*Tekijän tiedot ja palaute+Blogit.


Tämä sivu on päivitetty 27 tammikuu 2018.


Pappa-Smurffi
Oiva Rutanen
Vuoritie1B8
44800 Pihtipudas
Keski-Suomi

Jos sinulla on kysyttävää, niin kirjoita viestisi jokaisen sivun lopussa olevan Kommentoi-lomakkeen kautta joka tulee minulle pienellä viiveellä-mutta varmemmin kuin sähköposti!
*Eikä mitään jättämääsi tekstiä näy sivuilla, ellet erikseen mainitse haluavasi viestin näkyvän sivulla.*

Tai tulosta tekstisi >>>kaikkine yhteystitoinesi<<< paperille ja laita kirjeenä ylläolevalla osoitteella. Ja laita kirje normaalina kirjepostina – näin siksi, että vuosia jatkuneen mustamaalaamiseni vuoksi minulle osoitettuihin sähköposteihin on vastannut identiteetti-kaappari minun nimelläni!
-Tähän mennessä kaapattuihin sähköposteihin on vastannut identiteetti-varas 80%.ssa, eli 8.ssa tapauksessa kymmenestä! Valitettavasti rikollisiin puuhiin osallistuvat myös TELE-operaattoritkin! Tässä yksi esimerkki:
http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/uutinen-4/

P.S. Jos olet jättänyt sähköposti-viestin minulle-johonka et ole saanut vastausta, niin laita viestisi tämän sivuston kautta!
Olin taas 4-5kk.tta massiivisen verkkohyökkäyksen kohteena-jonka seurauksena KAIKKI sähköpostini hävisivät täysin!


Ps. Olen vastannut kaikkiin palautteisiin ja mikäli et ole saanut vastausta niin vastaus on jäänyt välille. Jos on tarvetta, niin laitatko palautteen uudelleen. Kiitos!


*Tietosuojalausuma:
Sivujeni muuttamatonta/muokkaamatonta tekstiä voit levittää siten, että tekstien lähde(netti(URL))-osoite on mainittava.
Kaikki tekijänoikeudet pidätän itselläni.


Olet tässä:
Tekijän tiedot ja palaute+Blogit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *