*–Mhb. Aktino-bakteerit, lapset ja räjähdysmäisesti lisääntyvä diabetes(T1D ja T2D) Suomessa!


-Mhb. Aktino-bakteerit, lapset ja räjähdysmäisesti lisääntyvä diabetes(T1D ja T2D) Suomessa!
sivu on päivitetty 10. kesäkuu 2020.


*L-a, L-b ja Bif ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontaiset bakteerikannat.
*L-a, L-b ja Bif bakteerit ovat ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
*Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.


Tämän sivun sisältö:
* Uusissa ja jo olemassa olevissa rakennuksissa olevat betonirakenteet:
* Diabetes(T1D ja T2D) lisääntyy räjähdysmäisesti, syy ja hoito ovat tiedossa:
* Tarpeellisten/hyvien bakteereiden tarve voidaan kiteyttää seuraaviin lauseisiin:
* Mikä lapsilla aiheuttaa L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeri katoa limakalvoilla:
* Bakteerikato itselläni:
* Limakalvojen bakteeriremontti vesittyy helposti. L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytössä tehdyt yleisimmät virheet:


Uusissa ja jo olemassa olevissa rakennuksissa olevat betonirakenteet:
– Joiden betonin ja laastien valmistusvaiheessa on käytetty pesemätöntä hiekkaa piilee salakavala terveys-uhka. Toisin kuin aiemmin luultiin, niin nykyisin tiedetään, että betonissa olevat aktino bakteerit(=ns sädesieni) ”elävät” ja voivat hyvin. Ja aiemmin ongelmattomaksi luultu streptomyces griseus-aktino bakteerin aineenvaihdunnassa syntyvä valinomysiini-toksiini (=myrkky) on osoittautunut vaaralliseksi ongelmaksi. Ja kun betoni pinnoitetaan millä tahansa diffuusiosuojaamattomalla (=kaasua läpäisevä) materiaalilla, tarkoittaa se sitä että mm vesihöyry (=kaasu) pystyy läpäisemään tällaisen vesieristeen, josta seuraa tietenkin se, että betoni kostuu vuosien myötä, josta taas seuraa se että betonissa olevat streptomyces -aktino bakteerit aktivoituvat.
Ja streptomyces griseus aktino-bakteereiden aineenvaihdunnassa syntyy valinomysiini-toksiinia(=supermyrkky), sekä immuunipuolustuksen heikkeneminen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien tuhoutuessa limakalvoilta, joiden tiedetään nykyisin olevan monien sairauksien takana – mm hedelmättömyys, diapetes, altzhaimer, lasten käyttäytymishäiriöt, jne.
Muun muassa streptomyces griseus-aktino bakteerit (itiön koko=1 mikrometri) ja niiden aineen vaihdunnassa syntyvä rasvaliukoinen valinomysiini-toksiini tulevat liukkaasti diffuusio-suojaamattoman (=kaasua läpäisevä) materiaalin läpi betonista vesieristeeseen ja lattiapinnoitteeseen aiheuttaen vakavan terveyshaitan!

On kaksi tapaa käsitellä betonipinta:
Huomioi ensin tämä:
– Vesihöyry on kaasumaisessa muodossa oleva vesi, joka pystyy läpäisemään diffuusiosuojaamattoman (=kaasua läpäisevä) materiaalin; diffuusiosuojaamaton vesieriste, maali, jne. Kaasua läpäisevä pinta ei estä pinnan alla olevan materiaalin hidasta kostumista, mutta kaasua läpäisevä pinta estää pinnoitteen alla olevan materiaalin kuivumisen!
– Kosteus pääsee esimerkiksi maalipinnan läpi vesihöyrynä(=kaasu), mutta kun vesihöyry tiivistyy vedeksi(=neste) maalikalvon alle, niin se ei pääsekään enää pois maalikalvon alta, koska maalikalvo läpäisee kaasua – mutta se ei läpäise nestettä. Tämän takia maalipinta lohkeilee ja irtoaa karkeastakin -puu, -betoni, -jne pinnasta!

1. Betonipinta jätetään kosteus-hengittäväksi:
– Poista kosteus-hengittävyyden katkaiseva pinnoite kokonaan betonin pinnasta. Anna rakenteiden kuivaa kunnolla; +20 C-astetta tilassa noin 1cm/viikko. Poista kaikki maaperäbakteereiden ja kv-hometoksiinin tummuttama materiaali ja lisää tarvittaessa värjätty pintabetonimassa. Älä katkaise betonin kosteus-hengittävyyttä pinnoittamalla betonia: Laatoittamalla, maalaamalla, muovittamalla, jne!

Huomioi tämä: Seuraava=riskialttiimpi!
2. Betonipinnan käsittely kaasua läpäisemättömäksi:
– Poista kosteus-hengittävyyden katkaiseva pinnoite kokonaan betonin pinnasta. Anna rakenteiden kuivaa kunnolla: +20 C-astetta tilassa noin 1cm/viikko. Poista kaikki maaperäbakteereiden ja kv-hometoksiinin tummuttama materiaali. Jonka jälkeen betonissa olevat home- ja bakteeri-itiöt eliminoidaan betoniin: Betonin kuivuttua pinta käsitellään lasitetulla betonimassalla ja tuplavarmistetaan diffuusio-suojatulla (=kaasua läpäisemätön) kosteussuoja-liuoksella.
Edellä mainittujen pitäisi olla kosteusvaurio remontin ja kosteusvaurio-homeiden remontin tärkein osa niissä rakennuksissa, joissa on betonipintoja.

Monin verroin vaarallisemmaksi ongelman tekee se että streptomyces griseus-aktino bakteerit kulkeutuvat ilmavirtojen mukana jo rakennustarvikkeiden varastointi aikaan ja kun itiö laskeutuu stachybotrys atra sieni-itiöiden sekaan kasvualustalle (=selluloosa), nämä kaksi pahinta tuholaista voivat elää keskenään aiheuttaen vakavia terveyshaittoja! Tämä uhka löytyy myöskin rakennuslevyistä mm kipsilevystä, josta on rakennettu tuulettumaton väliseinä, tai kipsilevy on asennettu suoraan hörynsulku-muovin päälle, jolloin kipsilevyn pintakartonki on jäänyt kahden kosteus-hengittämättömän materiaalin väliin luoden kasvuolosuhteet valinomysiiniä tuottavalle streptomyces griseus maaperä-bakteerille ja trikotekeeneitä tuottavalle Stachybotrys atra homesienelle.
Paluu tämän sivun alkuun


Diabetes(T1D ja T2D) lisääntyy räjähdysmäisesti, syy ja hoito ovat tiedossa:
– Tyypin-1 diabetes (T1D) aiheuttaja on mm kosteusvaurio-homeisessa rakennuksessa yleisesti löytyvä Streptomyces griseus bakteerin tuottama rasvaliukoinen valinomysiini-toksiini(=myrkky), joka tuhoaa haiman insuliini-hormoonia tuottavan beeta-solun solukalvon, jonka seurauksena beeta-solu tekee ”itse-murhan” (=apoptoosi). Onni onnettomuudessa on, että beeta-solut ovat uusiutuvia soluja, eli kun soluja tuhoava altistus lakkaa, niin insuliinin tuotanto käynnistyy muutamassa vuorokaudessa.
Huomaa että vaikka sinulle on diagnosoitu T1D, niin sinulla saattaa silti olla T2D-vaikka sitä sinulle ei olisi diagnosoitu, jolloin hormonaalisen-järjestelmän toimivuus on palautettava 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteereilla!

