Kuuhulluus.


Kuuhulluus.

Tämä sivu on julkaistu 05. tammikuu 2021.
Tämä sivu on päivitetty 05. tammikuu 2021.


Kuuhulluus.

Kysymys=Kuuhulluus onko sitä olemassa?
Vastaus=On!
-Jos tuota nimitystä välttämättä haluaa käyttää – Mieluummin käyttäisin nimitystä:
”immuuni-aleneman herkkyys”, tms.
Nimittäin ”Kuuhulluuden” aiheuttaa Kuun-Vetovoiman aiheuttaman sähkömagneettisen häiriön ihmisen hermostossa, joka on voimakkaammillaanTäyden-kuun aikaan!Kuuhulluus=immunologinen sairaus.

Kuuhulluuden Testit ja Hoito.
-Selitteet: KVM=KosteusVaurioMyrkyt (-altistus), joihin oireiluihin sisältyvät myöskin Maaperä-bakteereiden myrkky-altistuksen ja >>Alkoholin-käytön aiheuttamat oireilut

Kysymys=Miksi Oitetesti=Ensisijainen immuunitesti?
Vastaus=Koska Lactobasillus-asidophilus ja Bifidobacterium -hyötybakteereilla pelkästään pystytään normalisoimaan perus immuuni-järjestelmä, MUTTA:
*Jo tulleiden vaurioiden korjaamiseen tarvitaan ehdottomasti edellisten lisäksi Lactobasillus-bulgaricus”antibiootti-bakteeri”. Ei onnistu muilla hyötybakteereilla!
A.Olet jo pahassa vaarassa menehtyä Tappaja-virusten, Hi-virusten, jne aiheuttamiin sairauksiin kun Oire-testi osumat ylittävät 50-osuman rajan sekä:
B.Pintalämmön Keski-arvo= 34,0C.astetta, tai alle!

*Muista tämä: Virusten-muuntumiskyvyn takia Virusten tuhoamiseen pystyy ainoastaan toimiva immuunipuolustus!
*Tee Oire- ja Pintalämpö-testit (Lisää ohjeita=testeissä. Muunmuassa Alkoholi-riippuvuus katoaa kun Oiretesti-osumat ovat ”Terve-tasolla” jolloin immuunipuolustuksen-taso =95% jolloin immuunipuolustuksen heikkenemisen taso= -5%. Tee Oire. ja Pintalämpö-testit:
https://pappasmurffi.nettisivu.org/laaketiede-vs-terveystiede/


Olet tässä:
Kuuhulluus.

Ylös -Hakemisto