* Saat pöytäsuolaa(=natriumkloridi) liikaa, MUTTA elimistösi kärsii suolan puutteesta! Mitä?!Lue ja ylläty.


Tämä sivu on päivitetty 12 marraskuu 2015.Oma yhteenveto pähkinänkuoressa:
Taas surullinen esimerkki siitä, kuinka suurteollisuuden(mm.Lääke-teollisuuden) bisnes-etu ajaa meidän Terveytemme edelle! Josta seuraa esimerkiksi tällaisia terveysongelmia:

Lopeta veteen-/elimistöön-liukenemattoman Pöytäsuolan käyttö ja rupea käyttämään veteen-/elimistöön-liukenevaa Kristalli-, eli Ruusu-suolaa siten että saat Ruusu-suolaa:
1. Alkuun 1 gramma/vrk/6kk.n——–24kk.n ajan(=Suuntaa-antava): Näin siksi että kun olet käyttänyt tavallista pöytäsuolaa, niin kudoksiin varastoitunut ylimääräinen Natriumkloridi poistuu virtsan mukana, mutta terveet munuaiset pystyvät poistamaan Natriumkoridia enintään 5..7 grammaa/vrk, jolloin alkuun tunnet Natriumkloridin pistävän maun suun limakalvoilla. Natriumkloridin pistävä maku lievenee/poistuu noin 6.ssa kuukaudessa/20vuoden Natriumkloridin käyttöä kohden!
Eli esimerkiksi kun olet saanut ylimääräistä Natriumkloria noin 40-vuoden ajan, niin ylläolevilla ohjeilla ylimäärä kudoksista poistuu noin 12 kuukaudessa, jonka jälkeen vasta tunnet/maistat Ruususuolan-/elintarvikkeen-makua korostavan miedon maun!

2. Sen jälkeen nosta Ruususuolan määrää vähitellen 1…..1,5 g/vrk, eli enintään 1,5 grammaa/vrk jolloin kokonais- Natriumkloridin saanti/vrk jää n. 4,1 grammaan/vrk!
Jolloin esimerkiksi RasMa-dieetin(Energiapommi leivän muodossa) yhteydessä saat Natriumia riittävästi(=vähintään 1 g/vrk).

*)Vihdoinkin löytyi syy kroonisiin nivelkipuihini ja selkäkipuihini(n.20v)-jotka paikansin itse vasempaan SI-niveleen, jonka paransin itse 1,5 vuodessa yo ohjeilla, jonka jälkeen olen ollut TÄYSIN kivuton!

-Kehomme pitää natriumkloridia myrkkynä, joka täytyy nopeasti poistaa elimistöstä. Jokaista Natriumkloridi-grammaa kohti jota keho ei pysty käsittelemään, tarvitaan 23 g vettä, jotta kehomme pysyisi neutraalina. Tätä varten keho ottaa käyttöönsä solunesteen, ja solut kuihtuvat.
*)Jos soluneste ei riitä, natriumkloridi kiteytyy proteiineista muodostetun virtsahapon kanssa >>luihin ja >>niveliin aiheuttaen mm. reumaa.

-Käytä Kristallisuolaa joko 2 tuntia veteen liuenneena liuoksena(=ehdottomasti liuoksena leivontaan jossa käytetään hiivaa kohottamiseen), tai suoraan jauheena, mutta vain 1…1,5g/vrk.
Esimerkiksi kun keität perunoita, tms niin suodata kraanavesi kahvinsuodattimen läpi ja laita suodatettuun/haaleaan keitinveteen 1 grammaa Kristalli-(Ruusu-)suolaa/100-grammaa vettä liukenemaan vähintään kaksi-tuntia ennen varsinaista perunoiden, tms keittämistä, syystä että kristallisuola vaatii vähintään 2-tuntia liukenemisaikaa –
Liuennut seos on steriili ja säilyy huoneenlämmössä.
*Huom! Liuokseen käytettävää vettä-sekä itse liuosta Ei saa lämmittää mikroaaltouunissa-tämän syyn selityksen löydät tämän sivun lopusta!

Nimesin (Kristalli-)Ruusu-suola+Vesi liuoksen ”keinotekoiseksi lapsivedeksi”(lapsivesi=1%.n liuos), jota voit käyttää esimerkiksi:
-Nenäkannun huuteluvetenä,
-Korvakäytävän huuhteluvetenä,
-Jne. 1%.n……5%.n liuosta voit käyttää kosvakäytävän sieni-kasvuston liuottamiseen/huuhteluun!

Eri suolojen ominaisuudet Lähde/Lähteet löytyvät linkistä, jonka lukemiseen tarvitset lukuohjelman:
http://get.adobe.com/fi/reader/otherversions/
Saat tietoa eri suoloista:
http://www.luomuruokatukku.fi/pdfpub/Suola.pdf


* Huom! Älä valmista/lämmitä ruokia mikroaaltouunissa, koska se tuhoaa veden, ruuan ja Probiootti-bakteerit!

– Älä lämmitä vettä, nesteitä ja ruokia mikroaaltouunissa, siksi että mangnetronin synnyttämällä 2450-Megahertzin sähkömagneettisella-säteilyllä aiheutetaan nestemolekyylin värähtely ja lämpö syntyy molekyylien hankausliikkeestä toisiaan vasten ja lämpeneminen alkaa:
*ytimestä——kohti——pintaa(!), jonka seurauksena ”ruoka tuhoutuu”(=kiehuu) vaikka pinta olisikin vielä viileä!
*Huomaa käänteinen lämmön siirtyminen!
Voit lämmittää esimerkiksi tuttipullon siten että; lämmitä mikroaaltouunissa vesi sopivassa astiassa +35C…..+40C-astetta ja laita tuttipullo lämpenemään tähän vesiastiaan, jolloin nesteen lämpeneminen alkaa:
*pinnasta——kohti——ydintä(!) jolloin ruuan, mm Probiootti-bakteereiden tuhoutumista ei tapahdu koska lämpö ei ylitä +40C-astetta.

Edelläkerrottu ilmiö johtuu siitä, että materiaalin ytimen nestetiheys on suurin(=kostein) ja materiaalin pinnan nestetiheys on pienin(=kuivin).
A. -Ilmiön voit testata esimerkiksi isolla appelsiinilla-lämmittämällä mikroaaltouunissa ja mittaamalla pintalämpö, sekä ytimen lämpö.
B. -Käänteisen Ilmiön voit testata esimerkiksi isolla appelsiinilla-lämmittämällä hellalla vesikattilassa ja mittaamalla pintalämpö, sekä ytimen lämpö.
Tehokkain nestetiheys on noin 5…6cm.n syvyydessä pinnasta lukien.


Olet tässä:
*Saat pöytäsuolaa(=natriumkloridi) liikaa, MUTTA elimistösi kärsii suolan puutteesta! Mitä?!Lue ja ylläty.

Ylös Hakemisto