– Tyypin-2 diabetes (T2D) aiheuttaja on kosteusvaurio-homeisessa rakennuksessa yleisesti löytyvä kv-homeiden antibiootti, joka tappaa limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita. 2-Tyypin Diabeteksessa limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria ovat jo ”suurelta osin poissa pelistä”, jolloin 1.0.immuunipuolustus on heikentynyt ja siitä seuraa 1.1.hermostollisen- ja *1.2.hormonaalisen-järjestelmän heikkeneminen.
Ja *1.2.hormonaalisen järjestelmän heikkenemisestä johtuu, että insuliini-*hormooni ei pääse vaikuttamaan kudoksiin, kudosten pinnalla olevien insuliini-reseptoreiden kautta.

Ensisijaisena hoitona potilaalle pitää olla:
1.KVHT-altistuksen välitön ja pysyvä lopettaminen (valinomysiini!!),
2.KVHT-altistuksen tuhoamien kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien tilalle syöden annettavat L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerit ja tarvittaessa annettava insuliini.
Ennalta ehkäisevänä hoitona kuuluisi olla mahdollisimman varhain aloitettu limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeri-hoito (=L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerit syöden) äidille jo lapsen ”suunnittelu” vaiheessa.
Tämä kolmen tärkeimmän hyöty-bakteerin kuviot ovat olleet tiedossa 8/2006 lähtien. Olen saanut Suomessa puolet lääkäreistä jo uskomaan nämä po bakteerikuviot, kunhan saan vielä toisen puolen lääkäreistä uskomaan nämä bakteerikuviot, niin potilaatkin uskovat, että kaiken takana on kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria limakalvoilla:

Tässä limakalvojen kolme vaikutukseltaan tärkeintä bakteeria:
A.(1.)*** Lactobacillus asidophilus. = Limakalvojen tärkein hyöty-bakteeri.
Ominaisuus:
Elää normaalisti ohutsuolen limakalvolla * Kykenee estämään haitallisten bakteereiden ja hiivojen lisääntymistä limakalvoilla(!) * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Helpottaa maito-sokerin imeytymistä * Korjaa suoliston mikrobi-flooraa antibiootti-hoidon jälkeen(!).

B.(2.)*** Lactobacillus bulgaricus. = Luonnon oma turvallinen antibiootti. Tämä on Bulgarialaisten pitkän iän bakteeri, josta nimikin.
Ominaisuus:
Säätelee immuunijärjestelmän toimintaa * Vaikuttaa rasva-aineen vaihduntaan * Alentaa veren kolesteroli-tasoja * Tuottaa luonnollisia antibioottisesti vaikuttavia aineita(!) * Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolen limakalvoilla(!).

C.(7.)*** Bifidobacterium. = Ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein huöty-bakteeri.
Ominaisuus:
Tehostaa ruuansulatus-järjestelmän toimintaa * Säätelee immuunijärjestelmää ja rasva-aineen vaihduntaa * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Estää haitallisten bakteereiden kiinnittymistä ja kasvua limakalvoilla(!) * Estää haitallisten amiinien imeytymistä.
Paluu tämän sivun alkuun


Tarpeellisten/hyvien bakteereiden tarve voidaan kiteyttää seuraaviin lauseisiin:
Yksistään suoliston limakalvojen alueelta löytyy noin 80% immuunipuolustuksen soluista ja immuunipuolustus heikkenee tärkeimpien L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien puutteen takia ”ohentuneiden” limakalvojen myötä, kunnes limakalvot ovat niin ”ohuet”, että veri irtoaa ja immuunipuolustus romahtaa kokonaan, jonka seurauksena elimistö ei pysty enää taistelemaan sairauksia vastaan, jolloin mm Clostridium difficile tappaja-bakteeri voi kiinnittyä/kasvaa/itiöidä vapaasti rikkoutuneilla (=haavautuneilla) limakalvoilla. Ainoa konsti korjata limakalvot ovat määrätyt L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerit, jolloin immuunipuolustus palautuu pikkuhiljaa limakalvojen paranemisen myötä, joka vie aikaa useita vuosia silloin kun limakalvot ovat huonossa kunnossa.

