*Mhb. Laihduta itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein) sekä lihota itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein) Mitä? Lue ja Ylläty!



Tämä sivu on julkaistu 27 elokuu 2013.
Tämä sivu on päivitetty 08. kesäkuu 2020.


Tämän sivun sisällys:
* Laihduta itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein), sekä lihota itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein)! Mitä? Lue ja Ylläty!
* Tyydyttynyt rasva ei tuki verisuonia vaan imeytymätön KALSIUM!
* Yli 20-vuotias: Voit koostaa energian-saantisi esimerkiksi näin:
* Alle 20-vuotias: Voit koostaa energian-saantisi esimerkiksi näin:


* Laihduta itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein), sekä lihota itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein)! Mitä? Lue ja Ylläty!

*Tiedosta ensin nämä asiat:
-Meidän kaikkien yksimahaisten(=ihminen, leijona, koira, kissa, jne) kuuluu saada energiamme monimahaisten märehtijöiden tuotteista – ensisijaisesti lehmän rasvaisesta-maidosta.
P.S. liha on ravintoköyhää Rasvaiseen lehmänmaitoon verrattuna!

*Höty-lihomisen tieto-isku!
A. Tyydyttyneen rasvan puute aiheuttaa vääristyneen ”lihon koko ajan”-tunteen ja silti on koko ajan nälkä!
*Esimerkki:
*Ikä=13v. Pituus=1,60m. Paino=60kg. Haluaa laihtua, koska tuntee olevansa lihava, kun aiemmin oli sama paino ja pituus, mutta samat vaatteet eivät mahdu enää päälle?!
Tällä hetkellä Painoindeksi(BMI)=22 ja ravinnon saanti=1800 Kilo-kaloria, joten ei pidä edes yrittää laihtua, vaan kiinteytyä, koska minimi energian saanti=1620 Kilo-kaloria/vrk!
Kasvu-iässä yllä olevilla tiedoilla paino pitäisi olla vähintään 67kg, jolloin BMI=25 ja ravinnon saanti=2010 Kilo-kaloria/vrk!

*Miksi nuo vääristyneet tunteet tulee? *Silloin on kyse tästä:
– Kun syö ns. virallisten-saantisuosituksien mukaan, jolloin elimistö Ei saa Rasvaa/Tyydyttynyttä-rasvaa riittävästi, jonka vuoksi tuntee olevansa lihava, vaikka on nälkä. Kun todellisuudessa=”Höty-lihava”*) tyydyttyneen rasvan puutteen takia, jolloin vartalo-tilavuus(=koko) suurenee ja vaatteiden koko jää pieneksi.
Tässä selventävä vertaus:
*100g kiinteää kumilevyä ja *)100g pesusientä. Mikä ero?
– Toinen on kiinteä-koostumus ja toinen on höty(=huokoinen)-koostumus.
Eli yksinkertaistettuna: Höty-kudoksista puuttuu kudosten Kiinteys!
Tyydyttyneen rasvan >>puuttumisen(!)vaikutus Höty-lihomiseen=50%(AB=50%)!
*)Kun katsot Tv.stä seuraavan kerran mm. Amerikkalaisia ”michelin”miehiä, joiden vartalo-tilavuus(=koko) on kaksinkertainen normaali-vartaloon verrattuna, niin ymmärrät mistä on kyse!
– Toki Amerikastakin löytyy normaali-kokoisia ihmisiäkin jotka ymmärtävät käyttää tyydyttynyttä rasvaa.
Koosta ravinnonsaantisi noin:
1/3-Rasvaa, josta 25%-50% Pitää olla tyydyttynyttä rasvaa+
1/3-Proteiinia+
1/3-Hiilihydraatteja.
Salakavala yhtälö; joka on syyllinen ”Höty”lihomiseen: Tarvitset Proteiinia ja Hiilihydraattia 2x.n määrän-Tarkka=182g, saadaksesi saman Energia-määrän kuin 100grammasta Rasvaa – Tässä=syy miksi ”Höty”lihominen on liian yleistä!

