Älä tee tätä mokaa minkä minä menin tekemään-siinä menee helposti henki!


Tämä sivu on julkaistu 31.tammikuu 2017.
Tämä sivu on päivitetty 7.maaliskuu 2017.


Älä tee tätä mokaa minkä minä menin tekemään!

Kotitilani oli karjatila. Ja käytin vuoden 1970-luvun loppuun asti lehmän RASVAISTA-raakamaitoa(=käsittelemätön lehmänmaito) ja hapanmaito-tuotteita, jonka ansiosta olin Täysin-terve!

Kunnes 1980-luvun alussa tuli THL.n Pekka Puskan ”Myrkkymargariini-, Rasva- ja Kolesteroli-teorioita”-jonka mukaan Tyydyttynyt-rasva ja Kolesteroli aiheuttavat verisuonien ahtautumisen ja veritulpat, joiden Teorioiden piti perustua tuhanteen *) eri tutkimukseen.
Selvitys: *)Todellisuudessa nuo Teoriat perustuivat 13-eri tutkimukseen jotka kaikki 13. olivat Lääketehtaiden omia, tai maksamiaan tutkimuksia. Puskan teoriat eivät perustuneet yhteenkään Puolueettomaan tutkimukseen!
Uskoin noita ”skeida-teorioita” ja rupesin käyttämään meijeriltä tullutta Rasvatonta-lehmänmaitoa, joka oli elämäni pahin moka!

Ja sitten rupesi pikkuhiljaa tapahtumaan:
-Sairastelin kokoajan enemmän ja enemmän, kunnes kesäkuu-1997 ”Jysähti”:
-Olin maanantai-aamuna työpöytäni ääressä lähdössä työkeikalle, kun yhtäkkiä tunsin niskassa, vasemmanpuoleisen paineen-tunteen ja tajusin että vasen niskalaskimo menee tukkoon ja minulla on muutama sekuntti aikaa toimia;
-nostin pöytäpuhelimen luurin pöydälle ja painelin numerot 112.
-Sen jälkeen menetin tajuntani,
-seuraava muistikuvani on kun tajusin olevani eteisen lattialla selälläni ja nukkumassa ollut Pasi-poikani nosti pääpuoltani ja kysyi ”isä mikä sinulla on”,
-seuraava muistikuvani on kun ambulanssi oli joutunut pysähtymään Mämmensalmen (=Äänekoskella) sillan työmaan takia,
-sen jälkeen olin koomassa tasan kuukauden. Koomasta heräsin Keski-Suomen Keskussairaalassa ja siitä alkoi paraneminen.
Kun sain aivosolut ”ojennukseen” ja olin taas oma itseni, niin aloin pohtia, että ei 45-vuotiaan kuulu tippua suorilta jaloiltaan kuolleena maahan. Ja kun pääsin siihen pisteeseen, mihinkä nämä limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyötybakteeria katosivat vuosien kuluessa ja mikä aiheutti minulla veritulpan, niin terveys-baletin kaikki palapelin palat loksahtivat pikkuhiljaa paikoilleen:

Veritulppaa minussa ei aiheuttanut tyydyttynyt-rasva, koska elimistöni ei ollut saanut tyydyttynyttä-rasvaa 17-vuoteen, vaan osittain tulpan aiheutti tyydyttyneen rasvan puute.
Ja tutkimuksieni edetessä tajusin että imeytymätön Kalsium aiheuttaa verisuonien plakkiintumisen. Syystä että imeytyäkseen Kalsium tarvitsee kaksi avustavaa kompponenttia:
1.Tyydyttynyttä-rasvaa ja
2.D-vitamiinia 50ug…75mikrogrammaa/vrk.
– D-vitamiini tason määrittäminen oli sikäli helppoa, koska minulla oli kalsium-tukos vasemmassa niskalaskimossa, joka D-vitamiini testien edetessä oli todella pätevä apu(=indikaattori) Kalsiumin liuotuksen etenemisen seurannassa.

Yhteenveto:
Nykyisin en enää usko yhteenkään ”Viralliseen saantisuositukseen” Terveyteen liittyen!
-Toivottavasti sinäkin osaat tulevaisuudessa kyseen’alaistaa viralliset suositukset – ettei käy niin kuin itselläni kävi:
Uskoin virallista hömppää ja löysin itseni Tuonelan portilta – jossa vietin aikaa yhden kuukauden!

Oiva Kalevi Rutanen
44800 Pihtipudas
oiva.kalevi.rutanen@gmail.com
Keski-Suomi


Olet tässä:
*Älä tee tätä mokaa minkä minä menin tekemään-siinä menee helposti henki!

Ylös Hakemisto