Seuraavat kaksi lausetta kertoo kaiken.
– Ihmis-elimistö jakaantuu 1.0.immunologiseen-, 1.1.hermostolliseen- ja 1.2.hormonaaliseen-järjestelmään.
– Kun limakalvot ovat kunnossa (=löytyy tärkeimmät L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerit), niin 1.0.immuunipuolustus on kunnossa ja,sekä 1.1.hermostollinen-, että 1.2.hormonaalinen-järjestelmä on kunnossa.

Paluu tämän sivun alkuun


Mikä lapsilla aiheuttaa L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeri katoa limakalvoilla:
1. Mikäli odottava äiti kärsii itsekin tärkeimpien L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien puutteesta limakalvoilla, ei silloin sikiö/vauva voi saada äidin tuottamia vasta-aineita, eikä po hyöty-bakteereita(synnytys normaalisti alakautta) äidiltään.
2. Ja jos imettävä äiti ei syö näitä limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria edes imetys-aikana, ei silloin vauvakaan voi saada äidin 1.0.immuunipuolustuksen tuottamaa vasta-ainetta äidinmaidossa.
3. Ja jos vauvalle ei anneta näitä limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria erikseen, niin vauva jää ilman näitä tärkeimpiä hyöty-bakteereita.
– Huomaa että vauvan/lapsen oma 1.0.immuunipuolustus-järjestelmä kehittyy vasta yhteen ikävuoteen mennessä.
– Sekä niin lapsen, kuin aikuisen ruuan kuumentaminen yli +50 C-asteen tappaa hyöty-bakteerit, jolloin kuolleista hyöty-bakteereista ei ole hyötyä.
4. KV-homeiden antibiootti tuhoaa tärkeät hyöty-bakteerit. Kosteusvaurio homeiden-toksiinit purkautuvat lattianrajasta huoneilmaan, jolloin pieni lapsi on suurimmassa vaarassa. Ja ryömivä ikäinen pieni lapsi suorastaan nuohoaa itseensä esimerkiksi Streptomyces griseus maaperä-bakteerin tuottaman valinomysiini-myrkyn, joka on suurin syyllinen tyypin-1 diabetekseen!
5. Antibiootti tappaa hyöty-bakteerit. Antibiootin rinnalla pitää potilaalle antaa limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria. Limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria annetaan aina 3×2-miljardia bakteeria kolme-tuntia antibiootin oton jälkeen. Ja limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien syöntiä on jatkettava vähintään kaksitoista(12) kuukautta antibiootin päättymisen jälkeen. Huomaa: Lactobacillus bulgaricus bakteerin antibiootti-ominaisuus.

Paluu tämän sivun alkuun


Bakteerikato itselläni:
Kun keksin tämän kolmen tärkeimmän bakteerin kuvion 8/2006, niin olin/olen itse aina ensin koekaniinina. 9/2006 rupesin syömään kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria jatkuvasti. Aiemmin söin hyöty-bakteereita 2-3kk.n jaksoissa.
– 3,5kk.n mhb.n syönnin jälkeen minulta loppui laktoosi-intoleranssi ja migreeni.
– 4,0kk.n mhb.n syönnin jälkeen tapahtui ensimmäinen verenpainelääkkeen (synteettinen) vähentäminen!
– 8,5kk.n päästä verenpaineeni normalisoitui kokonaan. Söin aiemmin verenpaine-lääkettä 1,5-pilleriä/vrk.
– Ja reilun vuoden päästä olin lopettanut kaikki synteettiset lääkkeet! Syön koko ajan limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria nähdäkseni mitä kaikkea tapahtuu. Ja koko ajan tapahtuu: Olen ollut 40-vuotiaasta lähtien hopeanharmaa hiuksinen ja nyt hiukseni, partani ja viikseni tummuvat jatkuvasti lisää!
Nykyään käytössäni on hyöty-bakteeri tuotteet-1 ja -4 joita tällä hetkellä syön 9….60miljardia bakteeria/vrk, siksi että nykyinen asuntoni on kosteusvauriohome-toksiinin saastuttama, joten altistun KVHT.lle jatkuvasti.
Otan mhb.ta puolet aamulla ja puolet illalla aina viimeisenä yötä vasten, kuten pitääkin ottaa.
*Huom! Kun alkaa käyttämään mhb.ta, niin ensimmäisen viikon aikana tulee ”ilma”vaivoja normaalia enemmän ennen kuin bakteeri kannat alkavat normalisoitumaan.