B. Kun rupeat käyttämään rasvaisia lehmän maito- ja hapanmaito-tuotteita ja voita, niin huomaat taas elimistön antaman vääristyneen tunteen:
– Sinulla on tunne että lihot, mutta kun nouset vaa’alle niin huomaat että painosi putoaa-Joten älä usko tuohon tunteeseen, vaan punnitse vaa’alla itsesi!
*Edellämainittu johtuu kiinteytymisestä!
P.S. Elimistön antamat *)vääristyneet-tunteet tulevat sen voimakkaammin mitä kauemmin olet välttänyt Rasvaa/Tyydyttynyttä-rasvaa!


*Virallinen-ravintosuositus suosittelee ainoastaan:
1.Proteiinia,
2.Hiilihydraattia ja
3.myrkkymargariineja.
Joista maksasi joutuu tekemään tyydyttynyttä rasvaa solukalvojen ”rakennusaineeksi”-eli maksasi joutuu työskentelemään turhaan 24-tuntia/vrk, kun tyydyttynyt rasva voidaan ”antaa solukalvojen rakennus’aineeksi” valmiina rasvaisesta lehmänmaidosta!
-Tyydyttyneen rasvan(=Tärkein!) he kieltävät jyrkästi-Ei ole ihme kun ihmiset Höty-lihovat luonnottomasti ja sairastavat itsensä hengiltä ennen’aikojaan!
Ja kaikki vain Poliitikkojen ja Lääketehtaiden EUROSYNDROOMAN takia! Ei voi sanoa muuta kuin: Voi kuukkelin-munat tuota rahan-ahneutta!
*Unohda VIRALLISET suositukset:
-Koska ne kieltävät juuri RASVAISEN lehmänmaidon-Joka on YLIVOIMAISESTI PARAS LUONNOLLINEN SAANTILÄHDE PROTEIINILLE, HIILIHYDRAATILLE(=MAITO-SOKERI), RASVALLE/TYYDYTTYNEELLE-RASVALLE ja LIMAKALVOJEN KAHDELLE TÄRKEIMMÄLLE L-a ja Bif HYÖTY-BAKTEEREILLE-Ainoa mitä jää puuttuumaan, on D-vitamiini n.10ug/vrk-kun vähimmmäis-saantisuositus=50-75mikrogrammaa/vrk!
Lehmän-maito on paras saanti-lähde:
1/3-osa 1. Proteiinille,
1/3-osa 2. Hiilihydraatille(maito-sokeri) ja
1/3-osa 3. Tyydyttyneelle rasvalle ja limakalvojesi kahdelle tärkeimmälle Lactobacillus-asidophilus ja Bifidobacterium hyöty(=probiootti)bakteereille(=Tärkeä)!

Koko energiatarpeesi koostuu ylläluetelluista 1/3+1/3+1/3=3/3 ja kun teet kuten neuvon, niin sinun ei tarvitse murehtia jaksamistasi ja liiallista laihtumista/lihomista!
Laske ensin normaalipainosi-sinun tarvitsee tietää ainoastaan painosi(nyt!) ja pituutesi(=m,cm):
– Saat normaalipainosi seuraavalla kaavalla: (PituusxPituus)x25(=BMI(=painoindeksi)).
Esimerkiksi kun pituutesi on 1,78m niin normaalipainosi on (1,78×1,78)x25(BMI)=79kg.jolloin energia-tarpeesi/vrk =(79+79+79)x10=2370Kilo-kaloria/vrk.
– Pyri ensin normaalipainoosi jolloin BMI=25(kevyt työ) ja vasta sen jälkeen:
– Jos haluat mennä kevyemmäksi kuin normaali-painosi on, niin käytä BMI-kertoimena 24, 23, 22, 21, tai 20.(Kevyt työ!) Älä mene BMI=20 alemmas, koska se määrittää minimi energian-tarpeesi! BMI=20 kertoimella tavoite-painosi saat esimerkki-kaavalla (1,78×1,78)x20(=BMI)=63kg, jolloin energia-tarpeesi/vrk =(63+63+63)x10=1890 Kilo-kaloria/vrk(Kevyt työ).
– Tällä kalorimäärällä et koe näläntunnetta kun saat tyydyttyneen-rasvan lehmänmaidosta(=Tärkeää!), etkä silloin repsahda turhaan herkutteluun(=hormonaalinen-järjestelmäsi)!
*Huomioi nämä:
– Kun esimerkiksi laihdutat, etkä laihdu odotuksen mukaan niin saat kaloreita liian paljon-(näin käy yllättävän helposti!)-jolloin tarkasta saamasi kalori-määrä.
– 1/3+1/3+1/3=3/3 säännön kalori-määrällä laihdut/lihot noin 1kg/viikko! Mitä lähemmäksi pääset normaalipainoasi, sitä hitaammin laihdut/lihot(=epälineaarinen käyrä)! Huomaa että esimerkiksi Tavoite-painosi 79kg-tarkoittaa käytännössä sitä, että sinun on saatava:
1/3-osa Proteiinia 79gx1,82=144g/vrk,
1/3-osa Rasvaa/Tyydyttynyttä-rasvaa 79g/vrk ja
1/3-osa Hiilihydraattia 79gx1,82=144/vrk. Huomaa että 1/3-osa Hiilihydraattia/vrk=EHDOTON VÄHIMMÄIS-SAANTI MÄÄRÄ/vrk!!
– Punnitse itsesi 1xviikossa – aina heti herättyäsi ja käytä samaa vaakaasi punnituksessa!

*Tyydyttynyt-rasva on sitä ”hidasta polttoainetta” jolla luot kestävyyttä/jaksamistasi ja
*Hiilihydraatti(sokeri) on sitä ”nopeaa polttoainetta” jonka energian saat heti käyttöön, mutta jolla et pysty luomaan kestävyyttä/jaksamistasi!

*Tyydyttynyttä(kovaa)-rasvaa tarvitaan:
A. solukalvon ”rakennusaineeksi”(=Tärkeää!) ja
B. L-a ja Bif hyötybakteerien suojaksi(=Tärkeää!)
C. D-vitamiinin täydelliseen imeytymiseen(=Tärkeää!)

*Lue edelleen:
* Tyydyttynyt rasva ei tuki verisuonia vaan imeytymätön KALSIUM!
*Muista nämä!
Meidän kaikkien yksimahaisten(=ihminen, leijona, koira, kissa, jne) kuuluu saada energiamme monimahaisten märehtijöiden tuotteista. Koska liha on rasvaisen-lehmänmaidon rinnalla ”köyhää” ravintoa, niin pyri saamaan energiasi ensisijaisesti lehmän rasvaisesta-maidosta-voista, jne. Huomaa, että voi on maitorasvaa:
1. Proteiini,
2. Hiilihydraatti(Sokeri) ja
3. Tyydyttynyt rasva – eläinkunnan tuotteista-mieluummin lehmän(=monimahainen märehtijä) rasvaisesta maidosta/rasvaisista maitotuotteista syistä, että lehmän maitorasva sisältää:
– A. Kaksi tärkeintä L-a ja Bif hyöty-bakteeria ja
– B. Valmiiksi tyydyttynyttä rasvaa, jonka lehmän maksa ”tahkoaa” rehujen hiilihydraatista! Ymmärtääksesi mitä tämä käytännössä tarkoittaa, niin: Lehmän maksa joutuu työskentelemään ympäri vuorokauden tehdäkseen tyydyttynyttä rasvaa. Lehmän elinikä-odote on noin 20-vuotta! Ja kysymys:
*Minkä arvelet olevan oman elinikä-odotteesi jos syöt pelkkiä rehuja ja kauanko arvelet maksasi kestävän terveenä tuota rääkkiä???
On paljon järkevämpää syödä valmista tyydyttynyttä rasvaa, kuin rääkätä omaa maksaansa turhaan ja lyhentää eliniän odotetta!!!
– C. 100g maitoa sisältää noin 120mg Kalsiumia-jonka aikuisen saantisuositus-vähintään=800mg/vrk. Ja jotta kalsium pystyy imeytymään luuston ”rakennusaineeksi” niin tarvitaan rasvaliukoista D-vitamiinia ja huomasitko: Taas tarvitaan maidon tyydyttynyttä rasvaa sillä ilman tyydyttynyttä rasvaa D-vitamiinista ei ole mitään hyötyä, jolloin kalsium ”plakkiintuu” verisuonien seinämiin!
D-vitamiinia on saatu tähän asti liian vähän-eli keskimäärin alle 10-mikrogrammaa/vrk. D-vitamiinin saantisuosituksena voitaneen pitää 50…75 mikrogrammaa/vrk.

Paluu tämän sivun alkuun



* Yli 20-vuotias: Voit koostaa energian-saantisi esimerkiksi näin:
Huom! Tiedosta ensin nämä seikat:
A. Me ihmiset kuulumme yksimahaisiin petoihin, kuten leijona, kissa, koira, jne. Ja meidän pitää saada energiamme(=ruokamme) monimahaisten märehtijöiden tuotteista, joista ylivoimaisesti paras lähde ihmiselle on rasvainen lehmän-maito, joka sisältää kaikki muut ravintoaineet-paitsi D-vitamiinia jota on saatava ”purkista” lisää vähintään 50-mikrogrammaa/vrk!
B. Edellisten seikkojen takia pudotin pois KAIKKI monimahaisten”rehut”(=salaatit, yms) ja haitallisia lisäaineita sisältävät ruoka-aineet!
C. Yksimahaisen ihmisen kuidun tarve= 6g…..20g, jolloin suolistosi toimii OK, etkä kärsi UMMETUKSESTA!
D. Lopeta kemikaalihöystetyn-PÖYTÄSUOLAN KÄYTTÖ KOKONAAN ja rupea käyttämään ruusu-suolaa, eli kristallisuolaa jonka avulla saadaan luu- ja nivel-kudoksiin kiteytynyt Natriumkloridi poistumaan elimistöstämme! Terveet munuaiset pystyvät poistamaan Natriumkloridia enintään 7g/vrk.
E. Jos sinulla on esimerkiksi 10-vuotias lapsi, jolle on diagnosoitu nivel-reuma, niin hänet voidaan parantaa siten, että hänen on lopetettava kemikaali-höystetyn pöytäsuolan- ja antibiootin-käyttö KOKONAAN ja hänen on ruvettava käyttämään Tyydyttynyttä-maitorasvaa + 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif Hyötybakteereita + Ruususuolaa näiden ohjeiden mukaan! Mutta älä odota pikaparanemista, koska esimerkiksi 10-vuotiaan paraneminen vie aikaa noin 4kk…8kuukautta.
F. Helpoimmin käytännössä pystymme kontrolloimaan ruusu-suolan käyttöä leivässä:
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Olet 1,78m pitkä, painat 79kg, eli BMI=25 ja energian tarpeesi on nyt: 2370 Kilo-kaloria/vrk.
Haluat laihduttaa 76kilon painoon, niin voit koostaa vrk.n energiansaantisi esimerkiksi näin:
Tarvitset energiaa 2280 Kilo-kaloria/vrk jonka voit koostaa muistaen että aamiainen on päivän tärkein ateria, eli nauti alla-olevista ruoka-aineista noin puolet koko vkr.n energia-määrästä!
Älä juo kahvia klo 17:00 jälkeen. Kun koostat energian-saantisi näin, niin et koe nälkää koko päivänä!
*Koko vuorokauden energiansaantisi koostuu:
*1 kpl Appelsiini a’130g=yht. 130g=yht. 40,3 Kilo-kaloria,
– Pääosin C-vitamiinin saannin turvaaminen.
*1 kpl Banaani a’120g=yht. 120g=yht. 67,2 Kilo-kaloria.
– Pääosin Elintärkeän-Prebiootin ja Magnesiumin saannin turvaaminen.
*1 kpl Porkkana a’100g=yht. 100g=yht 9,0 Kilo-kaloria.
– Pääosin A-vitamiinin ja Karotenoidin saannin turvaaminen.
*5 lasia Kevytmaito-1,5r% a’200g=yht. 1000g=yht. 451,0 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeiden-Laktoosin, -Energian, -Vitamiinien, -L-a ja Bif hyötybakteerien saannin turvaaminen.
*2,5 lasia AB-piimä-2,5r% a’200g=yht. 500g=yht. 254,0 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeän-Laktoosin, -Energian, -Kalsiumin, -Vitamiinien, -L-a ja Bif hyötybakteerien saannin turvaaminen.
*1 prk Bulgarian-jogurtti a’200g=yht. 200g=yht. 128,4 Kilo-kaloria,
– Pääosin Energian ja Elintärkeiden-L-b hyötybakteerien saannin turvaaminen.
*1 prk Viili-3,5r% a’160g=yht. 160g=yht. 105,3 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeiden-L-a ja Bif hyötybakteerien saannin turvaaminen.
*6 kkp Kahvia a’7g=yht. 42g=yht.0,6 Kilo-kaloria,
– Pääosin Kofeiinin ja nesteen saannin turvaaminen.
*2 kpl Kananmuna a’58g=yht. 116g=yht.161,4 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeän-Kolesterolin ja Karotenoidin saannin turvaaminen.
*1x30g Kylmäpuristettu Rypsiöljy a’30g=yht. 30g=yht. 266,4 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeiden-Linolihapon+Alfalinoleenihapon+E-vitamiinin saannin turvaaminen.
*1 kpl Suffeli-patukka a’21g=yht. 21g=yht.104,6 Kilo-kaloria,
– Hemmottelu.
*5,5 lasi Vettä a’200g=yht. 1100g=yht. 0,0 Kilo-kaloria,
– Pääosin Nesteen saannin turvaaminen.
*1/3-osa Leipä a’258g=yht. 258g=yht. 694,0 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeän-Energian saannin turvaaminen.
*1 kaps. D-vitamiini a’50ug=yht. 50ug=yht 0,0 Kilo-kaloria,
– Pääosin luuston Elintärkeiden-Kalsiumin imeytymisen ja -elintoimintojen turvaaminen.
*2-3 tbl Yhd.vitamiini Vitasquares tmv. =yht. 0,0 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeiden-Vitamiinien saannin turvaaminen-Aloituskuukausina.
*2 kaps. Mhb(=Hyötybakteeri) 4Billion =8.mrd.bakt./vrk (=ihmis-peräiset probiootit), tai
*3 kaps. Mhb(=Hyötybakteeri) Asidophilus plus =9mrd. bakt./vrk =eläin-peräiset probiootit,
– Pääosin Elintärkeiden- L-a,+L-b,+Bif -hyöty(=probiootti)bakteerien saannin turvaaminen.
================================================================
Elitärkeiden komponenttien saanti yhteensä/vrk on noin: 2286 Kilo-kaloria
================================================================
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

