*–Mhb. MRSA sairaala-bakteerin turhat uhrit!


Tämä sivu on päivitetty 08. kesäkuu 2020.


*L-a, L-b ja Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerikannat.
*L-a, L-b ja Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


Seuraavien ongelmien selvittämiseen minut johdatti Nokian vesikatastrofi!

Mitä yhteistä: Sikainfluenssa-virus, MRSA-sairaalabakteeri, Clostridium difficile-tappajabakteeri ja EHEC-tappajabakteeri?

Kaikkia näitä ”pikkupiruja” voimme yrittää ”juosta karkuun” tai parantaa limakalvot kolmella tärkeimmmällä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerilla, jolloin oma immuunipuolustus hoitaa ”pahat” bakteerit ja virukset!

Pidän lääketieteen ennakkovalmisteluja ja potilaiden eristämisiä vähintäänkin hätävarjelun liioitteluna.

Milloinkahan lääketiede pääsee tälle 2009-luvulle? Päivityksessä 09.09.2011 näytti sille, että ei koskaan!!!

Clostridium difficile-bakteeri on yleinen meillä ihmisillä, lapsilla varsinkin. Itse Clostridium difficile-bakteeri ei ole perus syy kuolemiin, vaan antibiootti ja kosteusvaurio-homeiden antibiootti ovat tappaneet nämä limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria, jonka takia Clostridium difficile-bakteerit ovat päässeet kiinnittymään/kasvamaan/lisääntymään limakalvoilla, joilta puuttuu tämä luonnollinen vastarinta: Limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria!


* Kun vatsamme (=suolisto) on täysin kunnossa(=löytyy limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria), niin silloin ei esiinny: Kipu-Vihlonta-Närästys-Ummetus-Ripuli-Jne.
*limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria muodostavat limakalvoilla ”bakteeripuolustuksen”, jolloin jos esimerkiksi saat suun kautta Clostridium difficile tappaja-bakteerin, niin Clostridium difficile bakteeri jatkaa vahinkoa aiheuttamatta suoliston läpi ja poistuu ulosteen matkassa. Kolmella (3) tärkeimmällä bakteerilla voidaan ehkäistä tilanteen kärjistyminen, jolloin:

* Ripuli (löysä uloste), johon ei liity ripulia edeltänyttä antibiootti-kuuria:
Kertoo sen että suoliston tarpeelliset hyöty-bakteeri kannat ovat vääristyneet, mutta tilanne ei vielä ole vakava joka voidaan parantaa antamalla suoliston limakalvoille kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria syöden, huomioiden että syöt oikeita eläviä luonnollisia bakteerikantoja riittävästi-vähintään 3×1(suositus=3×2)-miljardia bakteeria/vrk.
Antibiootti tappaa hyöty-bakteerit: Ota mhb.t kolme tuntia antibiootin jälkeen ja ajoita mhb.n otto viimeiseksi yötä vasten, jne.

Hoito:
A. Käytä alkuun 2vrk….14vrk herkkyydestä riippuen, IHMISPERÄISIÄ hyötybakteereita!
Sivu avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen!:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/

-Jos ripuli on jo, niin sitten!
B. Sitten jatkossa 2vrk….14vrk herkkyydestä riippuen, IHMISPERÄISIÄ hyötybakteereita 10kpsl-30kpsl-60kpsl Tehosessioina!
Sivu avautuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen.
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/

Edellisillä toimenpiteillä pystytään kiertämään mahdollisten maitojäämien aiheuttama anafylaksian-vaara!

* Veri-ripuli (veri tulee haavautuneilta limakalvolta), johon saattaa liittyä ripulia edeltänyt antibiootti-kuuri:
Kyseessä saattaa olla Clostridium difficile-bakteerin tuottaman toksiinin (myrkky) aiheuttama ripuli. Clostridium difficile tappaja-bakteeriin ei tehoa mikään antibiootti, vaan antibiootti ainoastaan pahentaa suoliston limakalvojen tilaa tappamalla kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita. Clostridium difficile tappaja-bakteerin kiinnittyminen/kasvu/lisääntyminen vaurioituneilla limakalvoilla voidaan estää ainoastaan kolmella tärkeimmällä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereilla! Luonnollisilla/elävillä hyöty-bakteereilla ei ole yliannostuksen vaaraa, joten tilanteen vakavuudesta riippuen potilaalle voidaan antaa kymmeniä……satoja miljardeja hyöty-bakteereita/vrk!
Välitön hoito-Käytä suoraan kolmea tärkeintä bakteeria!

30kapselia/vrk(=Tehosessio 90mrd bakteeria tai enemmän!) kerralla 1xvrk! Toista hoito tarvittaessa koska hoitamaton veri-ripuli voi olla kohtalokas!

-Vaikka verentulo lakkaa niin käytä mhb.ta useampia kuukausia!

Kun limakalvot ovat kunnossa, niin Closridium difficile tappaja-bakteeri ei aiheuta mitään erityis toimenpiteitä. Ainoastaan toksiinia tuottava kanta vioituneilla (=haavautuneilla(=veri irtoaa)) limakalvoilla aiheuttaa välittömiä toimenpiteitä! Sen vuoksi kannattaa teettää sairaalassa:

* Uloste-tutkimus:
Jossa ulosteesta määritetään Cd-bakteerit ja toksiinit. Mikäli ulosteesta löytyy Clostridium difficile bakteereita ja niiden tuottamaa toksiinia, niin paksusuolen pelastamiseksi ja Clostridium difficile bakteerin nopean häätämisen vuoksi kannattaa teettää sairaalassa:

* Hyöty-bakteeri liuoksella korvattu ulosteen-siirto:
Jossa paksusuoli tyhjennetään ja paksusuoleen ruiskutetaan 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyöty-bakteeri liuosta.


Olet tässä:
*–Mhb. MRSA sairaala-bakteerin turhat uhrit!

Ylös Hakemisto


Tai mene limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytön aloitus + Ohjeistus ongelmien ohituksesta:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/