*–Mhb. Turhat synteettiset (=kemialliset) lääkkeet. Lääketieteen kaikkien aikojen huijaus. Nyt kohteena kosteusvaurio homeen-toksiinille altistuneet!


Tämä sivu on päivitetty 10. kesäkuu 2020


*L-a, L-b ja Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerikannat.
*L-a, L-b ja Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


Törkeää potilaan terveyden ja hengen vaarantamista!

Huom! Kvht-altistuneen hoito-Epärehellinen ahne lääkäri määrää kvht-altistuneelle aina vaan lisää synteettisiä lääkkeitä!

Kvht-altistus aiheuttaa kaikissa kudoksissa ja kaikilla limakalvoilla solutuhoa ja tarpeellisten Probiootti bakteerien tuhoa. Aiheuttaen keuhkojen limakalvoilla astman kaltaisen tulehdustilan. Kosteusvauriohomeiden-antibiootti ja lääke-antibiootti tuhoavat tarpeellisia Probiootti(=hyöty)-bakteereita, josta seuraa 1.0.immuuni-puolustuksen heikkeneminen, josta taas seuraa 1.1.hermostollisen- ja 1.2.hormonaalisen-järjestelmän heikkeneminen, kunnes limakalvot ovat niin ”ohuet”, että veri irtoaa ja 1.0.immuunipuolustus romahtaa kokonaan, jolloin elimistö ei pysty enää taistelemaan sairauksia vastaan, josta surullisimmat seuraukset ovat syöpä ja kuumeeton keuhkokuume.

Lääkärikään ei pysty edellä mainitussa Kvht-altistuksessa tekemään muuta, kuin:
– Altistuksen pysyvä lopettaminen joka on 50% hoidosta, mutta se ei tarkoita sitä että kaikki olisi automaattisesti kunnossa – oireilu poistuu viiveellä, sen nopeammin mitä enemmän syöt limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita (joka on 50% hoidosta) kv-home antibiootin tuhoamien Probioottien tilalle, jolloin pikkuhiljaa ajankuluessa pystyt kestämään niin luonnonhomeita, kuin kosteusvauriohomeiden-toksiinia.
Eli yksinkertaistettuna:
Limakalvojen kolmella tärkeimmällä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereilla palautetaan limakalvojen vääristyneet hyötybakteeri-kannat normaaliksi, sekä parannetaan limakalvojen lievä laaja-alainen tulehdus!

Huom!
a. Po mh-bakteerit eivät ilmesty tyhjästä limakalvoillesi!

b. Limakalvojen Probiootti bakteerien palautusprosessi tarvitsee prikulleen:
– 1.Lactobacillus-asidophilus,
– 2.Lactobacillus-bulgaricus ja
– 3.Bifidobacterium xxxxx bakteerit.

Hyötybakteeri-tuote saa sisältää muitakin hyötybakteereita.

c. Kun olet kvht-altistunut etkä ole käyttänyt limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita, niin siirtyessäsi korjattuihin tiloihin jossa korjaus on onnistunut, niin silti saatat oireilla kemikaalipäästöille (maalit, liimat, muovit, jne), vaikka tiloissa ei enää olisikaan kvh-toksiinia!

d. Kun olet kvht-altistunut, sekä olet käyttänyt limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita ja olet siirtynyt ”puhtaisiin kvht-altisteettomiin” tiloihin, eikä oiretasosi laske alle 5-osuman, niin saatat edelleen kvht-altistua tietämättäsi, koska suurin osa kv-homeiden gogktaileista ei haise ollenkaan!

e. Kvht-altistuksen aiheuttamat muutokset terveydessäsi näet jo oiretestillä. Testin lopussa on suuntaa antava ohje oireilun poistumiselle, laskettuna oireilun tämänhetkisestä tasosta.
Mikäli akuuttia tarvetta ei ole, kannattaa siirtää sitä lääkärissä käyntiä, kunnes näet onko se edes tarpeen.
Tietenkin jos on akuutti tarve, niin sitten pitää mennä heti lääkäriin!

f. Kun kärsit kipeistä jalkapohjista, niin kvht-altistuksen jalkapohjiin voit estää käyttämällä sisäkenkiä, joka estää jalkapohjien suoran kontaktin lattiaan.


Esimerkki-tapaus 1.
– Puoleeni kääntyi v.2007 äiti, jonka kahdeksan(8) kuukauden ikäinen vauva oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli syöttänyt tälle vauvalle jo kuusi(6) antibiootti-kuuria ilman korvaavaa limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeri hoitoa! Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!


Esimerkki-tapaus 2.
– Tapasin v.2007 noin viisikymmentä(50) vuotiaan pillerihumalassa olleen naishenkilön, jolle lääkäri oli määrännyt neljäkymmentäkolme(43) pilleriä/vrk!? Edellä mainittu henkilö näytti lääkkeensä ja kertoi oikein ylpeänä pillerihumalassa; lääkäri on määrännyt nämä lääkkeet hänelle!? Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!


Esimerkki-tapaus 3. =Törkeyden huippu:
Törmäsin 9/2010 kaikkien aikojen törkeimpään tapaukseen: Potilas oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli määrännyt ko potilaalle KOLMEN VUODEN (36 kuukauden!) antibiootti(!)-kuurin ilman korvaavaa limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeri hoitoa!
Eli lääkäri hoiti potilaan sairautta antibiootilla, jonka oli aiheuttanut home-antibiootti!!

Ko potilas ei olisi selvinnyt menehtymättä 3-vuoden antibiootti-kuurista!
Herää kysymys: Onko tällaisella lääkärillä itsellään yhtään aivotoimintaa!!? Tällaiselta lääkäriltä pitää poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi enenkuin hän tekee ruumiita!!!


Julkisen terveydenhuollon heitteille jättämät potilaat-ei ole ihme kun he hädissään hakevat apua netissä!
Linkki avutuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen!
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9902940


Olet tässä:
*–Mhb. Turhat synteettiset (=kemialliset) lääkkeet. Lääketieteen kaikkien aikojen huijaus. Nyt kohteena kosteusvaurio homeen-toksiinille altistuneet!

Ylös Hakemisto


Tai mene limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytön aloitus + Ohjeistus ongelmien ohituksesta:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/