*Huom! Alin BMI=20 painosi=63kg, joka määrittää vähimmäis energia-tarpeesi, joka=1890 Kilo-kaloria/vrk.
Paluu tämän sivun alkuun


* Alle 20-vuotias: Voit koostaa energian-saantisi esimerkiksi näin:

Huom! Tiedosta ensin nämä seikat:
A. Me ihmiset kuulumme yksimahaisiin petoihin, kuten leijona, kissa, koira, jne. Ja meidän pitää saada energiamme(=ruokamme) monimahaisten märehtijöiden tuotteista, joista ylivoimaisesti paras lähde ihmiselle on rasvainen lehmän-maito, joka sisältää kaikki muut ravintoaineet-paitsi D-vitamiinia jota on saatava ”purkista” lisää vähintään 50-mikrogrammaa/vrk!
B. Edellisten seikkojen takia pudotin pois KAIKKI monimahaisten”rehut”(=salaatit, yms) ja haitallisia lisäaineita sisältävät ruoka-aineet!
C. Yksimahaisen ihmisen kuidun tarve= 6g…..20g, jolloin suolisto toimii OK etkä kärsi UMMETUKSESTA!
D. Lopeta kemikaalihöystetyn-PÖYTÄSUOLAN KÄYTTÖ KOKONAAN ja rupea käyttämään ruusu-suolaa, eli kristallisuolaa jonka avulla saadaan luu- ja nivel-kudoksiin kiteytynyt Natriumkloridi poistumaan elimistöstämme! Munuaiset pystyvät poistamaan Natriumkloridia enintään 7g/vrk.
E. Helpoimmin käytännössä pystymme kontrolloimaan ruusu-suolan käyttöä leivässä!
Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

