. Liuota tuore hiiva vedessä(n.30 min),
2. Sulata voi lämpimässä hauteessa,
3. Sekoita jauhot ja sokeri ja kaada seos astiaan hiiva/vesiseoksen päälle,
4. Lisää voi-sula ja 3%.n ”lapsivesi”-liuos päällimmäiseksi,
5. Tee taikina valmiiksi joko koneella, tai käsin,
6. Kaada taikina kantikkaiseen paisto-astiaan, jonka mitat ovat esimerkiksi noin: Leveys x Pituus=n.22cm ja korkeus n.5cm. Runsaan rasvan takia ei välttämättä tarvita leivinpaperia. Tasoita taikina vuokaan kuivalla kädellä nurkkia myöten tasaiseksi levyksi, jolloin leipä on helppo jakaa vrk-annoksiin, joko haarukalla reiittämällä, tai muovilastalla ”leikkaamalla” annospalojen leikkaus”viivat” 3-päivän, 4-päivän, 4,5-päivän, jne annospaloihin, jolloin säästyt ”turhilta” punnituksilta.
7. Anna taikinan kohota vähintään 30-minuuttia, jonka jälkeen jaa leipä haarukalla reiittämällä, tai muovilastalla ”leikkaamalla” annospaloihin, jolloin annospalojen irrottaminen toisistaan onnistuu ilman veitsiä.

-Jako 3-osaan: Reiitä haarukalla/lastalla ”viivat” pitkittäin 3 yhtä-suureen osaan=3-osaa, jolloin yksi osa on 1 vrk annos=1/3 osa.
-Jako 4-osaan: Reiitä haarukalla/lastalla ”viivat” keski linjaa ristikkäin=4-osaan, jolloin yksi osa on 1 vrk annos=1/4-osa.
-Jako 4,5-osaa:Reiitä haarukalla/lastalla ”viivat” pitkittäin 3 yhtä-suureen osaan. Käännä leipä 90° ja reiitä haarukalla/lastalla ”viivat” pitkittäin 3 yhtä-suureen osaan=yhteensä 9-osaa, jolloin 2/9-osaa on yhden vuorokauden annos.
-Jako 6-osaan: Reiitä haarukalla/lastalla ”viivat” pitkittäin 3 yhtä-suureen osaan. Käännä leipä 90° ja reiitä haarukalla/lastalla ”viiva” pitkittäin kahteen yhtä-suureen osaan=yhteensä 6-osaa, jolloin 1/6-osaa on yhden vuorokauden annos.
-Jako 8-osaan: Reiitä haarukalla/lastalla ”viivat” pitkittäin neljään yhtä-suureen osaan. Käännä leipä 90° ja reiitä haarukalla/lastalla ”viiva” pitkittäin kahteen yhtä-suureen osaan=yhteensä 8-osaa, jolloin 1/8-osaa on yhden vuorokauden annos.

8. Anna taikinan kohota vähintään 30-minuuttia.
9. Paista leipä uunissa 200-220C° noin 30-minuuttia.
10. Anna leivän jäähtyä.
11.Säilytys:
– Steriili-leipä muovi-pussissa säilyy huoneenlämmössä vähintään 5-vuorokautta,
– Tai jääkaapissa muovi-pussissa vähintään 7-vuorokautta!
1-Leipä riittää x vuorokautta:
1 vrk 1/1-osan vrk-annospaino=771g. 1/1-osan energiamäärä=2082 K-kaloria.
2 vrk 1/2-osan vrk-annospaino=386g. 1/2-osan energiamäärä=1041 K-kaloria.
3 vrk 1/3-osan vrk-annospaino=258g. 1/3-osan energiamäärä= 694 K-kaloria.
4 vrk 1/4-osan vrk-annospaino=194g. 1/4-osan energiamäärä= 521 K-kaloria.
4,5 vrk 1/4,5 (=2/9)-annospaino=172g. 2/9-osan energiamäärä= 463 K-kaloria.
6 vrk 1/6-osan vrk-annospaino=129g. 1/6-osan energiamäärä= 347 K-kaloria.
8 vrk 1/8-osan vrk-annospaino= 97g. 1/8-osan energiamäärä= 260 K-kaloria.

Leipää pystyy syömään siltään huonompi hampainenkin.
Jos on nielemisvaikeus, niin annospala on helppo pilkkoa teho-sekoittajaan ja soseuttaa viilillä, jogurtilla, tms. Ja voidaan maustaa mansikoilla, tms.


Tämän sivun ohjeistus liittyy – Mhb-Laihduta itseasi turvallisesti tyydyttyneella-maitorasvalla(=oikein)sekä Lihota itseasi turvallisesti tyydyttyneella-maitorasvalla(=oikein) Mita lue ja ylläty:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.


Olet tässä:
Mhb-Energia-pommi Leivän muodossa.

Ylös Hakemisto