Paluu tämän sivun alkuun


Limakalvojen bakteeriremontti vesittyy helposti. hyöty-bakteereiden käytössä tehdyt yleisimmät virheet:
1. Hyöty-bakteeri tuote on sisältänyt väärät bakteerit! Tässä kolme vaikutukseltaan tärkeintä bakteeria:
– A.1.(1.)Lactobacillus asidophilus, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
– B.2.(2.)Lactobacillus bulgaricus, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.
– C.3.(7.)Bifidobacterium, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk.

– Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus on 3×2)-miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk+muut Probiootit, joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa (ks. ”Rasva- ja Probiootti-remontti”=Navigaatio-hakemisto). Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
a. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
b. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP=alle-12) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella ”antibiootti-kuuri lla”!)

2. Limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria on syöty liian lyhyen aikaa. Kolmea tärkeintä hyöty-bakteeria on saatava limakalvoille jatkuvasti! Ensimmäisen viikon käytön jälkeen vasta alkaa limakalvojen bakteerikannat pikkuhiljaa normalisoitumaan.
– Syö limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria vähintään kahdentoista(12) kuukauden ajan, mieluummin jatkuvasti.

3. Antibiootti ja limakalvojen kolme tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria on otettu yhtäaikaa, jolloin antibiootti tappaa ensimmäisenä po hyöty-bakteerit.
– Sen vuoksi ota po hyöty-bakteerit kolme tuntia antibiootin jälkeen. Noudata tätä kolmen tunnin sääntöä muidenkin lääkkeiden kohdalla.

4. Käytettyjen L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien määrä on ollut liian pieni.
– Kun suoliston bakteeri-kantaa lähdetään palauttamaan normaalitasolle, niin vuorokausi annoksen on sisällettävä vähintään 3×1(suositus=3×2)-miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk ja nimen omaan oikeat(!) L-a. L-b ja Bif hyöty-bakteerit. Elävillä luonnollisilla bakteereilla ei ole yliannostuksen vaaraa, joten mikäli vatsa on huonossa kunnossa, niin voit syödä alkuun 1-3vrk 20…50-miljardia bakteeria/vrk. Kun limakalvot ovat haavautuneet, niin tiedät sen siitä että veri irtoaa limakalvoilta, jolloin esimerkiksi Costridium difficile tappaja-bakteerin uhatessa on alkuun syötävä 3-7vrk.tta 50…..100-miljardia hyöty-bakteeria/vrk ja sen jälkeen muutaman viikon ajan 20….50-miljardia L-a+L-b+Bif hyöty-bakteeria/vrk.

5. Käytetty tuote on ollut synteettinen, jolloin bakteerit eivät ole luonnollisia/eläviä bakteereita.
Elävä bakteeri ei myöskään kestä pilleriksi puristamista! Ainoastaan elävistä bakteereista on hyötyä.
– Älä osta hyöty-bakteeri tuotteita puristettuina pillereinä.

6. L-a+L-b+Bif hyöty-bakteerit ovat kuolleet kuumennettaessa.
– Kuumentaminen yli +50 C-astetta tappaa hyöty-bakteerit.


Olet tässä:
*–Mhb. Aktino-bakteerit, lapset ja räjähdysmäisesti lisääntyvä diabetes(T1D ja T2D) Suomessa!

Ylös Hakemisto


Tai mene limakalvojen kolmen tärkeimmän L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteerien käytön aloitus + Ohjeistus ongelmien ohituksesta:
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/