Olet 1,62m pitkä-painat 70kg(BMI=27) ja energian tarpeesi on nyt: 2100 Kilo-kaloria/vrk.
Haluat laihduttaa 64-Kg(BMI=24) painoon, niin voit koostaa vrk.n energiansaantisi esimerkiksi näin:
Tarvitset 1920 Kilo-kaloria/vrk jonka voit koostaa muistaen että aamiainen on päivän tärkein ateria, eli nauti alla-olevista ruoka-aineista aamulla noin puolet koko vrk.n energia-määrästä!
Älä juo kahvia klo 17:00 jälkeen. Kun koostat energian-saantisi näin, niin et koe nälkää koko päivänä!
*Koko vuorokauden energiansaantisi koostuu:
*1 kpl Appelsiini a’130g=yht. 130g=yht. 40,3 Kilo-kaloria,
– Pääosin C-vitamiinin saannin turvaaminen.
*1 kpl Banaani a’120g=yht. 120g=yht. 67,2 Kilo-kaloria.
– Pääosin Elintärkeän-Prebiootin ja -Magnesiumin saannin turvaaminen.
*1 kpl Porkkana a’100g=yht. 100g=yht 9,0 Kilo-kaloria.
– Pääosin A-vitamiinin ja Karotenoidin saannin turvaaminen.
*4 lasia Kevytmaito-1,5r% a’200g=yht. 800g=yht. 360,8 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeiden-Laktoosin+Kalsiumin, Energian, Vitamiinien, Elintärkeiden-L-a ja Bif hyötybakteerien saannin turvaaminen.
*1 lasia AB-piimä-2,5r% a’200g=yht. 200g=yht. 101,6 Kilo-kaloria,
– Pääosin Ekintärkeiden-Laktoosin+Kalsiumin, Energian, Vitamiinien, Elintärkeiden-L-a ja Bif hyötybakteerien saannin turvaaminen.
*1 prk Bulgarian-jogurtti a’200g=yht. 200g=yht. 128,4 Kilo-kaloria,
– Pääosin Energian ja Elintärkeiden-L-b hyötybakteerien saannin turvaaminen.
*1 prk Viili-3,5r% a’160g=yht. 160g=yht. 105,3 Kilo-kaloria,(Huom!Syö purkista n.160g.Kaada rasv.maitoa lopun sekaan sekoittaen.Hapata 24h)
– Pääosin Elintärkeiden-L-a ja Bif hyötybakteerien saannin turvaaminen.
*6 kkp Kahvia a’7g=yht. 42g=yht.0,6 Kilo-kaloria,
– Pääosin Kofeiinin ja nesteen saannin turvaaminen.
*2 kpl Kananmuna a’58g=yht. 116g=yht.161,4 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeän-Kolesterolin ja Karotenoidin saannin turvaaminen.
*1x30g Kylmäpuristettu Rypsiöljy a’30g=yht. 30g=yht. 266,4 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeiden-Linolihapon+Alfalinoleenihapon+E-vitamiinin saannin turvaaminen.
*4,5 lasi Vettä a’200g=yht. 900g=yht. 0,0 Kilo-kaloria,
– Pääosin Nesteen saannin turvaaminen.
^^Huom: Hikoilu, jne määrittää neste tarpeen.^^
*1/3-osa Leipä a’258g=yht. 258g=yht. 694,0 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeän-Energian saannin turvaaminen.
*1 kaps. D-vitamiini a’50ug=yht. 50ug=yht 0,0 Kilo-kaloria,
– Pääosin luuston Elintärkeiden-Kalsiumin imeytymisen ja -elintoimintojen turvaaminen.
*2-3 tbl Yhd.vitamiini Vitasquares tmv. =yht. 0,0 Kilo-kaloria,
– Pääosin Elintärkeiden-Vitamiinien saannin turvaaminen-aloituksessa.
*2 kaps. Mhb(=LAB) 4Billion =8.mrd.bakt./vrk(=ihmis-peräiset probiootit),tai
*3 kaps. Mhb(=LAB) Asidophilus plus =9mrd.bakt./vrk(=eläin-peräiset probiootit,
– Pääosin Elintärkeiden- L-a,+L-b,+Bif -hyöty(=probiootti)bakteerien saannin turvaaminen.
=================================================================
Elitärkeiden komponenttien saanti yhteensä/vrk on noin: 1932 Kilo-kaloria.
=================================================================
Energiapommi leivän muodossa: Klikkaa tätä tekstiä niin sivu avautuu uuteen ikkunaan tai uuteen välilehteen.

*Huom! Alin BMI=20 painosi=52kg, joka määrittää vähimmäis energia-tarpeesi, joka=1560 Kilo-kaloria/vrk.
Ylös Hakemisto


Olet tässä:
Mhb. Laihduta itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein), sekä lihota itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein)! Mitä? Lue ja Ylläty!


2 thoughts on “*Mhb. Laihduta itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein) sekä lihota itseäsi turvallisesti tyydyttyneellä-maitorasvalla(=Oikein) Mitä? Lue ja Ylläty!

 1. T

  Hei,

  onko sinulla vinkkejä miten palauttaa terveyteni, siivon tässä ”lääkäreiden” jälkiä.. home, antibiotikat..
  Suolisto niin huonossa kunnossa, että en edes siedä raakamaitoa.

  Vaikutat ymmärtävän että maailma on hullu paikka..

  kiitos.

  1. Oiva Rutanen Artikkelin kirjoittaja

   Moi!
   Anteeksi ensin, kun en ole päässyt nettiin yli kuukauteen-johtuen juuri tästä ”hullusta maailmasta”, jossa raha määrää kaiken- ja minähän olen vakava uhka lääketehtaiden bisnesmiehille-he kun pelkäävät, että potilaat huomaavat että heitä rahastetaan säälittä lääketehtaiden hyvinvoinnin edistämiseksi-josta minulla on tosi surullisia kokemuksia. Vetää surulliseksi kun näkee käytännössä tällaisia potilaita jotka on rahastettu jo lähes hengiltä:
   Palaa linkistä tälle sivulle klikkaamalla nuoli-vasemmalle ”edellinen sivu” -näppäintä! Mene linkkisivulle klikkaamalla tätä tekstiä!

   Tästä on kyse limakalvoillasi:
   Palaa linkistä tälle sivulle klikkaamalla nuoli-vasemmalle ”edellinen sivu” -näppäintä! Mene linkkisivulle klikkaamalla tätä tekstiä!

   Ja koko hyötybakteerien käytön opastus Löytyy seuraavasta sivusta joka opastaa juuri ongelmiesi tyylisien ongelmien ratkaisuihin-ja huomaa että ongelmien ratkaisuihin tarvitaan juuri IHMIS-PERÄISET pro’biootit:
   1.Lactobacillus asidophilus,
   2.Lactobacillus bulgaricus ja
   3.Bifidobacterium bifidum ja,tai lactis -hyötybakteerit. Ei nimittäin onnistu muilla bakteereilla:
   Palaa linkistä tälle sivulle klikkaamalla nuoli-vasemmalle ”edellinen sivu” -näppäintä! Mene linkkisivulle klikkaamalla tätä tekstiä!

   Mikäli tarvitset apua edelleen, niin kysy rohkeasti vaikka näiden sivujen kautta.
   PS. En julkaise kommentteja jonka julkaisun olet kieltänyt, sekä poistan tarvittaessa jo julkaistun tekstin.

   Hyvää kesän jatkoa!
   -Oiva-

Kommentointi on suljettu.